:bye:
Printable View
:bye:
Σιγά ρε Συρίγο, σιγά...
break η βαζελα!!
μεγαλη νικη για τον ζελα
Χαχχαχαχχα!!!!!!
Συριγο προσεχε μη πνιγεις απο τα χυσια πουτανογενημα. Σιγα μην ειναι και 30.000 στο οακα ρε αρχιδι
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Διαμαντίδης
πανε λονδινο χαλαρα.οι ισπανοι δεν το εχουν.
Μπάρτσα... Μπάρτσα...
Άντε γαμηθείτε μαλάκες. Σιχάματα. Άι σιχτίρ λούζερς. Στο διάολο να πάτε και ακόμα παραπέρα. Πούστηδες. Άντε γαμηθείτε.
δεν με χαλασε το διπλο,το ειχα και στο στοιχημα,ουτως η αλλως με την ομαδα που εχει η βαζελα δεν προκειται να κανει αλλες 2 σερι νικες 3-2 για τη βαζελωνα θα παει η σειρα.
Θέλω να περάσει ο Βάζελος. Είμαι κτηνοβάτης και τα λαγουδάκια θέλω να γαμήσω!
*το έργο μας γίνεται ΠΟΛΥ πιο εύκολο με την Μπάρτσα έξω... Ακόμη και για επανάλληψη του περυσινού θριάμβου.
Μια χαρά τα λέει ο Συρίγος και αν μη τι άλλο ήταν αντικειμενικός στην περιγραφή. Ας μην έδιναν το δικαίωμα οι ντολμάδες από την Καταλωνία.
εχει μεταλλο δημητρη η ζελα.δεν ειναι ευκολος αντιπαλος.εγω προσωπικα δεν θελω να τους πετυχουμε
25000 στο ΟΑΚΑ από τους αντικειμενικούς violiviolaki
Το χοντρο ντουβαρι ουτε φαουλ δεν εκανε ο μαλακας!!!!!!
Γαμω τη καταλονια σας γαμω!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Αυτός ο Πασκουάλ είναι μεγάλο νούμερο
πραγματικα παντως η μπαρτσα με απογοητευσε.τραγικες εμφανισεις και στα 2 παιχνιδια.
αυτη η ομαδα εκανε 11-1 ρε παιδια;απιστευτο....
13-1 Στάθη.
ακομα χειροτερα.να δεις κοσμα που θα χασει και τις 2 φορες στην αθηναΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εννοείται θα χάσει. Με κατεβασμένα σώβρακα μάλιστα.
bravo sth pana8a,ante me tous vlakes tous ispanous 0-2 eprpe na tous eixe shmera.makari na perasei kai na pame k oi 2 teliko,an perasei f4 th real thn exei,emeis dyskolo ,an eixame dorsey 8a hmoun sigouros