[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Αυτός ο μαλάκας που έχουν για προπονητή μία φορά δεν έχει πει ότι φταίει ο ίδιος. Μια του φταίει η διαιτησία, μία οι παίκτες του, μία η Ξάνθη που δεν κάθεται να χάσει. Και όποτε έρχεται στο Καραϊσκάκη είναι όλο καραγκιοζιλίκια.
ειναι ντροπη να εισαι παναθηναικος και να υποστηριζεις ΑΚΟΜΑ τους ανεκδιηγητους αλαφουζο και αναστασιου.
οι ανθρωποι μας εχουν το μεγαλυτερο καλο φερνοντας το παο σε ρολο κομπαρσου πλεον.
δεν ειναι ικανοι να διεκδικησουν κανενα τροπαιο και παρακμαζουν σταδιακα σαν ομαδα.
η σφαλιαρα χθες απο την ξανθη ηταν τεραστια.
A, σφαλιάρα ήταν? :s6vhaha:
με βλεπεις σημερα κοσμα..ειμαι εκλεπτυσμενος
Καλά κάνεις Στάθαρε: Όλο πούτσα - πούτσα - πούτσα, την βαρέθηκαν...
"Καρφιά" Γιαννακόπουλου σε Ιβάνοβιτς: "Δεν αξιοποιούνται οι Ελληνες!"
"Καλή η νίκη και μπράβο στους αθλητές που την κατέκτησαν, αλλά ο φετινός στόχος είναι η αξιοποίηση των Ελλήνων, στους οποίους επενδύσαμε και δυστυχώς βλέπω ότι επιδεικτικά αυτό δεν γίνεται. Είμαι πολύ προβληματισμένος", ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Ως τί μιλάει τόυτος; Ως μέλος των Α.Α.;
αφου νικησαν παλι καλα να λεει
οι δηλωσεις ειναι απο εγκυρο σαϊτ;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παντως εγω πιστευω μια χαρα την παει την ομδα ο ιβανοβιτς, Εχει υπερβει κατα πολυ τους στοχους που ειχε ο βαζελος στην αρχη της σεζον.
Δεν υπάρχουν έγκυρα σάιτς, τύπε τρολ...ppnxoxo
εγκριτα;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The Dude [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Τίποτα δεν υπάρχει, ούτε το τώρα, το πριν, το μετά... δεν υπάρχει η σκέψη, ο αέρας, η ψυχή...
σκεφτεσαι αρα υπαρχω.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The Dude [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Γκάνι Λαβάλ."
Το παιδί του Σνιάρφ
αυριο τους βλεπω να χανουν παλι
3-0. stο τελος θα περασουν τον παοκ.
ποιος τους γαμαει αυτους;
εχουν γινει μαστορες στα πλει οφ εχουν το αβανταζ