Κάτι για μπάσκετ έλεγες παικταρά μου χεχε
Printable View
Κάτι για μπάσκετ έλεγες παικταρά μου χεχε
βεντουζα....
ΟΠΩΣ καταλάβατε , ο τελικός είναι ΡΕαλ Μπαρτσα
γεια σουΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Geo 5 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Γιώργη μου
έχουμε μπασκετάκι την Κυριακή ε με τους ΤούρκουςΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Geo 5 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
πως τις γουσταρω κατι τετοιες απομυθοποιησεις ρε πουστη μου? ppnxoxo
Τι μπασκετάκι έχει την Κυριακή?Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΟΥΡΑΤΗΣ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ντερμπι σπορτινγκ-παγκρατι:s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
εμεις παιζουμε την παρασκευη αλλα δεν εχει αγωνια
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Τελικά αποδείχθηκε ότι και η Ρεαλ είναι πολύ ποιο χάλια από αυτό που δείχνει,όντως το ότι πέρασε όπως πέρασε την united
και κέρδισε την όχι καλή Μπαρτσελονα φέτος 2 φορές δεν λέει κάτι,ακόμα και στον επαναληπτικό με την Γαλατα φάνηκε ότι έχει προβλήματα.
Σε καμιά περίπτωση με αυτό που λέω δεν μειώνω την τεράστια νίκη της Ντόρτμουντ,ίσα ίσα δίδαξε σε Γαλακτικος και Μέγιστο τι πάει να πει σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Ε, βέβαια. Είναι δυνατόν να μένεις απ' τον Οκτώβριο εκτός μάχης πρωταθλήματος και να μην έχεις προβλήματα?
Αφού ο Σπέσιαλ έχει ρόστερ που ξεπερνάει το 1 δις ευρώ και χωρίς τον Ρονάλντο δε μπορεί να φτουρήσει ούτε με τη Σοσιεδάδ. Είχα κάνει μια μικρή ανασκόπηση το χειμώνα και είδα ότι και στις 4 ήττες που είχε ως τότε στο πρωτάθλημα η Ρεάλ ΕΛΕΙΠΕ ο Ρονάλντο. Ο Σπέσιαλ έχει ευνουχίσει τον Κακά (αν είναι δυνατόν) κι όλους τους άλλους παιχταράδες και την έχει κάνει ομάδα του Ενός.
δεν παίζουμε με την Εφες ? η έκανα λαθος πάλι?Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ετσι ακριβως,ερχοταν και φουριοζα η Μπαρτσελονα απο την προηγουμενη χρονια με αποτελεσμα να ειναι καποια στιγμη 3-4η στον βαθμολογικο πινακαΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sirkostas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ο Ροναλντο το εχω ξαναπει,εχει πολυ ποιο δυσκολο εργο απο τον Μεσι,ναι παιχταρας και ο Αργεντινος αλλα ο αλλος στην κυριολεξια ειναι μονος του.
Αν βρισκεται δευτερη η Ρεαλ ειναι καθαρα στα 31 γκολ που εχει βαλει.
ο ροναλντο δικαιουται την χρυση μπαλα
Δε νομίζω Στάθη. Πρέπει να πάρεις τίτλους για τη κερδίσεις. Και κατά τα φαινόμενα φέτος θα μείνει μόνο με το Κύπελλο Ισπανίας.
Αν το σηκώσει η Μπάγερν και κάνει και το νταμπλ στη Γερμανία, νομίζω πως ο Σημαδεμένος δικαιούται αυτή τη διάκριση.
Η ώρα του παιδιού στον πάγκο της Ρεάλ: Ήταν εκτός αποστολής και πήγε να κάτσει στον πάγκο... Και σε αυτόν τον παίκτη αναθέσανε το μαρκάρισμα του Γκέτσε.[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Για αυτο τον δουλεουν και οι συμπιακτες του..ppnxoxo
1-1 με την αθλετικο παει σε παραταση ο τελικος.Διπλος δεν ειναι ο τελικος κυπελλου ισπανιας???Δεν επρεπε να παιξουν και στην εδρα της αθλετικο??Η θυμαμαι λαθος?
3 δοκαρια η ρεαλ και μολις 1-2 η ατλετικο
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Σε λιγο θα τους καρφωσει κι ενα τριποντο ο σπανουλης και τεζα