Η Λάτσιο προηγείται με 0-2 της Μάριμπορ. Επομένως η οριστική κατάταξη είναι πρώτη Λάτσιο και δεύτερη η Τόττεναμ που είναι υποψήφια αντίπαλός μας.
Printable View
Η Λάτσιο προηγείται με 0-2 της Μάριμπορ. Επομένως η οριστική κατάταξη είναι πρώτη Λάτσιο και δεύτερη η Τόττεναμ που είναι υποψήφια αντίπαλός μας.
Πρόσεχε τι λες γιατί δε σε πάει σήμερα ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sirkostas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Έχουν κατεβάσει όλα τα πτηνά του Λονδίνου οι γηπεδούχοι...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από zoupan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
θα ειναι ιδανικο να κανει το 1-1 ο βαζελος γυρο στο 60'
Καλα εμεις σ αυτο τ τσιρκο θα ριξουμε 3
Λολ
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Λες να το γυρίσει η Μπανάθα?Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Σας έχω πει ποτέ το σκηνικό με το Ρότσα; Που με ήθελε στους μικρούς του βάζελου και τον έβριζε ο πατέρας μου; :s6vhaha:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazΗlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Κάπου το έχεις γράψει νομίζω. Μετά ξανατσακωθήκαμε. ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από zoupan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Πρόλαβε ο Μάκης ppnxoxo
Ναι νομίζω το είχα γράψει, έχω και φωτογραφίες. Άστα θα ήμουνα μέγα αστέρι στη Μπανάθα τώρα! :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Τι θεση επεζες Πανο?Παράθεση:
Αριστερός Μασάδος με λίγο από σεντερμπακ Τοροξύδη. Στην πραγματικότητα ένας μικρός Μανωλάς.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από celticfrost [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Θελω να ισοφαρισουν κατα το 60 ωστε να τρεχουν για τη νικη κ τελικα να το φανε στο 85 που θα τους εχει βγει η γλωσσα
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Αποκλειστική φωτογραφία μέσα από τα αποδυτήρια του Γουαιτ Χαρτ Λέιν ΤΩΡΑ!
Ο Φορτσαροτσαμπουμπλής δείχνει στους παίκτες του τον τρόπο με τον οποίο θα ανατρέψουν το σκορ.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Την εποχή που μιλάω (2003) έπαιζα αμυντικό χαφ, πιο πιτσιρικάς είχα ξεκινήσει τέρμα αλλά μετά έσπασα το χέρι στο βόλλει και το άφησα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από celticfrost [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ο παο ειναι ανυπαρκτος.και εμεις δεν ειμαστε καλοι σημερα αλλα ο παο παιδια
τα εχει φτυσει απο το 30....
Εγώ πάντως θεωρώ ότι την Τότεναμ την έχει ακόμα και αυτό το σούργελο με τα πράσινα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ωστε το ρουφήξανε ε