Και ο Βαλβέρδε σε πίστευε και ο Μίτσελ δείχνει να σε πιστεύει.Περίεργα πράγματα, αλλά σε αυτούς τους 2 προπονητές έχω απόλυτη εμπιστοσύνη:-P
Printable View
Και ο Βαλβέρδε σε πίστευε και ο Μίτσελ δείχνει να σε πιστεύει.Περίεργα πράγματα, αλλά σε αυτούς τους 2 προπονητές έχω απόλυτη εμπιστοσύνη:-P
Μπάλα ξέρει, αλλά 6άρι ούτε είναι - ούτε γίνεται... Και όσο αγωνίζεται εκεί, θα τα ακούει.
Τις λέει κι ο ίδιος τις μ@λακίες του..... αυτή είναι λέει η θέση του, εκεί του αρέσει να γωνίζεται περισσότερο. Ε, τα θέλει ο οργανισμός σου μετά ή δεν τα θέλει;
Πώς ήταν ο Ντουντού; Ε, κάτι τέτοιο είναι. Έπαιζε ο Ντουντού με τον Πάτσα τον πρώτο χρόνο να κάνει το χαμαλίκι, ήταν καλός. Έπαιξε μετά μόνος του τον κόφτη και δεν βλεπόταν.
Και τον πιστεύω τον Φέια, σημειωτέον.
και ο προπονητής της Λεβάντε τον πιστεύει ppnxoxo
το οτι τον χρησιμοποιει ο μιτσελ, παρολο που δεν βγαζει ματια, το βλεπω θετικο για την ομαδα. ειτε θα αποδειχθει περιτρανα πως το παιδι δεν κανει και θα πεισθει μεχρι και ο τελευταιος "υποστηριχτης" του (το πιθανοτερο σεναριο) ή θα παιξει μπαλα και θα καθιερωθει στην ομαδα.
Εγώ πάντως, μάλλον είναι η διαστροφή μου, πολύ καλό τον είδα τις προάλλες. Και στο Λεβάντε, από τους λίγους που έδειξαν ήταν.
Τώρα αν περιμένουμε κάποιον αλλοτινό ήρωα να μας σηκώσει στα χέρια του και να πάρει το παιχνίδι μεταβάλλοντας το τσίρκο σε τραίνο, ας ψάξουμε αλλού.
και'γω να πω την αληθεια μεχρι το δευτερο πεναλτι που παρακολουθησα το ματς(μετα εκλεισα την τηλεοραση) θετικος μου φανηκε...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από consigliere [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ναι, έκανε λιγότερα λάθη από τον Χολέμπας.
ειναι στην ενδεκάδα ο παραπληγικός της Καπερναούμ σήμερα ?aikido:sc_bike_2sc_gymsc_rocky"pplinho"
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΑΠΑΚΙ!
γατακι απο τα λιγα
τι ειναι αυτα ρε......ουστ
Καθαρόαιμο 6άρι. Πάρε και πιστοποίηση ISO, μήπως και το πιστέψεις και εσύ...
Επιτέλους , έπρεπε να έρθει ο Μίτσελ για να απελευθερωθεί ο ψυχισμός του παικταρά. Σύντομα περιζήτητος σε όλη την Ευρώπη.
Και ναι η ευρωπαική του πορεία συνεχίζεται!!!
N-I-H ---> 0-0-6 o Φέισα στην ευρώπη.
Δυστυχώς θα σας ενημέρωνα και για τα γκολ αλλά έχω χάσει το μέτρημα, πρέπει να είναι γύρω στο 1-10 όσο αυτό το παλτό παίζει...
Μα καλά ποιον έχει βύσμα πια?
Τον ίδιο που είχε και ο Κοστάντζο...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ταύρος τραβεστί
Δηλαδή? ή πλάκα κάνεις?Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Γιατί και με αυτόν πρέπει να είσαι ή τυφλός σκάουτερ ή να στα ακουμπάνε καλύτερα και από τον Αγαπούλα... Δεν εξηγείται αλλιώς...
Αρχοντικός στο κέντρο:whatever:
Μακάρι να έκανα πλάκα, αλλά η πραγματικότητα στον Ολυμπιακό έχει περισσότερο χιούμορ...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Είναι ο ίδιος που είδε και έφερε Κάταϊ, Γκρίμπιτς, Ντιελνά...
Τον Κοστάντζο τον πρότεινε ο Μάθια (άλλος :whatever:, ετούτος αλλά τουλαχιστον πήρε το πουλί γρήγορα) αλλά τον είδε, τον ενέκρινε και τον έφερε ο Ντάρκο...
Ο Φύσα και οι προαναφερθέντες είναι έργο 100% του Ντάρκο.