Παιχνιδάρα πάντως ....
Printable View
Παιχνιδάρα πάντως ....
ανοίξτε τα βαρελια με την μπυρα
Κακο παιχνιδι για την Barca σημερα,μαλλον δεν θελανε να χαλασουν το παρτι για τα γενεθλια της Σελτικ.
Συνεχιζουμε πρωτοι στον ομιλο.
Ξεχασα τον Μπαϊλης, πράγματι μου χρειάζεται μαστίγωμα. Συγνώμη ω θρυλικέ αρχηγέ του Ολυμπιακού που έστειλες τον Μουράτη στο χρονοντούλαπο.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από celticfrost [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αχαχαχαχχαχα καλοφαγωτη
Για να χαίρεται η Μαρτζυ μάλλον κέρδισε η Μπάρτσα.:s6vhaha:
ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kouzoulo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Οσι.
Δεν ειχε ούτε Άλμπερτσεν ούτε Καστίγιο και έφαγε το ξύλο της.
Να χαίρεται ... αλλά καλοφάγωτη η πούτσα να το γράφει στους συμφοιτητές της.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kouzoulo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ωραία η πλάκα ... αλλά μην το ξεφτυλίζουμε τελείως.
πουτανα μπαρτσα παρε μαθηματα απο το Θρυλο
Ετσι βγαλτε την χολη σας ολοι στην ομαδα που διδαξε ποδσφαιρο και γλεντησε ολες της μεγαλες ομαδες της ευρωπης
με μεγαλυτερο πουτανακι της την Ρεαλ.:)
Βρε κοουτσ στα προθυρα της πλακας ηταν.... πολλοι κραζουν οταν χανει η ρεαλ κ κανουμε πλακα με διαφορα επιθετα. Προφανως δε παει σε καποιον προσωπικα και με ασχημο τροπο...
Αν σε προσβαλα εσενα, η καποιον αλλον ζητω συγγνωμη.. τοσο καιρο εδω δεν ειχα παραπονο απο καποιον αλλα αυτα συμβαινουν...
Δεν ειχα τετοιο σκοπο.
η σελτικ επαιξε οπως επρεπε να παιξει και μπραβο της.
Και η Μπαρτσα επίσης :-PΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sk12072 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Σαν τις φασολαδες που συζηταγαμε ενα πραγμα εγινε.
Παντως να πω την αμαρτία μου πολύ περίεργα αποτελεσματα εχει αυτο το τσαμπιολιγκ τα τελευταία χρονια ρε γαμωτο. ΠΟΛΥ περίεργα...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εγω για αυτο εβαλα το smile στο ποστ μου για τυχον παρεξηγησεις.
Αδαμαντια αστους ρε συ θα τους περιλαβουμε και εμεις στο χαβαλε...ξερεις εσυ...οτα ερθει η ωρα.:)
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Platini-Respect
ppnxoxo
Αυτο το Respect κατέστρεψε το ποδόσφαιρο.
Tι έγινε ρε παιδιά? Σαμαράς εντ κόμπανυ κάναν πελατάκια τη Μπαρτσελόνα?
Μη ξεχνάμε και τη νίκη στο 94' στο ματς του πρώτου γύρου!
Κανουμε και δωρακια σε γενεθλια σε αμπαλους ξυλοκοπους.
ποδοσφαιρικά η Μπάρσα πρέπει:τώρα όλα τα άλλα είναι για κατανάλωση , και να έχουμε να γκρινιάζουμε και να τσακωνόμαστε .Πιθανόν να εχουμε περισσότερο ανάγκη αυτά από το να απολάύσουμε ένα καλό ματσ.
- να βάλει στον πάγκο έναν προπονητή
- να τον στηρίξει , και οχι να τρώει τους μάντζερ για χάρη των Ριβάλντο Τζιοβάνι κλπ αυτά εμάς στον οσφπ δεν μας είναι άγνωστα
- να προσθέσει στο ροστερ παίκτες αξίας σε θέσεις κλειδιά , Τερματοφύλακα , αμυντικό χαφ καλό , κεντρικούς αμυντικούς βαρβάτους και όχι κλόουν, ακόμη και σεντερ ελαφρύ αλλά παικτη που να παίζει στην κορυφή .
- ο φορ έχει να κάνει με το σύστημα , είναι φανερό εδω και αρκετά χρόνια ,ότι δεν μπορεί να αφήνει τους αντίπαλους αμυντικούς κεντρικούς χωρίς μαρκαρίσματα και να ζαλίζει την μπάλα έξω από την περιοχή.Το συστηματάκι που μας λέει οτι είναι καινοτομία της , έχει πρόβλημα και ικανοποιεί μόνο την ματαιοδοξία των διοικούντων , του κόσμου και των φινετσάτων παικτών .
Μέχρι σήμερα ενώ αυτά είναι οφθαλμοφανή δεν έχει κάνει τίποτε , έτσι καταστρέφει αυτήν την μεγάλη φουρνιά παικτών που έχει κριμα.
Αλλά Μπαρτσελόνα θα μεινει με αυτές τις κινησεις οι απίστευτοι λούζερ μαζί με την Ιντερ.Κάποτε την υποστήριζα στην Ιταλία σήμερα δεν έχω ομάδα που να στηρίζω στο καμπιονάτο , ωραία φάση δεν φανατίζομαι και απολαμβάνω το όμορφο παιχνίδι από όποια ομάδα και να το παίξει .
Μέ εσκασαν οι λαμογιές , η καμαρίλα , η πουτανιά , και η υποκρισία στην ομάδα του Μιλάνου .Να πανε να γαμηθούνε θέλουν να τα μασάνε από το Μοράτι ? δικαίωμά τους όταν τελειώσει ο Μοράτι τότε μαλλον δεν θα την ξαναδούμε στην serie 1 .
Πόση η διαφορά στο μπάτζετ των δυο ομάδων ? τεράστια .Η διαφορά στην ποιότητα ? αχανής και όμως δεν πέταξε έξω τον Σονγκ (δεν ξέρω αν ο διαιτητής έκανε μαλακίες και στην μπαρτσα , διότι εβλεπα ταυτοχρονα και την Τσέλσυ που ήταν πολυ καλό ματσ). Δέν είναι η πρωτη φορά που η Μπάρτσα αβαντάρεται από το κορακι παλιώτερα με τις Αγγλικές ομάδες είχε γίνει το ίδιο κυρίως με την Τσέλσυ (ομάδα που αντιπαθούσα όταν και εγώ ακολουθούσα την πεπατημένη)
Δεν υπάρχουν δικαιολογιες στην Βαρκελώνη πιά , υπάρχουν ευθύνες και μαλακία διαχείρηση.
Γιαννη, Η Μπαρσα εχει προπονητη και μαλιστα τον καταληλο για μετα Γκουαρδιολα εποχη,οποιοσδηποτε αλλος κοουτς στην ομαδα
θα ειχε χαλασει αυτη την πολυ καλη ομοιογενοια που υπαρχει για αυτο και πιστευω πολυ την επιλογη του Πεπ να ορισει αντικαταστατη του τον Βιλανοβα.Μην ξεχναμε οτι ο συγκεκριμενος ειναι ο μονος που ξερει τους παικτες που ερχονται απο την Μασια.
Για το χθεσινο Γιαννη τι να πω,χασαμε δικαια αλλα οχι οτι η Σελτικ ηταν καλυτερη.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]