Δημήτρη (dimace), σκέφτεσαι αυτό που σκέφτομαι;;;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Dr.Red [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Δημήτρη (dimace), σκέφτεσαι αυτό που σκέφτομαι;;;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Dr.Red [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ο τραγικός έχασε και το παιχνίδι και τη διαφορά στη Μάλαγα.
Εκεί να δείτε μπάσκετ τρόμου και κάτι ΚΟΙΛΙΕΣ νααααααααα...
Αν χάσουμε πρωτάθλημα από δαύτους θα είναι αποτυχία. (όχι πως
με πολυνοιάζει, μετά τον περυσινό θρίαμβο)
Και εχασε και τη διαφορα των 5 ποντων στο πρωτο ματς.
Τερμα και οι οποιες πιθανοτητες 2-3ης θεσης.
Ή θα αποκλειστει, ή στην καλυτερη 4ος και θα πεσει με μειονεκτημα εδρας κοντρα στην Μπαρτσα.
Σκέφτομαι και "φτιάχνομαι"...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
...για καινούργια ταινία... με θεμα μια ομάδα αγοριών που το ένα χορεύει πίσω και πάνω
από το άλλο. Δεν είμαι διάνοια? Το ξέρω πως είμαι! Μην πεις τίποτα...
Aργυρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Aς συνεχισουν τωρα να λιβανιζουν την αρμαδα του Αργυρη η οποια παιζει χωρις ασσο, απο την αρχη της χρονιας καταστρεφει μπασκετ και παιζει ρολοι που παιζαμε μικροι. Την προηγουμενη εβδομαδα εβαλαν 4/4, κοιμηθηκε κι ο Μαχμουτης και πηραν το παιχνιδι, σημερα δεν μπηκαν, ο αλλος εσκουζε αου αου απο τον παγκο κι αυτο ηταν. Εκλασε η νυφη σχολασε ο γαμος.
Τι θες;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
γουατ εμπαουτ μποχου;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Το πορτοφόλι...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kouzoulo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
και τώρα η Μπάρτσα..
Καλέ Κουζουλίνιους που είσαι; :D :realbighug:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kouzoulo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Aσε δεν ξερεις εσυΠαράθεση:
Μποχού, Στάγερ του Λασμέ στον Μήτσος και Panathinaikos κερδίζει.
Ποσα ταιμ εχουμε?????
MποχούΠαράθεση:
τσίμπα ένα αρκίδι από τη μάλαγα τρισκατάρατη ομάδα
εχεις την βαθμολογια να την δουμε;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vasilis-thrylos7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
λετε να χασαμε επιτηδες απο τη βαρκα για να σταυρωσει με το βαζελο:s6vhaha:
παντως εγω τη μπαρτσελονα δεν την εχω καθολου σε υποληψη. τη θεωρω πολυ λουζερ ομαδα και παντα υπερτιμημενη. οταν σφυγγουν οι κωλοι, η μονη τους αντιδραση ειναι ναδινουν τη μπαλα στο ναβαρο και να αρχιζει τους θεατρινισμους.
το 2011 ειχαν μακραν την κορυφαια ομαδα και αποκλειστηκαν απο το βαζελο εχοντας μαλιστα πλεονεκτημα εδρας. αλλη ομαδα ο βαζελος τοτε, ομως εγω μιλω για τη βαρκα η οποια εκεινη τη σεζον τον ειχε κερδισει μεσα-εξω στην πρωτη φαση. καμια εντυπωση δεν θα μου εκανε να περασει ο βαζελος.
Τιτάνες από την Παιανία τσάκισαν την παγκόσμια Κέρκυρα (ποιός δεν ξέρει το Βούτυρο Κερκύρας;;; ) και εξακολουθούν να κυνηγούν την τεράστια ευρωπαϊκή διάκριση. Από ατυχία και μόνο δεν έφτασαν και σε μία νίκη που θα εμενε ιστορική.