@#$%^&! ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑ...:mad:
Printable View
@#$%^&! ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑ...:mad:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Γιατί; Μα ειναι υπέροχο βίδεο...
Τι θυμήθηκα 3 η ώρα το πρωί ρε φούστη μου :iron: :iron: :iron:
Ο Ανρι στη Μπαρτσα??? Μιλαμε για ομαδα ονειρο πλεον!!!
Nαι, ονειρική 2η θεση του χρονου :s6vhaha:
Κανε ονειρα Σακη!!! Και ψαξε αλλου για το δευτερο.:)Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δεν ανυσηχω, θα βρειτε καποιον Ραϊκαρντ να μας το χαρισει και φετος... :)
Με Ανρι και Τουρε ηδη να εχουν παει στη Μπαρτσα μαλλον καποιοι αλλοι θα ονειρευονται τη 1η θεση Σακη...μοναδικη μας ελπιδα ο αχρηστος ο Ραικαρντ.
Ποιος Ραϊκαρντ... Παει αυτος. Με Αρσεν θα το σηκωσουμε του χρονου!
Ο Λαπορτα ειχε πει πως παραμενει κανονικα ο Λαμπαρντ...εχεις εσυ καποια αλλη ενημερωση;:)
Θα παρουμε και τον Λαμπαρντ???
Μισο να ρωτησω τον Λαπορτα...:)
"Μάχη Ρεάλ - Μπάρτσα για Βενγκέρ"
Στην κορυφή της λίστας των υποψήφιων προπονητών που θα αναλάβουν τις τύχες των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, βρίσκεται ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Γάλλος τεχνικός της Άρσεναλ αποτελεί διακαή πόθο τόσο των πρωταθλητών Ισπανίας όσο και των "μπλαουγκράνα".
Ο πρόεδρος της βασίλισσας Ραμόν Καλντερόν, που αναμένεται να αποφασίσει την προσεχή Δευτέρα αν θα κρατήσει η θα απομακρύνει τον Φάμπιο Καπέλο από το τιμόνι της ομάδας του, έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται την εναλλακτική λύση που ακούει στο όνομα, Αρσέν Βενγκέρ.
Από την άλλη πλευρά η Μπάρτσα που μόλις την Παρασκεύη απέκτησε το πρώτο κανόνι των "κανονιέρηδων" Τιερί Ανρί, θέλει επίσης τον 57χρονο προπονητή, να είναι ο αντικαταστάτης του Φρανκ Ράικαρντ, από τη στιγμή μάλιστα που τα "ψωμιά" του Ολλανδού τεχνικού είναι μετρημένα στο πάγκο της ομάδας. Έτσι δεν αποκλείεται, Ανρί και Βενγκέρ να συναντηθούν και πάλι Καμπ Νου!
------------------------------------------------------
Εχω ανοιχτη γραμμη με τον Λαπορτα.
Μου ειπε πως θα δωθει μαχη αλλα τελικα στο λιμανι θα καταληξει...
Καθε λιμανι και καημος Κυριακο!!!
Αμα παρετε παντως τον Βενγκερ θα φτιαξετε απιστευτη ομαδα...καλα ο αλλος ο παπαρας της Ρεαλ το σκεφτεται κιολας αναμεσα στον Καπελο και τον Βενγκερ ποιον να διαλεξει;
ΕΛΕΟΣ!!!
Απορω βρε συ Κυριακο πως και διαλεξες αυτη την αντιπαθητικη ομαδα που ακουει στο ονομα Ρεαλ απο τη ΜΠΑΡΤΣΑ ρε φιλε...
Βασικα οταν ημουν πολυ μικρος ειχα δει ενα παιχνιδι Ρεαλ-Μπαγερν στο Μπερναμπεου οπως ηταν πριν ανακατασκευαστει στην σημερινη του μορφη με Μπουντραγκενιο,Σαντσεζ κτλ και μου ειχε κανει τοσο τρομερη εντυπωση η απιστευτη ατμοσφαιρα αλλα και η ομαδαρα που ειχε τοτε η Ρεαλ.
Πριν καποια χρονια επισκεφτηκα και την Βαρκελωνη και απο τοτε μπορω να πω οτι εχω μια συμπαθεια στην Μπαρτσελονα κυριως λογω της πανεμορφης πολης και των ωραιων κατοικων της αλλα δεν θα μπορουσα ποτε να την υποστηριξω γιατι παραειναι κλαψομουνηδες για τα γουστα μου.
Είσαι μεγάλος γκομενιάρης τελικά...:s6vhaha::s6vhaha::wor:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μπορεί αυτή τη στιγμή στη Βαρκελώνη όλοι να περιμένουν να περιμένουν να δουν τον Τιερί Ανρί να φοράει τα «χρώματα» της Μπαρτσελόνα όμως δε φαντάζει καθόλου απίθανο μετά τον διεθνή Γάλλο να δούμε επίσης, ντυμένο με τα χρώματα των «μπλαουγράνα» και τον Ρουμάνο διεθνή επιθετικό Κρίστιαν Κίβου.
Σύμφωνα με πηγές από την Ισπανία επιβεβαιώνεται ότι υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τους διοικούντες την Ρόμα για να μεταπηδήσει ο ταλαντούχος Ρουμάνος άσος στους «Καταλανούς».
Το όνομα του Κίβου «έπαιζε» πολύ το τελευταίο καιρό για την πρωταθλήτρια του «Καμπιονάτο» Ίντερ αλλά στο στρατόπεδο της «Μπάρτσα» πιστεύουν ότι τελικά ο Ρουμάνος αμυντικός θα καταλήξει στο «Καμπ Νου». Αυτό το ενεχόμενο επιβεβαιώνεται και από την Ιταλία που αναφέρουν ότι στη περίπτωση που πωληθεί ο Κίβου θα ήταν προτιμότερο να φύγει εκτός Ιταλίας παρά σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Serie Α.
Το που θα καταλήξει τελικά ο διεθνής Ρουμάνος αμυντικός της Ρόμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά την επόμενη εβδομάδα. Σε περίπτωση όμως που τελικώς «ντυθεί» με τα χρώματα της «Μπάρτσα» θα έχουμε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα το καλύτερο «μπάσιμο» για τους Πρωταθλητές Ευρώπης του 2005.
Καλα αμα ερθουν ολοι αυτοι στη Μπαρτσα θα ψαχνουμε να βρουμε τον δευτερο σε Ισπανια και Ευρωπη...
Μαλλον ο Βενγκερ θα ειναι ο νεος τεχνικος την Μπαρτσα. Μετα τον Ανρι αποχωρει απο την Αρσεναλ και ο Βενγκερ για τους Καταλανους. Τι στο καλο επαθαν εκει στην Αρσεναλ ενας-ενας την κανει απο κει...