Ντροπη, αλητεια, euromafia
Printable View
Ντροπη, αλητεια, euromafia
Σας είπα ότι στις ψήφους του κοινού θα παίξουν άλλες χώρες.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikolaos_Kokkinos [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μας έχουν πρήξει τ αρχιδια να παίρνει πόντους οποιος ειναι σε πόλεμο ξερω γω.
Και πάλι μπάλες πήραμεΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μεχρι προσφατα η ελβετια εβγαζε τραπεζιτες, ρολογια σοκολατες κ τον μεγαλο Στεφαν Σαπουιζα....
Ημαρτον ρε που λεει και ο αλλος
Δεν βγήκαμε 15οι βγήκαμε 11οι Ενταξει χαχαχαχαχαχα τι τους περάσατε ρε ιθαγενείς να ψηφίζουν ότι μαλακιάρα στέλνετε;
Θελω να παρηγορησω το μωρο το Αυστριακο
Εγώ δεν σας καταλαβαίνω πάντως. Φωνάζουν όλοι μια ζωή ότι είναι μουσικός διαγωνισμός και κερδίζουν σκουπίδια τραγούδια. Και τώρα που έχει γίνει πιο δίκαιο με μουσικές επιτροπές να δίνουν το 50% και να κερδίζουν κομμάτια που είναι σωστά φωνητικά, πάλι σας χαλάει. Αποφασίστε επιτέλους. Απ' τα καλύτερα ήταν του Ελβετού, όπως και του Ισραήλ.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikolaos_Kokkinos [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ευτυχως που ειναι μαξι η φουστα του και δεν φαινονται τάρχιδια του τουλαχιστον
Ο Αλευρας ηταν η τραβελω που ελεγε τις μαλακιες στο μικροφωνο τοση ωρα?
Γλυτωσαμε τον καπουτζιδη κ κουβαλησαν αναπληρωματικο
Καλά οι παρουσιαστές ήταν τραγικοί, έκαναν την Πασχαλιδου να μοιάζει καταπληκτική. Πληρώθηκαν τώρα αυτοί; Ο Καπουτζιδης ήταν πολυ πιο decent. Τώρα όσον αφορά τις επιτροπές, τα τέτοια μου κουνιούνται. Με τι κριτήρια βαθμολογούν, τα φωνητικά; Κι αν η σύνθεση είναι μάπα τα φωνητικά από μόνα τους τι να μου πουν.
Τα τραβάει ο Ελβετός, πριν κερδίσει...Παράθεση:
Οι επιτροπές αποτελούνται από μουσικούς και βαθμολογούν καθαρά με μουσικά κριτήρια. Παραμένει υποκειμενικό και κάποιοι ψηφίζουν και με άλλα κριτήρια, αλλά πολύ καλύτερο απ' το να κρίνεται 100% από το καθυστερημένο κοινό που ψηφίζει ότι να 'ναι. Και έχουν αλλάξει και τη μορφή που ανακοινώνουν τους βαθμούς, για να πάρουν τα φώτα από τις συμμαχίες των γειτονικών χωρών που ανταλλάζουν 12άρια και τα πολιτικά κόλπα. Ανακοινώνουν αναλυτικά μόνο τις μουσικές επιτροπές και τις ψήφους του κοινού τις δίνουν συνολικά για κάθε χώρα, οπότε κανείς δεν ξέρει ποιες χώρες ψηφίζουν ποιους.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paneas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μεσα, ε τότε να ψηφίζουν μόνο επιτροπές όπως στα Oscar πχ. Αν ψήφιζε το κοινό παίζει να είχε όσκαρ ο Στήβεν Σήγκαλ.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
η να είναι μόνο κοινό αλλά να το αντιμετωπίζουμε σαν πανηγύρι. Αυτός ο συνδιασμος είναι που με χαλάει εμενα.
Είναι σόου που βγάζει τα λεφτά του από τον κόσμο, αν του πάρει την χαρά της ψήφου, το έκλεισε το μαγαζί. Αυτό που κέρδισε πάντως ήταν απ' τα καλύτερα από μουσικής πλευράς, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί κράζουμε.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paneas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εγώ τη δίκη μας συμμετοχή εκραζα δεν ξέρω ενώ μίλαγες στον Κόκκινο γιατί χρησιμοποίησες πλυθηντικο.
Μια χαρά τα πήγε, δεν έχω καμία όρεξη να πληρώνω γαμησιάτικα πάλι για διοργάνωση της Eurovision. Είτε 11η, είτε 2η να έβγαινε, δεν αλλάζει τίποτα.Παράθεση:
Ειναι επειδη με σεβεται λογω ηλικας :s6vhaha:Παράθεση:
Πάλι όπως κάθε χρόνο λίγο πολύ θα εκφράσω την unpopular opinion πως απορώ για ποιο λόγο ασχολείται οποιοσδήποτε με αυτή τη μαλακια εκτός αν τον ενδιαφέρει στοιχηματικα το θέμα.
Με τόσες ευχές που πήρε από βαζελο-χάνουμα είχε άγιο που πέρασε και τελικό να λέτε...
Στα λοιπά, ούτε το τραγούδι άκουσα, ούτε κανένα άλλο, να είναι γερό το κορίτσι και να έχει κάθε επιτυχία στη συνέχεια.