τζορβας.
ο ελληνας κασιγιας:whatever:
ο ελληνας μαλακας ειναι αυτος
δηλαδη τι καλυτερο εχει απ τον σηφακη και τον χαλκια?
ααα ξεχασα..θα τον μαλωσει ο πιλαβιος τον γερμανο αμα δεν βαλει το παιδι του ζελα
Printable View
τζορβας.
ο ελληνας κασιγιας:whatever:
ο ελληνας μαλακας ειναι αυτος
δηλαδη τι καλυτερο εχει απ τον σηφακη και τον χαλκια?
ααα ξεχασα..θα τον μαλωσει ο πιλαβιος τον γερμανο αμα δεν βαλει το παιδι του ζελα
οταν λεγαμε για τον γερο και τις ηλιθιες επιλογες του τρωγαμε κραξιμο
φατε τωρα στη μαπα Γιουρκα-παλαιμαχο
Το ξέρω και ευχαριστώ...ppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
αργεντινη ελλαδα 11-0
θα γινουμε πολυ ρομπα
μα παρα πολυ
[youtube]vWC74lc29L0[/youtube]
Πάμε γερά:s6vhaha:
εγω σαν αμπαλος που ειμαι θα εβαζα σπυροπουλο αριστερα και τορο δεξια.νινη στο κεντρο και τον κεφαλα τον σαλπιγγιδη μπροστα με τον γκεκα.
αλλα αυτα θα τα εκανα εγω που ειμαι αμπαλος:s6vhaha::s6vhaha:
μπορει να εχουμε μολις 2 παικτες στην Εθνικη,αλλα ο καθενας τους αξιζει και δεν παιζουν χαριστικα.
Πάντως το επιθετικό πλάνο μας είναι όλα τα λεφτά!
Γιόμα ο Βύντρα, γιόμα ο Τοροσίδης, γιόμα ο Τζόρβας και μπροστά έχουμε τον Γκέκα να τρέχει σαν το μαλάκα μήπως και εκμεταλλευτεί ένα από τα 40 γεμίσματα και κάνει ένα γκολ.
χαχχχαχαχαΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toro [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ε μα με τον ηλιθιο. Και να χε κανει ο Γιουρκας καλη χρονια, να λεγα, ενταξει. Αλλα ρε ανθρωπε αφου βλεπεις οτι δεν υπηρχε, τι τον παιρνεις???
Και χαρη στις μαλακιες του ο μονος φορ που εχουμε ειναι ο Γκεκας. Δηλ. ο Μητρογλου θα μας χαλαγε????
καλα νταξ ο Μητρογλου,αλλη καγκουρια.
ο Γιουρκας ειναι γνωστον πως παιζει με ανωθεν παρεμβασεις.
τρελα γελια
ο βυντρα πανω στον μεσι
θα σταματησει την μπαλα ο λουκας
ψυχολογικα προβληματα θα παθει απο αυτα που θα του κανει ο μεσι και η παρεα του
ακου μηηηητρογλουυυυυ,εδω ρε καπετανος ρε,ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ ΡΕ...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
οποιοι δεν εχουν ομαδα ή ψαχνουν την καταξιωση,βισμα ρεχαγκελ,τους αναστενει ολους τους νεκρους!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stelios-7- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
εχει ανοσια ο Λουκας βρε συ.εδω αλλοι κι αλλοι τον εχουν ξεφτιλισει χρονια τωρα,και δεν εχει παθει τιποτα.ppnxoxo
Πρέπει να χει τρελό βύσμα ο Σειταρίδης.
πατσατζογλου μεσα...μαλιστα...ο αχαριστεας εκει ...μη βγει ο πηδηκουλας του βαψομαλλια!
ΤΕΤΑΡΤΟ μπουκάλι ο Ρεχάγκελ;;;:confused:
ενταξει το ξερουμε.
δεν ειναι οτι δεν εχουμε ομαδα
απλα τα παιδια του ζελα ειδαν τα ασπρο-κοκκινα της κορεας και τους ηρθε στο μυαλο ο αιωνιος γαμιας τους...ο θρυλος
και οπως ξερετε..εχουν ενα κομπλεξ με αυτο
Στη τουαλέτα θα το βγάλει το 2ο ημίχρονο:s6vhaha:
υδροπικια θα παθει.
ξεκινησε το 2ο,καλη επιτυχια ελλαδαραppnxoxoppnxoxoppnxoxo
ζω για μουντιαλ κ γιουροβιζιον...να σηκωνω σημαια κ να νοιωθβ υπερηφανοςppnxoxoppnxoxo