ppnxoxoppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nbqgr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
ppnxoxoppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nbqgr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
καλως ηρθε,γερος να ειναι.
welcome aboard T-Bag!!!!!
ΥΓ: πρόεδρε, μην κάνετε πολλές αλλαγές στο φόρουμ, γιατί η μάνατζερ μου δυσκολεύεται να συνηθίσει τις αλλαγές. ευχαριστώ!
Οκ Χριστο
Θα κανω μονο οτι αλλαγες μου πει ο Λιουμπομιρ Φύσσας.
μακαρι το παιδι να παιζει βασικος,γουσταρω με τρελα:D
σκατοφατσα εχει μου τη σπαει. θα τον δω και σε ενα ματς πως παιζει και αν το παιξιμο του μοιαζει με τη φατσα του τη γαμησε :s6vhaha:
Αυτόν τώρα δηλαδή τον ήθελε κι η Μίλαν? Η γνωστή του Μιλάνου της Ιταλίας? Η η άλλη της Καρδίτσας? Αυτό το δίλημμα με τρώει καιρό!
Που το περιεργο? :s6vhaha: Τον Ντιογκο δεν ελεγαν οτι τον ηθελε η Τσελσι?! ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sirkostas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Πού βρίσκεις το αστείο;;;
Τον ήθελε και εξακολουθεί να τον θέλει, αλλά ο Μέγας Ντιόγκο δεν πάει επειδή είναι γκάμπρο
Με θλάση ο σιδερένιος φέισα με το καλημέρα ....ppnxoxo , μιλάμε τελικά όντως ταύρος ήταν ...ppnxoxo
Πέραν της πλάκας δεν του λύνουν το συμβόλαιο λέω εγώ από τώρα και να πάρουμε δύο χαφ που προλαβαίνουμε ακόμα γιατί το βλέπω το όνειρο με αυτόν , στη πρώτη κόντρα θα ψάχνουμε το πόσι του στο γκαζόν .:cool:
Α,επαθε θλάση;
Καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό Μιλος Μάριτς ppnxoxo
Τι έγινε παιδιά; Θλάση το... καμάρι μας; Και πάλι καλα... οι ρίξεις έρχονται.
Αυτά παθαίνει όποιος παίρνει σακάτιδες.
ΤΙ έγινε Ντάρκο, θα πληρώσεις από την τσέπη σου τώρα;
Θέλουμε ΔΥΟ ΧΑΦΑΡΕΣ, για να μην ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΜΕ, ΔΙΑΣΥΡΘΟΥΜΕ και γίνουμε ΡΟΜΠΑ. Και αυτοί πάνε και παίρνουνε εξτρέμ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Πολυεργαλεία παιρνουνε παρακαλω οχι εξτρεμ. Είμαστε πολυεργαλειομαδάρα.
Βρήκα ένα φοβερό αμυντικό χαφ, που παίζει και σαν δεξί εξτρέμ και τερματοφύλακας
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Επίσης βρήκα ένα αριστερό μπακ, που μπορεί να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και λίμπερο
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Θα σκίσουμε! :3d_glossa:(-lol-):
Αυτος ο δεύτερος μου μοιαζει χανουμάκι. Ειχε την αφίσα του Θωμά Μαύρου πανω απο το κρεβατι του μικρός.
πολυεργαλεία ξέρω και εγω να αγοράζω, εχω βαρεθεί να βλέπω τελεμάρκετινγκ τα βραδιαΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ναι αλλα εσένα δε σε λενε Κοβάσεβιτς, ούτε καν Μπαρμπαλιά δε σε λένε ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από since1971 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μα γιατί λες ότι είναι αεκτζής; Απλά το παιδί έχει ένα μικρό πρόβλημα, λίγο Αφθώδη πυρετό, μια μικρή ελεονοσία ρε παιδάκι μου και λίγο από ευλογιά. Γιαυτό είναι κίτρινο. Αλλά μη φοβάσαι, με το που έρθει σε εμάς θα είναι μια χαρά. Μου το είπε ξεκάθαρα ο Ντάρκο: "Γιές μεν, σουρ, τσικιτσικιτσικιΒΡΟΥΥΥΥΥΥΥΜ πήρε μπρός το αμάξι- αυτές είναι μίζες, γιουγκοσλαβικές, μεσα από το εργοστάσιο της Γιουγκο." :s6vhaha:
Για να λέμε και κάποια πράγματα που ισχύουν όμως και να μη μένουν λανθασμένες εντυπώσεις, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ιατρικού τιμ της ομάδας, ο Φέισα έπαθε θλάση ελαφριάς μορφής στον αριστερό προσαγωγό και όχι στο δεξί γόνατο στο οποίο έχει κάνει εγχείρηση χιαστού. Φυσιολογικότατες ενοχλήσεις που νιώθουν οι περισσότεροι παίκτες στην προετοιμασία μιας ομάδας δηλαδή, όπως ένιωσαν και οι Φέτφα/Δασκαλάκης. Θυμίζω, ο Φέτφα ακόμη να προπονηθεί με όλη την ομάδα, αλλά σύμφωνα με τη λογική του γαύρου, να φύγει ο Φέισα επειδή... κουράστηκε. Σας αφήνω να συνεχίσετε... :)
Λεπτομέρειες :s6vhaha:
Μωρέ και ρίξη... παρανυχίδας να πάθει, και διάταση έσω γομφίου, και βαρύ στραμπούλιγμα της κάλτσας του να πάθει, με τέτοιο ιστορικό πάλι ο Ντάρκο θα τα ακούει ppnxoxo