Πάλι δεν υπήρχε μετακίνηση οπαδών ε;
Printable View
Πάλι δεν υπήρχε μετακίνηση οπαδών ε;
Απ΄ότι ξέρω οι λαγοί δεν ζουν νομαδικά...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nbqgr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
αχαχαχαχαχα τι μουφα ειναι αυτο????????
τι μουφα πεναλντι ρε
Μουφα πεναλτυ,ο γκολκιπερ πεφτει προς τη μερια της μπαλας και ουτε που την ακουμπαει και ο καραγκουνης τρεχει να πανηγυρισει την προκριση στο cl...ε την νικη επι της κερκυρας.
axaxaxaxaxaxaxa
Άντε πρώτη η Μπανάθα στο πρωτάθλημα...Να γίνει η απονομή άμεσα στους ηθικούς πρωταθλητές και ο γύρος του θριάμβου στο Ποντικονήσι...
δυστυχως κερδισανε
Σταματήστε το πρωτάθλημα και στέψτε την μπανάθα τώρα πρωταθλητή (Αυγούστου).
Βαζελάκια θα ματώσετε φέτος στα δυο μας παιχνίδια: Φετος θα είμαστε από άλλο πλανήτη και θα φάτε καλα.
Θελω 7-0 στο Καραισκάκη και 0-4 μεσα στο ΟΑΚΑ να σας κάνουμε εντελώς ρόμπες ρε ανύπαρκτοι.
Καραγκούνη........... Ο Μακούν σε γυρεύει.
φέτος όλες μου τις επιθυμίες μου τις έχει εκπληρώσει η Man United. μακάρι να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της. μες το ΝΑΟ θέλω το αντίστοιχο 8-2 που κέρδισε χθες εναντίον της Άρσεναλ. μες το ΟΑΚΑ δεν θέλω ευρύ σκορ. θέλω ακριβώς ίδιο ματς με αυτό που έγινε στο Community Shield, 2-0 στο ημίχρονο και τελικό σκορ 2-3 με γκολ στο 92'!!!!!!!!!!!!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από VALVERDES_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Oxι ρε 8-2. Σιγα μην τους αφήσουμε να βάλουν 2 γκολ:D. Δεν καταλαβαίνει ο Μακούν από αυτά.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Red Sting [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Φανταζεσαι τι γκρινια ομως θα πεσει μεχρι να γινει το 2-3????ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Red Sting [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Α,καλα ας κερδισει πρωτα τα βασικά σούργελα (Ξανθη, Πανιωνιο, Παναρχιδιακό) και μετα βλεπουμε για το ΟΑΚΑ.
O ούγγρος επιθετικός που παίρνει ο ποα δεν λέγεται Γκέργκελι ρε ΑΡΔάκια
Rudolf λέγεται. To Gergely είναι το μικρό του.
Ντρέπεστε να πείτε ότι παίρνετε τον Ρούντολφ το ελαφάκι?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
αχαχαχαχ τι εγινε πηρανε ρουντολφ τα βαζελια??
μετα του ρουντολφ σκατσελ ακομα ενας ξαδερφος του γνωστου ταρανδου στη μεγαλη παναθα.
Τι έγινε ρε παιδιά, ήρθαν τα Χριστούγεννα κιόλας; Είπαμε, έλειψα για λίγο από το φόρουμ, αλλά μάλλον κάτι δεν υπολόγισα σωστά. :roll:
[YOUTUBE]XvD9TkNlk_I[/YOUTUBE]