Θετικά:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos23 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
1)Αρκετά έξυπνος
2)Ταιριάζει με την Μαρίνα
Αρνητικά:
1)Δε ξέρω
Printable View
Θετικά:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos23 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
1)Αρκετά έξυπνος
2)Ταιριάζει με την Μαρίνα
Αρνητικά:
1)Δε ξέρω
Προβληματισμός και σας μοιράζω τροφή για σκέψη...
Το 5-3-2 είναι τόσο θαυματουργό όσο το περιγράφει ο Αλέφαντος; Το πιστεύει σα να είναι το φάρμακο για όλες τις ασθένειες.
Γιατί το εφαρμόζουν λίγοι προπονητές; Ισχύει αυτό που λέει πως δε ξέρουν να το παίξουν;
Τι θα λέγατε για επιστροφή του στην ομάδα και σωστή εφαρμογή του συστήματος. Θα παίρναμε το τσλ;;;
Στα @ρχιδι@ μας τον γραφουμε τον μαρκο τον σιλβα και να παει να γ@μηθει....!!! Προπονητη εχουμε και μαλιστα αρκετα καλο...Κανουμε κοιλια αυτη την περιοδο ε και;; Εχουμε ακομα ουυυυυ να ανεβουμε βουνο ολοκληρο μεχρι το τελος της χρονιας, και μολις πριν λιγες μερες ξεκινησαμε την αναβαση....!!!Ειναι μακρυς ο δρομος για την Ιθακη...!!! Εχουν να δουν πολλα ακομη τα ματια μας...!!!
Στηριζουμε και συνεχιζουμε...!!! Θα στρωσει το πραγμα...!!! :) :)
Μια χαρα ειναι ο Μαρτινς για τον Ολυμπιακο, εχει δειξει σοβαρο εργο. Απλα εχει και αυτος τα λαθη του και πρεπει να τα διορθωσει. Ας μην ξεχναμε οτι η ομαδα ειναι πρωτη και μπηκε στους ομιλους του Τσ. Λιγκ. Νομιζω οτι σε μεγαλο βαθμο η ομαδα πληρωνει το γεγονος οτι αγωνιζεται στο Τσ. Λιγκ και, περαν της κουρασης, οι παιχτες στο πρωταθλημα ειναι αναμενομενο δυστυχως οτι θα προσπαθησουν να κανουν συντηρηση δυναμεων για τα δυσκολα Ευρωπαικα παιχνιδια.
Ας μην ξεχναμε οτι ο καλυτερος μας παιχτης ειναι στην κερκιδα εδω και μηνες. Αυτο που πρεπει να δει κυριως ο Μαρτινς ειναι να αλλαξει η νοοτροπια καποιων παιχτων που οταν προηγηθουμε προσπαθουν να κρατησουν το σκορ. Επισης, η ομαδα εχει προβλημα στο σκοραρισμα. Λειπουν οι παιχτες που θα σκοραρουν. Οποτε ας βοηθησει ο ιδιος την ομαδα και ας βαζει στο πρωταθλημα τον Ελ Αραμπι. Επισης, να ζητησει καποια μεταγραφη τον Ιανουαριο με παιχτη που να εχει το γκολ. Ο Γκερερο δεν σκοραρει, τα εξτρεμ μας δεν σκοραρουν, ο Βαλμπουενα δεν εχει το γκολ οπως ο Φορτουνης (αν και δημιουργει γκολ για τους αλλους) οποτε η υπεροχη μας και οι φασεις που κανουμε δεν καταλήγουν σε γκολ και δεν καθαριζουμε ευκολα τα παιχνιδια που πρεπει. Παρομοιο προβλημα ειχαμε και περυσι μεχρι που μπηκε ο Χασαν, ενώ ειχαμε και τον Φορτουνη.
Για να πάρουν οι παίκτες την κατάσταση πάνω τους πρέπει να έχεις παίκτες με αρχίδια. Έχουμε κάποιον εκτός από τον γκιγιερμε και δεν το ξέρω;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chainsaw [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν νομίζω πως το πρόβλημά μας είναι επιθετικό. Το πρόβλημα είναι στο κέντρο.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από iakov7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ο γκιγιερμε δεν είναι σε καλή κατάσταση εδώ και ένα μηνα αλλά δεν υπάρχει κανείς πίσω του, ο μπουχαλακης κάνει την καλύτερη του χρόνια αλλά δεν έχει τα νούμερα που χρειάζεται ένα 8αρι για να παίξει βασικός στον ολυμπιακό και ο καμαρα είναι σταθερά τραγικός με εξαίρεση ένα παιχνίδι.
Έτσι όλα τα νούμερα τα περίμεναμε από τον 35χρονο βαλμπουενα.
Ε δεν γίνονται αυτά τα πράγματα και το λέγαμε όλοι εδώ μέσα ότι θα είναι έγκλημα να μην πάρει η ομάδα ένα μέσο με καλή πάσα και τρεξίματα ωστε να βοηθήσει στην δημιουργία.
Δυστυχώς ο μπενζια αποδεικνύεται λίγος, ενώ ο λοβερα δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα αν και δείχνει φοβερό ποτεντιαλ.
Ο μαρτινς για εμένα έχει μεγάλη ευθύνη που δεν ζήτησε παίκτη στο κέντρο μετά τον τραυματισμό του φορτουνη Κα η διοίκηση που δεν πήρε. Από εκεί και πέρα, σήμερα που μιλάμε είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους οπότε η γκρίνια είναι υπερβολική.
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αντωνη η γκρινια στον Ολυμπιακο ειναι παντα υπερβολικη, οχι μονο τωρα με τον Μαρτινς. Εδω γκρινιαζαμε για προπονητη που ηταν αηττητος στο πρωταθλημα, μεσα στο κυπελλο και στους 32" του γιουροπα, επειδη δεν επαιζε μπαλα δηθεν...
Πρεπει να ζησει με αυτο ο Μαρτινς και να το υπερνικησει. Ισα ισα, για να τα λεμε ολα, ειναι ο προπονητης με την περισσοτερη ασυλια απ'οσους εγω θυμαμαι. Και το λεω εγω για την "ασυλια" που ειμαι και απο τους υποστηρικτες του ετσι;
Για εμενα τωρα, να πω πως αυτη τη στιγμη ειμαι απογοητευμενος με την εικονα. Εχει πολλες και σημαντικες δικαιολογιες ο κοουτς, αλλα ριχνω μεγαλυτερη ευθυνη στους παιχτες. Το σημαντικοτερο λαθος τους ειναι που επιμενει στον Γκερερο, οπως και οτι ισως κουραζει περισσοτερο καποιους βασικους (Σεμεντο, Ομαρ, Γκιγιερμε, Ποντενσε), αλλα και οποτε εδωσε χρονο σε αλλους δεν τον δικαιωσαν.
Η εικονα στο πρωταθλημα, ειδικα στα εκτος εδρας ματς ειναι αποκαρδιωτικη. Δεν ειναι δυνατον να μην καθαριζεις το προχθεσινο παιχνιδι, οπως δεν ειναι δυνατον το ιδιο να γινεται και με την Λαρισα για παραδειγμα κι ας κερδισαμε τελικα.
Οπως και να εχει παντως, αν δεν κερδισει τον παοκ την εχει ασχημα.
Κι ο Ποντενσε εχει φοβερο ποντενσιαλ!!
(εγω γελασα με τη μαλακια μου...)
Μετρησα τουλαχιστον 5 περιπτωσεις προχθες που με μια καθετη εβγαινε ο συμπαικτης του τετ-α-τετ. Αντ’αυτου ο Ποντενσε προσπαθουσε να τους περασει ολους ωστε να βρει χωρο για σουτ ή κλεινοταν. Ντριμπλαορος παικτης, ταλαντουχος αλλα απο ουσια και διορατικοτητα μηδεν. Αν επαιζε ο Φορτουνης στα καλα του προχθες το κοντερ θα εγραφε πολλα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giovanni#10 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εχει το τροπο ο δικος μας....!!θα τις καπουλαρει και παλι, και μετα θα τρεχουν οι γνωστοι-αγνωστοι που στεκονται στην γωνια, για το ποσο διορατικος και εργατικος και δικαιος ειναι...Στο λεω απο τωρα 2-3 θα φανε οι μπουγατσες και λιγα θα'ναι.... :) :)
Το οτι μειναμε με 3 παιχτες στο κεντρο ειναι γεγονος και συμφωνω οτι δεν ειναι οτι καλυτερο. Πηραμε δηλαδη και τον Μπενζια που υποτιθεται οτι μπορει να παιξει εκει αλλα δεν το βλεπω. Απλα δεν θεωρω οτι το γεγονος πως δεν σκοραρουμε εχει να κανει τοσο με το κεντρο. Αν παρεις εναν εναν τους παιχτες μας μπροστα θα δεις οτι δεν το εχουν το γκολ, πλην Ελ Αραμπι, Σουντανι που ομως δεν ειναι σταθερος και του Φορτουνη που ειναι στην κερκιδα. Αλλωστε προβλημα στην επιθεση ειχαμε και περυσι μεχρι που αρχισε να παιζει ο Χασαν και με τον Φορτουνη εκαναν την διαφορα. Φετος δεν εχουμε ουτε τον εναν ουτε τον αλλον. Το προβλημα αυτο υπαρχει απο το ξεκινημα, ειδικα στα εκτος εδρας, αρα δεν πιστευω οτι εχει να κανει τοσο με την κουραση του Γκιγιερμε.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από flessanto [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Να βγει ο κυριος Δουρος στο τηλεφωνο, να μας πει.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Για πες για καμιά Κινέζα, εσύ που έχεις πάει με όλη την υφήλιο. Καλές???Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chainsaw [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Καλό, καλό, πολύ καλό.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giovanni#10 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Με εχεις ανεβασει πολυ. Ευχαριστω. ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ακουστα εχω μονο. Λιγα πραγματα. Για Φιλλιπινεζες εχω προσωπικη αποψη και εγκρινω.
Θα ήθελα πολύ να γίνω σαν εσένα. Είσαι πρότυπο.Παράθεση:
Πώς να εχει διορατικοτητα και να βλεπει γηπεδο; Με τετοιο υψος μονο επικαλαμιδες βλεπει...Παράθεση:
Κοουτς σου δινω σημειωμα στα κρυφα....Το οποιο γραφει Βαλε τον Γαλλο!!
.....Αστο ρε κοουτσα...Μην κανεις αλλαγες...Κοιμησου εσυ και ονειρεψου τον Ολυμπιακο του Μαρινακη...
θα γραψω οτι θα εγραφα και σε περιπτωση θετικου αποτελεσματος.
δεν με ενοιαζε το σημερινο παιχνιδι.με καιει ομως το κυριακατικο.τα πραγματα ειναι παρα πολυ απλα.
νικας την κυριακη-παραμενεις.
δεν νικας την κυριακη-πουλο πριν να σφυριξει ο διαιτητης.
Κερδίσαμε κανένα ματς εύκολα? και παίζουμε την Κυριακή με μια ομάδα που αν δεν παίξει καλά ο Βαλμπουενά είμαστε ισοδύναμοι