Δε τον φοβάμαι αυτόν. Ξέρει μπάλα αλλά δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του. Κι εγώ που ήμουν τεράστιος παίκτης όταν είχα να παίξω καιρό με έβλεπες κι έλεγες τι κριάρι είναι τούτο.
Printable View
Δε τον φοβάμαι αυτόν. Ξέρει μπάλα αλλά δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του. Κι εγώ που ήμουν τεράστιος παίκτης όταν είχα να παίξω καιρό με έβλεπες κι έλεγες τι κριάρι είναι τούτο.
Δεν νομίζω πως η χθεσινή παρουσία χρησιμεύει για συμπεράσματα. Εμένα μου φάνηκε από τις χειρότερες "πρώτες" που έχω δει στην ομάδα. Θέλει χρόνο.
Και μένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είδα,θέλει χρόνο.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αν σου άρεσε, θα ανησυχούσα για την εξέλιξη της κρίσης σου... Χαίρομαι που τη διατηρείς στο επίπεδο στο οποίο μας έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sabar77 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ο Ρόνι Λόπες πήρε το Νο10 στον Ολυμπιακό ενώ μέχρι πρότινος είχε τη φανέλα με το 20.
Δε θα το παίρνε ο φορτουνης αυτό το δέκα;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Καιρό είχαμε να δούμε ποδοσφαιριστή με ...προγούλι και μαγουλήθρες!
Τον Κουντε θα εννοεις....
Φάνηκε λίγο αφρατος είναι η αλήθεια, εκτός αν είναι έτσι στρουμπουλοκοψια γενικά.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Μέχρι να συνέλθει, βλέπω να τον έχουμε σιχαθεί εμείς...
Το ότι βλέπει σέντρες και σουτ πριν από την πάσα είναι κάτι που μπορεί να μας απασχολήσει σοβαρά αργότερα...
Χμμμμ, δε μπορώ να του προσάψω τίποτα γιατί δεν έκανε και τίποτα. Προσεχώς...
Ο βασικοτερος λογος για να του προσαψεις κατι, γι'αρχη...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μα δε μπορώ να θυμηθώ κάτι να του πω. Δε θυμάμαι καν να τον είδα να παίζει :)
Το ιδιο λεμε: Επαιξε ενα ημιχρονο και δεν εκανε ουτε μια ενεργεια που να σου εμεινε.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εγω θυμαμαι να κανει λαθος κοντρολ, σεντρες απο και προς το πουθενα, κανα-δυο σουτ της απελπισιας απο τα 20-30 μετρα.
Είναι πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση. Λέγανε ότι έκανε προετοιμασία με τη Σεβίλλη, κάπου όμως είχα ακούσει ότι ήταν με τη Σεβίλλη Β' (νεοφώτιστη στη Γ' Ισπανίας) για το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού. Ας ελπίσουμε να διορθωθεί αυτό και να αποδώσει. Η ενεργοποίηση της οψιόν πάντως έχει αρχίσει και χλωμιάζει ήδη.
Αυτος πρεπει να εχει παιξει περιπου 70 λεπτα και τον βγαλαμε αχρηστο. Δε μασαμε!!!!
Γατάκια, κάτι αραμπήδες τους είχαμε βγάλει άχρηστους πριν καν αγωνιστούν.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giovanni#10 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ακόμα καλύτερες είναι περιπτώσεις Ποντένσε που δεν μας έκαναν μέχρι τη μέρα που πήραν μεταγραφή και ξαφνικά μπήκαν στο γαβροχολοφέιμ.
Για να είμαι περισσότερο δίκαιος, μάλλον το ξεφωνητό πήγαινε σε αυτόν που τον ξεκίνησε και πέταξε ένα ημίχρονο με αυτόν μέσα...