Εδώ δεν ξέρουν το γκουγκλΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drizzt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Εδώ δεν ξέρουν το γκουγκλΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drizzt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ελπιζω να μπορεσουμε να γαμησουμε κ τα μουνοπανα τωρα
Συγχαρητήρια στην ομάδα για την καυλωτικη νίκη
Τεράστιος Φουρνιε, πολύ μεστό παιχνίδι Ντορσει.
Σίγουρα το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό, γιατί θα έχουμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikolaos_Kokkinos [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Σε glass floor δεν έχουμε γαμησει ποτέ
Πέρασα να πω ότι το ΣΕΦ σύντομα θα μας ανήκει αφού όπως είπε ο Υπουργός πριν λίγο, σύντομα θα πέσουν οι υπογραφές.
τώρα χαμηλώστε τα φώτα…..
Πέρασα να πω ένα γεια.
καλημέρα σας... :)
Καλο μηνα ρε φιλεΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Και μένει να δούμε με τι ορους έγινε η παραχώρηση. Αν πιστέψουμε τα παπαγαλάκια, οι υπογραφές θα είχαν πεσει πολύ νωρίτερα, αν υπήρχε συμφωνία στους όρους.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Faithful [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Υ.Γ Πηγαινετε οσο περισσοτερο μπορειτε τωρα στο ΣΕΦ, γιατι μετα τις βελτιωσεις θα γινουν οι τιμες απλησιαστες, οπως στο γηπεδο της ζελας.
Το έκαναν και διαφήμιση οι μλκες
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παντως ολοι λενε για τον κλιματισμο στο γηπεδο, αλλα και το παρκινγκ ειναι μεγαλο προβλημα. Ειναι τριτοκοσμικη η φαση στους γυρω δρομους και δεν σου εγγυαται κανεις οτι θα βρεις να παρκαρεις. Δε γινεται να υπαρχει ιδιωτικο παρκινγκ μονο γαι τους κατοχους διαρκειας.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paneas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Κοιτα ομως κατι ραχιαιους που εχει το κτηνος ρε φιλε ομως ε? Τερας της φυσεως ειναι ο κερατας
Δεν ξέρω αν έχει γράψει κανείς κάτι από αυτά που θα γράψω (και αν τα έγραψε συμφωνώ δηλαδή), αλλά θα τα πω και εγώ:
- Ούτε εχθές κατάλαβε κανείς από την μετάδοση αν ήταν σοβαρό το παιχνίδι, καθώς ακούγαμε ό,τι τους κατέβαινε στη γκλάβα και ας μην είχε και καμία σχέση ούτε με το παιχνίδι, ούτε με την αλήθεια κατά περίπτωση (δύο επίθετα στη Σενεγάλη).
- Ο Ντόρσευ πρέπει να έστειλε ξάδερφο εδώ.
- Ο Γκος, μην δει πεθαμένο, αμέσως να του κάνει πρώτες βοήθειες.
- Οι σέντερ ήταν καλοί.
- Ο ΜακΚίσσικ φέτος έχει πάρει μπρος πολύ νωρίς και χωρίς αυτόν ήμασταν χαμένοι.
- Πιάνουμε μία εβδομάδα που έχουμε καθαρίσει σαν αυγό τους δύο καλύτερους της Ευρωλίγκας (και τον τρίτο, αλλά άλλη συζήτηση αυτή και είναι πιο πριν) και εσείς ψάχνετε να βρείτε πού είναι αυτοί που έρχονται στις ήττες. Ε, για εσάς έρχονται, γιατί τσιμπάτε.
Το γεγονός και μόνο ότι κατεβαίνοντας την εθνική οδό, αν θέλεις να μπεις αριστερά στην Ποσειδώνος για να πας πχ. στις Τζιτζιφιές πρέπει να περάσεις μέσα από το πάρκινγκ, νομίζω τα λέει όλαΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chainsaw [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Aρα καλα εκανα και σκεφτομουνα χτες "Μα ποιοι ειναι αυτο οι 2 παραλίες που σχολιαζουν τον αγωνα" ? Καθως μονο μαλακιες και κριντζιες λεγανε.
Και νομιζα οτι φταιω εγω που δεν κατεχω την κουλτουρα και την νομενκλατουρα του μπασκετ και δεν επιανα τα "αστεια" τους
Τϊ σου λέω, να εμπιστεύεσαι το δικό σου αισθητήριο. Η περιγραφή εχθές ήταν επιεικώς άστοχη και η κάλυψη ήταν άκρως αντι-επαγγελματική, σε πολλά σημεία.
Ειδικα εκει που ξεκαρδιζοντουσαν με τον Φαλ λες κ ηταν σε κανα σχολειο κ γελουσαν εις βαρος του συμμαθητη τους...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αν ομως ειχε σκιστει το σορτσακι αντι το φανελακι, θα κρυβοσαντο κατω απο τα γραφεια τους :s6vhaha:
Τι εννοείται;Δεν σας ενδιέφερε την ώρα που πόσταρε ο Φαλ να μάθετε ποιος σχολίαζε πέρσι στην νόβα τους Yankees στο Μπέιζμπολ;
Ρε φταιει οτι εγω αντε να ξερω κανα οφσαιντ, κανα αραουτ (ναι ακομα ετσι τα λεω) κανα τακλιν. Το μπασκετ ειναι για επιστημονες, high Five, low Five, πως τα λετε, χαι ποστ λοου ποστ, ασπρα μουρα μαυρα μουρα μανα αν αργησω φαε. Ουτε στη δουλεια μου δεν παιζουμε τοσες αγγλικες ορολογιες μεταξυ μας (βαριομαστε κιολας μετα απο λιγο)Παράθεση:
Με λιγα λογια εγω ειμαι ο "τιναυτος?, ποιος τον εφερε?" του Τσουβελα , οποτε οταν ακουω ολους αυτους λεω "ασε μην ρωτησεις μπορει να υπαρχει λογος που ειναι ετσι μαλακες" :s6vhaha:
Είναι αυτό το αμερικάνικο στυλ σχολιασμού, αλλά για να πετύχει κάτι τέτοιο, πρέπει αυτοί που περιγράφουν να μην είναι κότες, αυτοί που τους ακούνε να μην σπάνε πούτσες επειδή δεν ακούνε αυτά που θέλουν να ακούσουν και κυρίως, αυτοί που σχολιάζονται να μην παρακινούν τους προηγούμενους να σπάνε πούτσες.