Κάτι μου λέει ότι θα έρθει πρότασις και δια τον Λιουμπομοίρη από καμιά Ρωσία αλλά ο Γκέλης δε τον δώνει.
Printable View
Κάτι μου λέει ότι θα έρθει πρότασις και δια τον Λιουμπομοίρη από καμιά Ρωσία αλλά ο Γκέλης δε τον δώνει.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Άλλαξε θέση - δεν είσαι εξάρι...
Αγγίζει πλέον τα όρια του κωμικού η χρησιμοποίηση του ως 6άρι.
Εμένα μου μοιάζει όλο και καλύτερος. Σε κάθε νέο παιχνίδι δείχνει όλο και πιό σίγουρος.
και το Σεπτέμβρη που θα γυρνάμε με 4αρες εκεί θα δεις πόσο σίγουρος...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dsd [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ο άνθρωπος δεν ξέρει τα βασικά.
Οι μικροί του Στορκ πάνω κάτω ήξεραν τα βασικά, τις γραμμές κλπ.
Αυτός κάθεται και περιμένει ξαπλωτός να πάρει μια μπάλα να βάλει κανένα γκολ ή ασιστ να τον αποθεώσουν οι φίλοι του της άλλη μέρα στις φυλλάδες του κ#$%...
0-0-6 μην ξεχνιόμαστε... Οταν παίζει ξεφτιλιζόμαστε σαν ομάδα...
Χαφ για 10 χρονια εαν συνεχισει χωρις τραυματισμους.
Σε καμμια αλλη ομαδα ελπιζω.:s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SOLID [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Καλά αμα πάμε να παίξουμε τσάμπιονς λιγκ με 6άρι τον Φέισα θα κλάψουν μανούλες.
από τα χειρότερα χαφ που έχουν ποτέ περάσει και το αποδεικνύει σε κάθε ματς με την οκνηρία που τον διακατέχει.....όχι άλλο φέισα βασικό.....μην με κάνετε να αρχίσω τα lexotanil σε αυτή την ηλικία...............................
Πιστευω οτι πρεπει να παρουμε οπωσδηποτε καποιον καλυτερο του χρονου αλλα για τις αγωνιστικες που απομενουν δικαιως παιζει.
Ποιος να παιξει δηλαδη,ο Μοντεστο?Το λεω και ανατριχιαζω,1000 φορες ο Φεισα που τουλαχιστον λιγη μπαλιτσα ξερει και τσουλαει καλυτερα το τοπι.
εγω αυτο που εχω καταλαβει τα τελευταια χρονια στον ολυμπιακο, ειναι οτι δεν υπαρχουν καλυτεροι απο αυτους που εχουμε! Κραταμε φουστερ γιατι που να βρουμε καλυτερο επιθετικο χαφ, κραταμε φεισα γιατι αντε παλι να ψαχνεις αμυντικο χαφ, κραταμε μασαντο γιατι που να βρισκεις αλλον αντιιμπαγασα, κραταμε αμπντουν γιατι εσπασε η καρδαρα με τα εξτρεμ, κραταμε μοντεστο γιατι παιζει και δεξι μπακ, σεντερ μπακ και αμυντικο χαφ..........κτλπ. Πολυ απλα ειμαστε συμβιβασμενοι με την μετριοτητα και δεν κανουμε διορθωτικες κινησεις παρα μονο αμα φτασει ο κομπος στο χτενι, ή οι απαδοι κραζουν συνεχομενα κανα παλτο και αναγκαστει ο χοντρος να κανει αλλαγες. Το λεω και το ξαναλεω, στον ολυμπιακο του χρονου δεν πρεπει να υπαρχουν μοντεστο, φεισα, ιμπαγασα, καρολ, γκρεκο, μασαντο, ντιακιτε, φουστερ, παντελιτς, κοντρερας....και κανα δυο ακομα λολ. Δεν εχει κανεις απο αυτους να προσφερει κατι αλλο, ουτε μπορει το κατι παραπανω. Αντε απο ολους αυτους να αξιζει ενας υγιης φουστερ για ροτεσιον.
Eμένα δεν με χάλαγε και ο Μακούν.Ουπς παω να κρυφτώclo!wn
Παιχτες σαν τον Φεισα να κανει 5 δουλειες ταυτοχρονα στο γηπεδο τους αγοραζεις πολλαΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sabar77 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
φραγκα.
Κανεις δεν τον ειπε "παιχταρα" και αλλα τετοια. Ο τυπος τα δινει ΟΛΑ στο γηπεδο
και τετοιους θελουμε στην 11αδα μας.
Με διαφορα πρωτος σε χιλιομετρα,κλεψιματα και ευστοχες πασες προχτες.Γενικοτερα
δειχνει στην πρωτη του σεζον με καλη προετοιμασια οτι μπορει να ανταπεξελθει
στο ροστερ του νεου προπονητη. Σε καμια περιπτωση πωληση μεχρι να αξιολογηθει
το νεο ροστερ.
Ποιες δουλείες κάνει?Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SOLID [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εκτός αν εννοείς ότι α) δεν τρέχει β) δεν μαρκάρει γ) δεν κρατάει γραμμές και θέσεις δ) δεν δίνει βοήθειες ειδικά στην άμυνα ε) έχει πολύ βύσμα στα μμε
ο κύριος 0-0-6 στην Ευρώπη που ξεφτιλιζόμαστε όταν παίζει...
αποψη μου και την τιμαω. Δυσκολα παιρνω θεσεις για παιχτες και θα κανω και μεγαλοπρεπεστατηΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
κωλοτουμπα εαν με ακυρωσει ο παιχτης.
Το 0-0-6 που γραφεις στην Ευρωπη,φταινε ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ που ειχες για προπονητες.
Οταν τον εβαζε ο Βαλβερδε δεξι χαφ εξτρεμ να καλυπτει τον Τοροσιδη και γελαγε το πανελληνιο
εφταιγε ο Φεισα? ή μηπως ο Κοβασεβιτς? ή ο Κοκκαλης? ή ο Ιβιτς?
Δεν μαρκαρει αλλα ειναι πρωτος σε κλεψιματα βασει λεπτα συμμετοχης. Δεν τρεχει αλλα ειναι
πρωτος σε χιλιομετρα στην Ευρωπη φετος στα ματς που αγωνιστικε.
Μου αρεσει που επιχειρηματολογεις στην κοντρα που ανοιγεις.
Οταν ο Φεισα παίζει η ομάδα ξεφτιλίζεται στην Ευρώπη. Οταν δεν παίζει η ομάδα νικάει.Παράθεση:
Ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ όπου τα στατιστικά έχουν "καλή αξία". Μπορεί να κοιτάς τα άστρα όλη την ώρα να βαρέσεις ένα σουτ και να γίνεις παιχταράς.
Το σύστημα με τα χιλιόμετρα δεν είναι αξιόπιστο. Μπάζει. Και στο λέω γιατί έχω και εγώ κάτι αντίστοιχο δυστυχώς.
Φυσικά και σέβομαι την άποψή σου. Αλλά αν έχεις κάποια γνώση πάνω στο άθλημα και δεν το βλέπεις χαλάρα θα καταλάβεις ότι είναι το μεγαλύτερο αστείο που έχει περάσει πότε. Είναι μειον ο παίχτης στην ομάδα. Χάνει ανάσες και ενέργεια η ομάδα. Πέρυσι είχαμε τόσους παιχταράδες που πίεζαν από παντού και φέτος ένα περιπατητή που τους γράφει όλους και ψάχνεται να βάλει ένα γκολ ή να κάνει μια ασίστ μπας και τον αποθεώσουν οι φίλοι του. Παραπάνω έχω μια φωτογραφία με το γκολ του Αρη. Βάλε το βίντεο να δεις τι κάνει... Στο σχολείο τέτοιους τύπος τους ρίχναμε "φατούρο" όπως ήταν η συνήθεια... Και δεν είναι το μόνο... Εχει τελειώσει παιχνίδι CL που ξεφτιλιστίκαμε χωρίς κλέψιμο ή φάουλ... Επίσης όταν βγαίνει αλλαγή αμέσως η ομάδα παίρνει μπρος (τουλάχιστον πέρυσι γιατί φέτος έχουμε πολλά κενά)
Εχω φίλους Ολυμπιακούς που παίζουν κατά της ομάδας όταν παίζει ο Φέισα ενδεκάδα στην Ευρώπη...
Μακάρι να γίνει καλός αλλά σαν αξία οι μικροί του Στορκ ήταν πολύ πιο καλοί γιατί κατείχαν τα βασικά...
ΥΓ. Ο Βαλβέρδε ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχες μετά την εποχή Μπούκουβι.
ΥΓ2. Δεξί χαφ εχτρέμ δεν υπάρχει σε καμία γλώσσα τέτοια θέση. Μάλλον εννοείς κεντρικό αμυντικό μέσο όπως το έβαζε ο Βαλβέρδε, στα δυο παιχνίδια στην αρχή που τον φάγαμε...
ΥΓ3. Ο Τοροσίδης είναι πολύ αδικημένος και μεγάλη απώλεια λόγω του πολέμου που του είχε κηρύξει ο ιδιοκτήτης του Σπορ φμ. Αν πάς από το μαγαζί του θα δεις και με ποιους μάνατζερ κάνει παρέα και την άλλη μέρα οι παίχτες του συγκεκριμένου του φίλου γίνονται παιχταράδες ξαφνικά
Πάντοτε φιλικά... Αλλά θεωρώ αυτονόητα κάποια πράγματα και δεν βάζω επιχειρήματα (αν και το αβγ είναι ουσιαστικά)...
Εάν βλέπω κάτι που δεν μ αρέσει στον Μίτσελ είναι αυτή η εμμονή στον Φέισα. Σαπάκι από τα λίγα ο παραπληγικός της Καπερναούμ(όπως τον έλεγε ο Μέγιστος ο Μουράτης), σαν κινητό εφημερεύων νοσοκομείο είναι. Τώρα δεν ξέρω εάν είναι καλύτερος δίπλα σε ένα δυνατό αμυντικό χαφ, αλλά εάν παίξουμε με κόφτη τον Φέισα στην Ευρώπη οι 7άρες της Γιουβέντους θα αποτελέσουν παρελθόν.Ο τύπος δεν πιέζει, δεν βοηθάει και δεν κόβει, απλά είναι ένας γλυκός παίκτης που ξέρει κάπως μπάλα.Και το τι λένε τα στατιστικά δεν μπορούν να ξεγελάσουν τα ματάκια μας.Δεν το καίω αυτό το χαρτί που πιστεύει ο Μίτσελ, απλά περιμένω να δω λογικά πράγματα. Δηλαδή τον Φέισα να παίξει δίπλα σε έναν πραγματικό κόφτη.Εστω στυλ Μοντέστο στα καλά του.Παράθεση:
Ό,τι και αν είναι, τουλάχιστον είναι σαφές ότι δεν θα τον βλέπουμε του χρόνου σαν εξάρι. Ας κάνουμε υπομονή, μέχρι, εκ των πραγμάτων, να αποδειχτεί ότι... μας λένε ανακρίβειες και θα τον βλέπουμε πάλι σαν εξάρι...:s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από VALVERDES_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Φωτεινό παράδειγμα του να σε θέλει η πουτάνα η ζωή. Ξυπνήστε 5.30 το πρωί να δουλέψετε 8ωρο, όσοι έχετε δουλειές, για 3 κι 60. Βγάλτε τα μάτια σας στο διάβασμα ρε φοιτητές για να πάρετε ένα χαρτί που θα βάλετε στον κώλο σας. Ο Λιούμπομιρ πάει κάνει τη γυμναστικούλα του στο Ρέντη και βγάζει όσα δεν έχουμε δει στον ύπνο μας. Α, κι άμα λάχει παίζει και στο Τσάμπιονς Ληγκ που και που. Αυτά.
δηλαδη για να καταλαβω... εχει τοσο διαφορα αν τον πας μερικα μετρα πιο μπροστα ξαφνικα θα γινει κατι αλλο? θα μαθει μπαλα? δηλαδη αυτη τι στιγμη σε καθε αγγιγμα της μπαλας φαινεται οτι ξερει μπαλα και οτι τον χαντακωνουν τα 5 μετρα πιο πισω που βρισκεται?
επισης μια αλλη απορια που εχω.. γιατ ιεχουμε φαγωθει στην ελλαδα με εννοιες οπως 6-αρια , 8-αρια κλπ ? στο εξωτερικο γιατι δεν υπαρχουν αυτα? ειναι ολοι μεσοι, ειτε επιθετικοι ειτε αμυντικοι ειτε απλως μεσοι και απο κει και περα ειναι τι ρολο σε εχουν βαλει να κανεις? (η ξερεις καλυτερα να κανεις) μοιραζεις παιχνιδι? κερδιζεις την μπαλα? κοβεις? ρολοι ειναι αυτα, αλλος ειναι καλος εδω αλλος εκει, ο συγκεκριμενος ειναι καλος για να λουστραρει τα παπουτσια ολων των μεσων της σουπερλιγκας, ειτε αυτοι ειναι "6-αρια" ειτε "8-αρια" , ετιε δεκαοχτουρες, αυτο εχω καταλαβει εγω