Δεν τους χρειαζόμαστε, έχουμε Μαρινάκη.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sabar77 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Δεν τους χρειαζόμαστε, έχουμε Μαρινάκη.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sabar77 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αυτοι Σαουδάραβες πρίντσιπες, εμείς Σαχλαμάρα πρίντσιπα, ωραια θα περναμε.
Μοχάμεντ Αμπντούλ Ραχμάν Αλ-Χαρούν,Θεέ,πάρε την ΠΑΕ!
Ερχεται και θα μοιραζει και ρολογια σαν τον Βουτσα.ppnxoxo
Και γήπεδο σωστο παλάτι, που αλλου;
Στη Βαγδάτη.
μηπως ειναι οι ξυπολητοι που δεν εχουν ουτε για σουβλακια?
Aκουσα οτι ειναι οι ιδιοι που πηγανε να παρουνε τον Παοκ και τους κυνηγάει ακομα η μιση Θεσσαλονίκη.
220 κατομύργια λέει θα βάλουνε.
και ρωταω εγω ο αφελης.αφου ο σωφερ την δινει τσαμπα την παε γιατι καποιος να δωσει
180 μυρια για να την παρει?αφου μπορει να την παρει χωρις αντιτιμο και με μονη
προυποθεση απο τον δωφερ να εχει προοπτικη.ποσο κουτοχορτο τρωνε στην παιανια?
ο,τι να ναι!!!
και τι περιμενουν?
να πτωχευσουμε να τα δωσουν σε δραχμες τα 220 μυρια?
να δω τον τζιγκερ να ανταλλαζει επιστολες με τον αραβα κ τι στον κοσμο ppnxoxo
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
αυτος ο Τσακας,ειναι ο γνωστος απο το big brother?
ppnxoxoΠαράθεση:
Kαι δεν πανε καλυτερα να αγορασουν την βαλενθια;Απο ολη την ευρωπη επελεξαν οι λεφταδες να επενδυσουν στην μπαναθα. ppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kouzoulo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Για να δουμε θα ειναι Σαουδάραβας ή όπως με τον ΠΑΟΚ Σαχλαμάραβας;
Κανας γυφτος θα ναι απο το ζεφυρι που θελει να κανει την πλακα του...τον ειδανε μαυρουλι και τον περασανε για σαουδαραβα....:s6vhaha:
«Κλείσε, κλείσε με παίρνει ο πρίγκιπας»
Σε ανοικτή γραμμή με τον Άραβα που ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως είναι ο Βλάσης Τσάκας. Αυτό αναφέρει τουλάχιστον σε όλους τους δημοσιογράφους που επικοινωνούν σήμερα μαζί του.
Το κεντρικό πρόσωπο της σημερινής ειδησεογραφίας έχει γίνει ο Βλάσης Τσάκας, ο άνθρωπος ο οποίος εκπροσωπεί τον Άραβα Σουλτάν Μπιν Φαρφάν Αλ Σαούντ, που φέρεται να ενδιαφέρεται να επενδύσει στον Παναθηναϊκό 220 εκατομμύρια ευρώ!
Όπως σας γράψαμε λοιπόν και νωρίτερα, ο κύριος Τσάκας δεν έχει αφήσει [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...], καθώς έχει δώσει σήμερα ήδη πάρα πολλές συνεντεύξεις. Μάλιστα, είναι και ιδιαίτερα ευγενικός, καθώς σηκώνει σε όλους το τηλέφωνό του.
Ωστόσο, κατά σύμπτωσή όσοι έχουν επικοινωνήσει σήμερα μαζί του, έχουν ακούσει από τα χείλη του την ίδια ατάκα. «Θα σε πάρω σε λίγο, έχω στην δεύτερη γραμμή τον πρίγκιπα», έχει πει δεκάδες φορές κατά την διάρκεια της ημέρας.
Συχνότατη λοιπόν η επικοινωνία του με τον Άραβα. Δεν τον αφήνει σε ησυχία...
ppnxoxo
E ρε πούστη μου θα φάνε με χρυσά κουταλια εκεί στο βάζελο.:s6vhaha:
Προσέξτε αυτό το ντελικάτο άτομο,κοιτάξτε τα χεράκια του,...φίνα χερια νευροχειρουργού.....[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]:D
ppnxoxoppnxoxo
"Mια βαζελα στο χαρεμι."-Βγενο,τραβα μαλλι ανεβαινουμε.Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Καλά αυτός ο Τσάκας πρέπει να είμαι μέγας λωποδύτης...Και μου θυμίζει κάποιον από ταινία...Στο μυαλό μου γυρίζει και δεν μπορώ να θυμηθώ, βοηθήστε.....Γεμίσαμε Άραβες πρίγκηπες.....Στο top 10 τα παραμύθια της Χαλιμάς....ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Dr.Red [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]