ο τζορβας οταν κανει δηλωσεις καποιον μου θυμιζει...
τσαααα
[youtube]www.youtube.com/watch?v=Tf9X-16KnY4&feature=player_embedded[/youtube]
ΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Printable View
ο τζορβας οταν κανει δηλωσεις καποιον μου θυμιζει...
τσαααα
[youtube]www.youtube.com/watch?v=Tf9X-16KnY4&feature=player_embedded[/youtube]
ΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Δεν πειράζει Ελλαδάρα!
Φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά έχοντας κατακτήσει τους κυριότερους στόχους μας!
Το αρθρο του Πανουτσου στο contra, που με βρισκει απολυτα συμφωνο
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Ρεχάγκελ: "Φεύγω μόνος μου"
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
"Πρόεδρε, ξέρω πως σκέφτεσαι. Δεν χρειάζεται να μου πεις τίποτε. Θα σε βγάλω από τη δύσκολη θέση, ανακοινώνοντας μόνος μου την αποχώρησή μου".
Αυτά είναι τα λόγια του Ότο Ρεχάγκελ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, όταν έγινε νύξη για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Γερμανού προπονητή.
Ο Ρεχάγκελ έχει αντιληφθεί τις προθέσεις των διοικούντων και θέλησε να αποφορτίσει την ατμόσφαιρα, αλλά και να προλάβει την ΕΠΟ, ώστε να κλείσει μόνος του τον κύκλο του.
'Αλλωστε το δικαιούται.
Και ελεγα γιατι μου τουμπανιασαν.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mard [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ωραια τα ειπε ο πανουτσος για ακομη μια φορα. κυνικα αλλα αντικειμενικα...
Αρχη, Μέσι και τέλος
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
ppnxoxoppnxoxo
το προβλημα δεν ειναι οτι φευγει ο Ρεχαγκελ..Ουτως ή αλλως αυτος εχει κλεισει τον κυκλο του. Το προβλημα ειναι οτι ερχεται ο..Σαντος..
Ετοιμαζομαι απο τωρα για βαθυ υπνο.
Ύπνο?? Μπα..απ τα γέλια δεν θα μπορείς να κοιμηθείς Ηλία! Μιλάμε έρχονται τρομερές στιγμές γέλιου..:-PΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από iek [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Χεστηκα για το ποιος φεύγει και το ποιος ερχεται.
ppnxoxoppnxoxoppnxoxo
Από τον[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]| June 24, 2010
” Το γλυφιτζούλι μου το κλατάω! ”
” Το μαλλί της γλιάς που πήγε; ”
” … “
Ευαγγέλιο το σημερινό άρθρο του Μπαζίνα στο πρωτοσέλιδο του Φιλάθλου σχετικά με τον διάδοχο του Ρεχάγγελ!
10 λόγοι για να τον αγαπάμε
1. Μάς απέδειξε πως όταν δε διαβάζουμε ελληνικές εφημερίδες και δεν παρακολουθούμε τηλε-παράθυρα, μπορούμε να κάνουμε θαύματα.
2. Μάς απέδειξε πως το… Αλτσχάιμερ του, είναι πιο αποδοτικό από τη μ@λακία που μας δέρνει.
3. Μάς απέδειξε πως δεν έκανε και τόσο λάθος που επέλεγε πάντα υπερήλικες... (ποδοσφαιρικά) παίχτες. Το τελευταίο γκολ επί εποχής Ρεχάγκελ, το δεχτήκαμε από 37χρονο (Παλέρμο).
4. Θα καταλάβουμε την αξία του, όταν σε καμιά εκατοστή χρόνια, θα πραγματοποιηθεί δεξίωση γάμου στο μνημείο που θα στήσουμε προς τιμήν του.
5. Αν τον ξεχάσουμε εμείς, δεν πειράζει. Θα τον θυμάται ο Κριστιάνο Ρονάλντο.
6. Επί Ρεχάγκελ, είχαμε την ευκαιρία να δούμε διάφορους φωστήρες να ταπεινώνονται, κάθε φορά που ο Ότο έκανε πάλι το θαύμα του. Γιακουμάτε ακούς;
7. Χάρη στον Ότο, έμαθαν και οι γυναίκες λίγη μπάλα και δεν γινόταν της Κορέας, κάθε φορά που καθόμασταν στο σαλόνι να δούμε το «πειρατικό».
8. Και τι έγινε που τόσα χρόνια παίζουμε «βρώμικα»; Σάμπως θα μας στείλει κανείς σε εξεταστική;
9. Όσοι δεν τον γουστάρετε, να θυμάστε το ρητό: «Αγάπα το φίλο σου, με τα ελαττώματά του». Ο Ότο το τηρεί στο έπακρο, γι’αυτό και δε σας κρατάει κακία.
10. Επειδή μία εικόνα είναι… μία λέξη (που κάνει για χίλιες).
Ενα ηταν το μεγαλο λαθος του Ρεχαγκελ. Οτι δεν εφυγε αμεσως μετα το 2004. Γιατι αν τωρα πολλοι τον βριζουν και τον διαολοστελνουν τωρα θα τον αναπωλουσαν αν ειχε αποχωρησει μετα την Πορτογαλια.
Δεν θελω να τα μηδενιζω ολα οπως πολλοι κανουν. Σιγουρα εκανες τραγικα λαθη που κοστισαν, αλλα αυτο δεν μπορει ουτε στο ελαχιστο να μειωσει το μεγαλυτερο θαυμα στην ιστορια του ποδοσφαιρου που καταφερες μαζι με την παρεα σου.
Να σαι καλα Οτο...
Παντα υπαρχει και ο αντιλογος σε ολα. Δεν θα μπω σε αυτον φυσικα αφου η συγκεκριμενη ομαδα ουδέποτε με εκπροσωπουσε, και τη σχολιαζω οπως οποιαδηποτε ουδέτερη για μενα ομαδα του πλανήτη.
Kατσε ρε συ, Ελληνας δεν εισαι? Το "δεν με εκπροσωπει η εθνικη ομαδα" δεν στεκει. Θελεις δεν θελεις αυτη ειναι και αυτη αντιπροσωπευει τους Ελληνες. Δηλαδη στο Μπαγκλαντες τι να πουν, "δεν μας εκπροσωπει αυτη η ομαδα επειδη δεν πατησε ποτε σε Μουντιαλ, ή ειναι ολοι τους ασχετοι"? Δεν γινεται. Μιλαμε για αντιπροσωπευτικο συγκροτημα. Το "μ'αρεσει ή οχι το ποδοσφαιρο που παρουσιαζει" ειναι αλλη ιστορια.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
+1000 μεγαλε. Με εκφραζουν απολυτα οσα ακριβως εγραψες.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]