Αυτός ο Εργοτέλης τον έχει πιάσει πουτάνα τον βάζελο ή μου φαίνεται; Και πέρσυ στο κύπελλο και φέτος στο ΟΑΚΑ έπεσε καλό βούρτσισμα...
Printable View
Αυτός ο Εργοτέλης τον έχει πιάσει πουτάνα τον βάζελο ή μου φαίνεται; Και πέρσυ στο κύπελλο και φέτος στο ΟΑΚΑ έπεσε καλό βούρτσισμα...
Φιλε μου για τους πρασινους gay αρκει να ειναι πουτσα!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από loki [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Τι εγινε σημερα παντως ρε παιδια με τους δημοσιοκαφρους;
Πριν μια εβδομαδα διαβαζα για νεες εποχες και τωρα βλεπω οτι...κιτρινιζουν!
Ικτερο παθανε;
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mια χαρα τα πηγαν οι λεβεντες....χαχαχα
Και βλεπω κατι βαζελους που εχουν ακομα κωλο και μιλανε.....ουστ
Τελικά είστε όλοι σας πολύ μεγάλοι καριόληδες ρε πούστη μου............
Τι τα ξεφωνίζετε τα παιδιά ρε γαϊδούρια?????????
Τι τους είπε ο σωφέρ όταν πήγε να του εξηγήσει γιατί του έδινε το πριμ???
Δεν τους είπε να μην βλέπουν το Παναθηναϊκό σαν ευρώ?????
Δεν τους είπε ότι πρέπει να πιστεύουν στην ομάδα και να δεθούν μαζί της??
Δεν του είπε να συνεχίσουν να παίζουν σαν Παναθηναϊκός?????
Ε, και τα παιδιά, με την ενφάνιση την χθεσινή, έκαναν ακριβώς αυτά που τους είπε ο πρόεδρός τους.
Χάσανε από τον Εργοτέλη, οπότε δεν περιμένουν να πάρουν ούτε ευρώ.
Πιστεύουν στην ομάδα, έχουν δεθεί μαζί της και πηγαίνουν προς το Ουέφα.
Συνεχίζουν και παίζουν σαν Παναθηναϊκός. Χάλια δηλαδή όπως όλη την χρονιά.
Γιατί βρε γαϊδούρια λοιπόν τους κράζετε????? Εεεεεεεεεε????? :s6vhaha: :s6vhaha: :s6vhaha: :s6vhaha: :s6vhaha:
Κράξιμο πέφτει επειδή άκουσαν μόνο τον Τζίγκερ και όχι τους, Σουφλιά και Κανέλλη......:)Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotiris7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Κεφάλαιο 23:
Γυριζει λοιπόν ο πρίγκηπας και με μάτια υγρά κοιτάζει τον Γιάννη... "Ωραία Γιάννη, εντάξει, αφού το θες, έτσι θα γίνει... θα περιμένω μέχρι το καλοκαίρι να πέσω στην αγκαλιά σου αγαπημένε μου..."
"Είναι για το καλύτερο όλων μας, Πρίγκηπά μου... εγώ θα πάρω έναν μαλάκα μέχρι το καλοκαίρι κι εσύ θα μείνεις στην πατρίδα σου μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος..."
"Κι αν, λέω αν, τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλουμε, αν ο Ισπανός γίνει αγαπητός από τους γκέι, εμείς τί θα κάνουμε μετά;"
"Μην σε ανησυχεί αγάπη μου... η αποκαθήλωση θα είναι εργοτέλεια..."
Οι μήνες πέρασαν και ο πρίγκηπας έπρεπε να δράσει. Δεν θα ήταν εύκολο ν τους πείσει ότι πρέπει να τον διώξουν, βλέπετε σε ένα πρωτάθλημα με μόνο μια ομάδα έπαιρνε ήθελε-δεν ήθελε το πρωτάθλημα...
Το τηλέφωνο το Γιάννη χτ΄ύπησε "Το έκανα, Γιάννη... τους κατάφερα και με έδιωξαν... τώρα κάνε κι εσύ τα δικά σου, δεν αντέχω μακριά σου πιά..."
Ο Γιάννης έκλεισε το τηλέφωνο και ένας κρύος ιδρώτας ηδονής τον διαπέρασε... ήταν πια ώρα να εκτελέσει τον Ισπανό και να πάρει (πολλές φορές) τον Πρίγκηπα...
Το επόμενο κεφάλαιο σε λίγες μέρες...
Αυτη η νεα εφημεριδα XXL εδειξε απο νωρις τα κομπλεξ της.Κριμα.
φωναζουν οι βαζελοι για το γκολ οφσιαντ αυτο που θελω να τους θυμισω ειναι οτι κοπηκε ενασ παιχτης του Εργοτελη στο β' ημιχρονο για οφσαιντ που δεν ηταν και θα εβγαινε τετ α τετ με την μαιμου
Στο κατω - κατω ειχαν ενα ολοκληρο ημιχρονο να κανουν την ανατροπη
γιατι δεν τ'οκαναν; και ενα με παιχτη περσσοτερο
τζαμπα την βοηθεια που τους δωσαμε την προηγουμενη εβδομαδα
ειναι αξιοι της μοιρας τους
ολα τα λεφτα ηταν η ξυνισμενη μουρη του παρουσιαστη στην.."αντιολυμπιακη" κυριακη...οταν ελεγε για την ηττα του βαζελου...σαν να ηταν σε..κηδεια!!!:s6vhaha:
Τα ρεστα μου και τον σεβασμο μου στον Σωτο!!! :wor:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotiris7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Χεχεχε... εχεις ματι εσυ ρε Αντρικο. Εισαι μεγαλο αλανι... :wor:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από anderson [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Κεφάλαιο 24:
Μέσα από τον σκοτεινό διάδρομο του αεροδρομίου, ξεπρόβαλε η αρχοντική φιγούρα του... ναι, ο Πρίγκηπας είχε επιστρέψει στον τόπο που αγάπησε (το χρήμα) και αγαπήθηκε (από το χρήμα...)
Πρώτο του μέλημα, το τηλέφωνο. "Γιάννη μου, έφτασα"
"Κι εγώ, με την σκέψη σου" απαντά η βραχνή φωνή...
"Οχι, Γιάννη μου... εννοώ έφτασα στην Ελλάντα... πότε πιάνω δουλειά; Να βάλω και το ναβιγκέιτορ να μου δείξει που είναι η Παιανία."
Ο Γιάννης σάστισε και έπρεπε να δράσει άμεσα... ένα σετ γρήγορων τηλεφωνημάτων ήταν αναγκαίο:
"Ναι, να γράψετε πως έκανε λάθη, αυτό ακριβώς, που θέλει ο κωλοισπανός και νέο συμβόλαιο..."
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Νέο τηλεφώνημα σε εφημερίδα
"Οπως ακριβως σου το λεω, χωρίς να αλλάξεις ούτε κόμμα... Τον θέλει η Εθνική Ισπανίας και δεν μας θέλει το καθίκι..."
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Το τελευταίο ήταν και το πιο σημαντικό, έπαιρνε τον συνονώματο... τον Γιάννη
"Γιάννη, την Κυριακή έχουμε δύσκολο παιχνίδι και συ σαν αρχηγός θέλω να φροντίσεις το καλό της ομάδας... και ξέρεις ποιό είναι αυτό ε; Αλλιώς πριμ δεν έχει..."
Ολα ήταν υπο έλεγχο. Επρεπε να ενημερώσει τον πρίγκηπα, αλλά αυτά δεν λέγονται από τηλεφώνου... θα βρίσκονταν οι δυό τους και θα τα έλεγαν, από κοντά...
Βάλε και λίγο ερωτισμό ρε 'σύ Αντρίκο!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από anderson [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Για να δέσει!
To επόμενο κεφάλαιο περίμενε ανυπόμονε όπου θα έχει πολύ σεξ και πριγκηπική αγάπη...
Απο το μπαλα.gr διαβαζω για τον Μεσι
επειδη εχω μπερδευτει τον Νινη θελει η Ιντερ?
INTER: Τα δίνει όλα για Μέσι
Σάμουελ και Αντριάνο δίνει η Ιντερ έναντι του Μέσι
Μιλάμε ότι θα έχει πολύ σασπένς η όλη ιστορία. Τύφλα να έχει ο Φώσκολος και η υπόλοιποι σεναριογράφοι σαπουνόπερας. Ελπίζω να φέρνει λίγο στο "Η γοργόνα και το παλικάρι". Διάλεξε εσύ το μοίρασμα των ρόλων.Παράθεση:
Τώρα όμως που το ξανασκέπτομαι μου φεύγει η διάθεση για γέλια. Και αναρωτιέμαι σαν υποψιασμένος γαύρος :
Τι θα γίνει στην περίπτωση που δεν ευοδώσει η πριγκιπική συνεργασία με τον Γιαννάκη ;
Αν απορρίψει ο μεγαλομέτοχος των λαγών τον έρωτα του Σέρβου ;
Δεν θέλω ούτε να φαντάζομαι το επόμενο σενάριο.....
...ο κ. Μπάγεβιτς θα ήταν ο ιδανικός διάδοχος του κ. Ρεχάγκελ στην Εθνική Ελλάδας και εύχομαι να γίνει κάτι τέτοιο. (και το εννοώ)Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gagrig [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ο μπαγεβιτς θα ειναι πιο αντικειμενικος στην επιλογη των παιχτων απο τον κωλο γερμανο που με εχει κανει να μην θελω να παρακολουθω Εθνικη
Έτσι όπως τέθηκε το θέμα συμφωνώ και εγώ. Τι διάολο, δεν πιστεύω και με τον πρίγκιπα να γεμίζει η ομάδα με το εθνόσημο με μετροπόντικες.