Ο τελευταίος που ορκιζόταν εδώ μέσα, δεν είχε και τόσο καλή εξέλιξη...
Καμία σχέση μεν, αλλά θυμίζεις περίεργες καταστάσεις...
Printable View
Ο τελευταίος που ορκιζόταν εδώ μέσα, δεν είχε και τόσο καλή εξέλιξη...
Καμία σχέση μεν, αλλά θυμίζεις περίεργες καταστάσεις...
Ξερω γω φοβηθηκα μη με πουνε μαυραγοριτη :s6vhaha:
Εγω πιστεύω οτι θα παίξει η εμφάνιση κοντά σε αυτη της "αδερφής" Φόρεστ
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Τι είμαστε ρε συ η Πρέστον; Ελπίζω να μη δούμε κανένα τέτοιο έκτρωμα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PetranPireotis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Η Πρέστον μπλε δε φοράει ρε παλικάρια;;;;
Δεν ξέρω, στην τύχη την είπα. mnx:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giovanni#10 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Η Ατλετικο έβγαλε μια καυλαριστή φανέλα.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Διέρευσε η εντός έδρας εμφάνιση της Φενέρ η οποία είναι εξαιρετική ριγωτή και δεν νομίζω πως η αντίντας για τους Τούρκους έκανε αποκλειστικό σχέδιο.Με την βοήθεια του Chat gpt την μετέτρεψα σε ερυθρόλευκη και το αφήνω εδώ.
Ωραία είναι, μοιάζει με την περσινή, αλλά προσωπικά δεν είμαι φαν τόσο λεπτής ρίγας. Επίσης θέλω κάποια στιγμή να επιστρέψει το λευκό σορτσάκι σε φανέλα που κυριαρχεί το κόκκινο, όχι να είμαστε σαν γαλατάδες. Και ερυθρόλευκες κάλτσες με ρίγες, καυλερές λατινοαμερικάνικες.
Πολύ ωραία είναι. Κάτι ενδιάμεσο της φετινής και της περσινής.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από AntonisPav [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ενημέρωση για την επετειακή:
Η δεύτερη παρτίδα θα είναι διαθέσιμη από Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου αποκλειστικά από το [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .
Οι παραδόσεις στους αγοραστές, θα πραγματοποιηθούν μετά τις αργίες των ημερών του Πάσχα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Αναφορικά με την τρίτη παρτίδα της συλλεκτικής επετειακής φανέλας, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν προ-παραγγελία από 30 Απριλίου, ηλεκτρονικά μέσω του [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Σήμερα στις 11.00 στο Shopflix η 3η παρτίδα της φανέλας.
Κατεβάστε την εφαρμογή shopflix και θα παραγγείλετε σε 1 λεπτο απλα θελει 2 μηνο η παραδοση, οτι πρεπει δωρο για ονομαστικη εορτη!