ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikolaos_Kokkinos [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikolaos_Kokkinos [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Γιατί, για ξύλο κανονίζεις τυχαία συνάντηση;;;
Τωρα που λετε ΣΙτυ, Θελω καποιος που γνωριζει το αντικειμενο, τι ακριβως βρηκαν στην σκατο-μουτσουνα του Χααλαντ, και μου τονε βαζουν να κανει διαφημησεις.. Ρε μαλακες ειναι τυφλοι οι ανθρωποι? καταρακτη εχουν? Μηπως θελουν να παθουμε κ εμεις? αιντε και γμηθειτε ρε μαλακες κ σεις κ ο αουγκαλος που μας τονεχτε κανει κλισμα, που η μουρη του ειναι σαν προιον αιμομιξιας, , αει γαμηθητε στο τελος τελος
Ο παρθένος έχει καθαρή φάτσα (όχι επειδή είναι άσπρος) και γράφει καλά στις φωτογραφίες. Και εσένα δεν σε πετάς, αλλά αν σε βάλω πρώτη μούρη, κάπου γύρω από την Κασπία Θάλασσα θα πιάσουμε και στις μέσες ηλικίες και πάνω στις γυναίκες και στις ευπαθείς ομάδες στους άντρες θα πάμε καλά... Στις μικρές ηλικίες, η καμπάνια θα έχει αξία 20 χρόνια μετά σαν cult.
Τι άκυρη έκρηξη είναι αυτή;;ppnxoxoΠαράθεση:
Με το καθαρη φατσα αν εννοεις "για να τρωνε τα παιδακια ολο τους το φαι αλλιως θα φωναξω τον Χαλααντ" ναι , κατι παει κ ερχεταιΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δεν μπορω αλλο ρε φιλε κα8ε 5 λεπτα με τη διαφημηση του την τελευταια, που το εχουν κανει και γκρο-πλαν να γεμιζει ολη την τηλεοραση, ειναι που ειναι σαν ενυδριο το κεφαλι τουΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Είναι ΑΜ που μόνο να σε μυρίσει θέλει, ρε... Σου αφήνει ένα αίσθημα ασφάλειας.
Απορώ γιατί βλέπεις τηλεόραση. Έχω να δω 15 χρόνια, δεν έχω καν στο σπίτι.Παράθεση:
Και τί να δει ο μπάρμπας ρε;
Αυτά τα ίντερνετς του σατανά, που βλέπετε εσείς οι νέοι και σας έχουν χαζέψει;;;
...ειπε ο Μαμ-ΡΑ ο παντοτινος.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Και η Κοσμοτε τον βαζει (που εχω για να βλεπω Ολυμπιακο οποτε δε τη γλυτωνω) Επισης τη θελω για να βλεπω Ψυχοκορες και Ναυαγιο
Αφού ξημεροβραδιάζεται που ξημεροβραδιάζεται (μεγάλες λέξεις κουράστηκα) στα ίντερνετς, την τηλιόρασ' τι την θέλ'; Είναι και πιλότος αυτός, είναι καλός στο multitasking ο πούστς, δε μπλέκεις.Παράθεση:
Το κάνεις χειρότερο - το ξέρεις ε;Παράθεση:
Ναι αλλα τουλαχιστον ειμαι ειλικρινηςΠαράθεση:
Κι εγώ βλέπω Cosmote και Nova χωρίς tv. Μάντεψε πώς.Παράθεση:
ppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Δλδ Ti ακριβως μου προτεινεις, ν αφησω γυναικα να παει κοντα στο PC μου για να δει ΤV οταν λειπω? ? Να καω ολοκληρος δλδ με τα ιδια μου τα χερια για να υποστηριξω αυτη την ανεξηγητη Σταυροφορια εναντιον της τηλεορασης στην οποια θελεις να με μπασεις?Παράθεση:
Και ποιός είπε ότι με την ειλικρίνεια κερδίζεις το δικαίωμα να γράφεις ό,τι θυμάσαι (γιατί στην ηλικία κάποιου που βλέπει Ελληνικά σήριαλ, η βούληση είναι κάτι πρόσκαιρο);Παράθεση:
Εδω το 2000 εβλεπα "Αερινες Σιωπες" ρε, αυτο σε πειραξε?Παράθεση:
Δεν σου είπα να την πετάξεις, να μη την βλέπεις ΕΣΥ σου είπα!! :s6vhaha:Παράθεση:
Αναγκαστικα βλεπω (η μαλλον ακουω) δια της οσμωσεως.Παράθεση:
Αμα παντρευτεις ποτε θα καταλαβεις, εκτος αν εχεις καμμια 3 οροφη βιλλα εκει στη Νεα Ιωνια και τη στειλεις να βλεπει μακρια απο σενα.
Μουσουλμάνος είναι ρε - έχει 4 και δεν κουνιέται καμία...
Σου έχω πει χίλιες φορές να μην διευκρινίζεις;;;Παράθεση: