ασχετο:οι megadeth δεν ειχαν ιδρυτη τον dave mustaine απο τους metallica?πολυ καλο γκρουπ ητανε.ειδικα το αλμπουμ killing is my business αν δεν κανω λαθος.
Printable View
ασχετο:οι megadeth δεν ειχαν ιδρυτη τον dave mustaine απο τους metallica?πολυ καλο γκρουπ ητανε.ειδικα το αλμπουμ killing is my business αν δεν κανω λαθος.
Ενώ όλα τα άλλα ήταν σχετικά.:s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sk12072 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kouzoulogaurina! [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
μου την ειπες νομιζω.....:)
Μπα... Έτσι και αλλιώς αυτό το τόπικ δεν γεμίζει αλλιώς (δυστυχώς).Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sk12072 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ο Dave Mustaine ίδρυσε τους Μegadeth για να εκδικηθεί το πρώην συγκρότημά του το 1983 όταν και τον έδιωξαν οι Μetallica λόγω καταχρήσεων και καταχράσεων όπως ισχυρίστηκαν τότε τα υπόλοιπα μέλη τους. Ακόμα και σήμερα μετά από πωλήσεις εκατομμυρίων δίσκων για τους Μegadeth, ο Mustaine δεν το έχει ξεπεράσει πλήρως αλλά είναι σαφώς πιο ποιοτικός στη μουσική του από αυτούς πια.Παράθεση:
Το καλύτερό τους θεωρείται και όχι άδικα το Rust in Peace που με την έλευση του βιρτουόζου έταιρου κθαρίστα Marty Friedman έβγαλαν τα πιο θεϊκά solos με απίστευτες εναλλαγές.
Το μέλλον της μπάντας το 2002 αιωρούταν καθώς ο ηγέτης της μπάντας έσπασε το αριστερό του χέρι και δε μπορούσε να παίξει κιθάρα. Με κατάλληλη θεραπεία όμως το ξεπέρασε και το 2004 κυκλοφόρησαν το The System Has Failed, δίσκαρος!
Πέρυσι μάλιστα (2007) κυκλοφόρησαν και το United Abominations που δίχασε τους οπαδούς αλλά που έγινε ένας από τα αγαπημένους μου δίσκους. Θα μπορούσε βέβαια να έλειπε το ντουέτο στην ανούσια επανεκτέλεση του "A Tout le Monde" με την αγκούρω τη Christina Sabbia αλλά χαλάλι τους!
τι μου θυμισες τωρα;το rust in peace ηταν δισκαρος.
Ιδού μάλιστα οι αποδείξεις!Παράθεση:
Holy Wars
[youtube]f4OPQBNXdfc[/youtube]
Hangar 18
[youtube]fLqdFnbHAlw[/youtube]
Take No Prisoners (Live 1991)
[youtube]R0UyghBERYU[/youtube]
ωραιος φιλε.ευχαριστω...
Εντελως ροκ και μαλιστα χεβι κατασταση το Βολει του Ολυμπιακου...
Ήταν ποιοτικό σπαμάρισμα πάντως! :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ΥΓ: Μετάφερέ τα αλλού...:winking:
Ναι μετα την αλλαγη σερβερ θα ανοιξουμε ενα θεμα, ή νομιζω οτι υπαρχει ήδη καπου για τη μουσικη...
Το βρήκα Σάκη, βάλτα εδώ! :D
καπου υπαρχει το ειδα και εγω.ριχτε τα εκει.
Μερικές σημαντικές συναυλίες:
16 Φεβρουαρίου
Martin Turner's Wishbone Ash
Rodeo 21:30 25-28€
8 Μαρτίου
March Metal Day: Nightwish, Nevermore, Sodom, Annihilator, Edguy, Tristania, De Profundis (feat. James Mcilroy), Iron Maidens, Orion, Overgarven (feat. Μorena), Hannibal, Ανώριμοι
Αθήνα, Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ελληνικού, Κτήριο Ξιφασκίας 50, 60/65 e
18 Μαΐου
Kiss
Αθήνα (Μαλακάσα) Terra Vibe 45, 50, 65, 75 e
5 Ιουνίου
Blue Oyster Cult
Αθήνα Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη 35/40 e
15 Ιουνίου
Mark Knopfler
Αθήνα Θέατρο Λυκαβηττού 40 e
1 Ιουλίου
Def Leppard, Whitesnake
Αθήνα Στάδιο Καραϊσκάκη
2 Αυγούστου
Iron Maiden
Αθήνα (Μαλακάσα) Terra Vibe 50, 70, 80 e
Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερώνεστε!
Ψηνομαι για Knopfler, μακαρι να τα καταφερω.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από AIIZ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Οι Maiden εχουν αποθρασυνθει τελειως με τις τιμες ή μου φαινεται?....
Οι τιμές είναι όντως τσουχτερές αλλά αυτό συμβαίνει για όλες πια τις συναυλίες δυστυχώς...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g10vanni [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εκεί που θα πάω φυσικά είναι:
:wor:Παράθεση:
18 Μαΐου
Kiss
Αθήνα (Μαλακάσα) Terra Vibe 45, 50, 65, 75 e
1 Ιουλίου
Def Leppard, Whitesnake
Αθήνα Στάδιο Καραϊσκάκη
2 Αυγούστου
Iron Maiden
Αθήνα (Μαλακάσα) Terra Vibe 50, 70, 80 e
Τώρα για τις άλλες θα δείξει!
Let's get rocked!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από AIIZ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
κατσε να πω και το κατι τις και εγω...
για εμενα το συγκροτημα που αγαπησα πολυ και μεγαλωσα ειναι η
METALLICA.
απο αρχη με κλιφ μπαρτον στα μπασα.
επισης αγαπημενα Μοtothead και iron maiden
αθανατο τραγουδι το KILL BY DEATH ΤΩΝ MOTORHEAD.
Μπήκες στην καρδιά μου αδερφέ! :DΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από RED-X [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Rage Against the Machine stin A8ina kai 8a edina kai 1000 euro gia na tous dw...