Τέτοια ερπετά δε χάνονται... Πάω στοίχημα ότι την έχει ήδη πέσει στον Μελιτζανίδη, που ψοφάει για τέτοια καφρίλα, και σύντομα θα είναι ο ...κιτρινοφρουρός!!! ppnxoxo
Printable View
Τέτοια ερπετά δε χάνονται... Πάω στοίχημα ότι την έχει ήδη πέσει στον Μελιτζανίδη, που ψοφάει για τέτοια καφρίλα, και σύντομα θα είναι ο ...κιτρινοφρουρός!!! ppnxoxo
Μπα.. Ο τύπος ειναι Αντιολυμπιακος μέχρι εκεί που δε πάει και φυσικά μεγάλος Ζέλας.
Ας μη θυμίσω τι είχε γράψει πριν 2 χρονια στους τελικούς στο Μπάσκετ γιατί θα πέσει ο server...
Κι ο Μελιτζανίδης αντιολυμπιακός είναι! Μη σου πω κάτι ακόμα καλύτερο: να κάνει το antiolympiakos.gr και να μαζέψει clicks από κάθε πικραμένο... wow!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Reds [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μη βάζεις ιδέες!
Έχω επιχειρηματικό μυαλό, δε φταίω εγώ... :winking::s6vhaha:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δείτε σχόλια από κάτω....
Καλώς ήρθες φίλε metro! Γκαζέτα προσωπικά δε διαβάζω ποτέ, ιδίως τα σχόλια... Να είσαι καλά πάντως αδερφέ! Καλά ποσταρίσματα.
Ευχαριστώ!
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ο παπαθεωδόρου έχει περάσει σε κάποιους την εικόνα του αντικειμενικού δημοσιογράφου,ενώ είναι ξεκάθαρος ο ρόλος του.Αυτός δεν κάνει και τον πρασινοφρουρό;
Και καλά κάνεις που δεν διαβάζεις γκαζζέτα...
Απ'ότι έμαθα κι εγώ αυτές τις μέρες, ήταν ο πρώην Πρασινοφρουρός. Τώρα του τα χώνει άγρια ο νυν.
Το απόλυτο κλαψομούνιασμα. Εκανα, έρανα, είμαι ο δον καβλόν του ιντερνέτι, εκλανα και με φονβόντουσαν γι'αυτό με σκότωσαν, αγιοποιήστε με. Αυτά λέει με πολλά βλακώδη και παχυλά σα τα ροδουλά μαγουλάκια του που είναι για μπάτσες.
Εγώ του έχω επισημάνει πολλάκις πως πρέπει να πα να γαμηθεί ασύστολα. οχι ανώνυμα, ενυπόγραφα και με διευθύνσεις. Αλλά είναι κότα. Από τις λίγες.
Το μέσο μου πολεμάει το σύστημα - εγώ πολεμάω το σύστημα - απολύθηκα από το μέσο γιατί το ήθελε το σύστημα - εσείς συνεχίστε να διαβάζετε το μέσο που πολεμάει το σύστημα...
mnx: Λογικός θετικισμός...
Ορίστε, γιατί να διαβάσω γκαζέτα και να χαλαστώ! Έχω τον Τύπο που τα διαβάζει, τα φιλτράρει και σε 3 γραμμές σου κάνει περίληψη! ;-)Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The Dude [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Βγάζει έναν σουρρεαλισμό ο Πρασινοφρουρός, ασυζητητί.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Συγκινήθηκα με τον Πρασινοφρουρό. Μυ θύμισε τους εργαζόμενους του πασοκ που ειναι απλήρωτοι. ppnxoxo
Πραγματικά, όταν το διάβασα, ίσως να είναι και η μοναδική φορά που επισκέφτηκα το συγκεκριμένο σάιτ (αλλά πηγαίνω στο red planet, άρα η ιδιοκτησία, δεν με χάνει από αναγνώστη) και ήρθα λίγο στη θέση των τακτικών αναγνωστών του: Αισθάνθηκα ΤΕΛΕΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ (καλά, αυτό δεν ήταν ανάγκη να μπω στη θέση κάποιου άλλου - τα καταφέρνω και από εδώ που είμαι, με αξιοζήλευτη επιτυχία και συνέπεια). Κοίτα τι σου γράφουν, ρε φίλε και πιστεύουν κιόλας ότι τα διαβάζεις και πάθαίνεις κάτι από τη συγκίνηση και από το δίκιο του συντάκτη.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sirkostas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Με Αλβέρτη σήμερα στο πάγκο της η ΜΠανάθα..
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
κατι αναμεσα σε ροκι και ραμπο ο νεος κοουτς της παναθας.
Καλη πουτσα σημερα ευχομαι μαλακα αλβερτη
Με τον καλό λόγο ο τύπος...ppnxoxo
Παντοτε για τον ζελα