τραγελαφικος ο λαγος για ακομα μια φορα.παλι του φταιει η διαιτησια.
για αυτο και ποτε δεν προκειται να φτιαξει ομαδα.οταν παντα του φταινε οι αλλοι
δεν θα κοιταζει καταματα τα δικα του προβληματα.
Printable View
τραγελαφικος ο λαγος για ακομα μια φορα.παλι του φταιει η διαιτησια.
για αυτο και ποτε δεν προκειται να φτιαξει ομαδα.οταν παντα του φταινε οι αλλοι
δεν θα κοιταζει καταματα τα δικα του προβληματα.
ΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΚΛΑΨΤΕ!! ΚΛΑΨΤΕ!!! ΚΛΑΨΤΕ!!!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παίζει να βρούμε τα πρωτοσέλιδά τους να τους τα μοστράρω στη μάπα να το βουλώσουν; Να κάνωΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Red Sting [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
κουβέντα δεν πρόκειται, ας έχω τα πατσαβούρια τους να τα βλέπουν ότι τα λέγανε οι ίδιοι...
To γελιο συνεχιζεται και σημερα μετα απ τα πρωτοσελιδα τα πρασινα.ppnxoxoppnxoxo
Και για τα χιονια ο Ολυμπιακος φταιει βαζελοιιιιιιιιι ppnxoxo
Όσοι δε μπήκατε μπλογκ Βασιλαρά να διαβάσετε παραλήρημα (7-8 ποστ) ΧΑ-ΝΕ-ΤΕ!
Πέναλτι και αποβολή που δε δόθηκε καθώς ο Κλάους είναι σε προφανή θέση για γκολ. Αν κάποιος λοιπόν αδικήθηκε χθες αυτός είναι ο ΠΑΟΚ.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από RedHacker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Καλα σε προφανή θέση για γκολ δεν είναι ούτε τελευταίος παίχτης αλλά λέμε τώραΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Νάναι καλά η "Πράσινη" και η "Ντέρμπυ"!
Πίνω έναν καφέ και βλέπω τα πρωτοσέλιδά τους και έχω πεθάνει στα γέλια!
Ειδικά στην "πρασινη" που "αποκαλύπτεται" το κόκκινο σχέδιο εξόντωσης της Μπανάθας
ξεχωρίζει το αμίμητο:
Ο Ολυμπιακός κάνει γαργάρα τις μπουνιές που μάζεψε ο Ορμπάιθ για να μην παίξουν
τα ΦΙΔΙΑ χωρίς κόσμο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ! ppnxoxo
Καταπληκτικοί και ασύγκρητοι οι πράσινοι! Ούτε σε άσυλο φρενοβλαβών δεν λέγονται τέτοια
πράματα! Νάναι καλά να μας διασκεδάζουν για πολλά, πολλά χρόνια, από την "αδικία" της
δεύτερης και σύντομα πιστεύω τριτο, τέταρτης θέσης.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paneas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Για ξαναδές το και πες μου (κάπου από το 1:35 και μετά)
Κοσμα ειναι σε πλαγια θεση κι υπαρχει κοντα κι αλλος παιχτης του ποα....χτες σε πρωτη φαση νομιζα οτι ηταν, αλλα με τα ριπλει...
ευχαριστουμε τον αξιο αρχηγο του ποα!!!!
Τι θα πει πλάγια θέση? Είναι ή δεν είναι έτοιμος να πυροβολήσει και τον κρατάει ο μαλ εεε, ο Σαριέγκι?
μονο ο Μητρογλας πυροβολει βρε!ppnxoxo
να σου πω, ναι μπορει να σουταρε, αλλα απο εκι γκολ δεν εβαζε..κι αυτο σχολιαζα μονη μου χτες, οτι εκανε πεναλντι ο αμπαλος σε μια φαση που μαλλον θα καθαριζαν.
Όταν μπαίνει στην περιοχή είναι μόνος και σε προφανέστατη θέση για γκολ. Με το κράτημα του Σαριέγκι προλαβαίνει να έρθει κοντά του και άλλος αμυντικός αλλά η θέση παραμένει. Γνώμη μου φυσικά.
ο Σαριέγκι κάνει πέναλτι από τη στιγμή που του σκάει τη ντρίπλα ο Αθανασιάδης. εκείνη τη στιγμή όχι απλώς είναι σε προφανή θέση για γκολ, αλλά έχει χώρο και χρόνο να κάνει ο,τι θέλει μέσα στην περιοχή. τη στιγμή που δίνει το πέναλτι ο "βαλτός" Βοσκάκης, ο Αθανασιάδης έχει φύγει πλάγια και έχει γυρίσει πίσω κι άλλος βάζελος.
ε αυτο ειναι το θεμα, σε τι θεση βρισκεται οταν σφυριζει... τεσπα ας μη το αναλυσουμε αλλο, αφου εχασαν αυτο μετρα!
Όταν είναι φάτσα με το τέρμα είναι σε προφανή θέση για γκολ, όχι ωπουδήποτε μέσα στην περιοχή. Την ώρα που πέφτει υπάρχει κι άλλος παίχτης. Γνώμη μου γνώμη σου δεν έχει οι κανονισμοί τα λένε.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δηλαδή εσείς δε μετράτε πέναλτυ την ώρα που πέφτει ο παίχτης αλλά απ' τη στιγμή που σκέφτεται ο Σαριέγκι να τον ρίξει κάτω... οκ πάσο κύριοι, τα λεφτά δικά σας.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Red Sting [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ωχ μωρέ, δεν είναι πέναλτι και αδικήθηκε και ο Παναθηναϊκός. Χέστηκα στην τελική για το ματς, για τον ΠΟΑ, για τη Μπαουγκάρα και για το πρωτάθλημα.
Kι εγώ χέστηκα απλά σχολιάζουμε μια φάση, θα μπορούσαν οι ομάδες να ήταν η Κόλο Κόλο και η Δυναμό Αρχίδας.. Τα ίδια θα' λεγα.