Απάντας Α,Β,Γ,Δ, άρα οι πιθανότητες είναι 25%.
Printable View
Απάντας Α,Β,Γ,Δ, άρα οι πιθανότητες είναι 25%.
Οσο περναει η ωρα συντασσομαι με Flessanto, καμμια δεν ειναι σωστη απαντηση, οποια και να διαλεξεις σε βγαζει λαθος.
Καλά αν παίρνεις τόσο γρήγορα αποφάσεις όταν βρίσκεσαι στο ShinMaywa, καήκαμε.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikolaos_Kokkinos [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δεν χρειάζεται καν να σου απαντήσω πλέον, τα λέει όλα η ερώτησή σου. Να σε χαίρονται όσοι σ' αγαπάνε.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Oberon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μεγαλύτερο beef κι απ το Χριστοφορο στα καλύβια έχουμε εδώ
Δεν παιρνουμε "αποφασεις" κ οτι γινει οπως του ερθει του καθενος, υπαρχουν διαδικασιες και λιστες κυριε Σταυρο μας. Εχουν μειωθει παρα πολυ οι "πρωτοβουλιες" οι οποιες παντα ειχαν καταστροφικα αποτελεσματα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Για την ιστορία δεν ξέρω καν ποια απάντηση έδωσαν ως σωστή, κι εγώ στα social το βρήκα.
Ειναι επιπεδου Χιος - Μαρκατος η φασηΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paneas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
" Δε μου λες Μαρκατο, Ειπες εσυ κοφτονα οταν ημουνα στον αερα?
Εγώ; λόγω τιμής όχι.
Με "Μητσοτάκη γαμιέσαι", "λείπουν τρία βαγόνια", "βρεθηκε ...ξυλόλια" "φταίει ο Καραμανλής γιατί ο σταθμάρχης έβαλε τα τρένα στην ίδια γραμμή", δεν πας πουθενά. Σε απάντησε ο Ελληνικός Λαός στις εκλογέςΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Καλά ο ελληνικός λαός είχε βάλει και τη χρυσή αυγή στη Βουλή. Να τους βγάλουμε απ τη φυλακη αν είναι.
Οπότε ο ελληνικός λαός ορθά έπραττε και την δεκαετία του 80 που έβγαζε το ΠΑΣΟΚ, όπως ορθά έπραξε και το 2015 και έβγαλε τον ΣΥΡΙΖΑ.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Oberon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δες το σαν εξελικτική πορεία κατά την διάρκεια της οποίας μετανιώνει για προηγούμενες επιλογές τουΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Έχω μετρήσει μέχρι το 100, πήρα βαθιές ανάσες, αλλά ακόμα νιώθω έντονη την ανάγκη να απαντήσω. Ας τα δοκιμάσω άλλη μία...
Και τώρα ωρίμασε που ψηφίζει νδ ή είναι ακόμη στο στάδιο της εξέλιξης;Παράθεση:
Θα δείξει ο χρόνος.Παράθεση:
Υποπτεύομαι πως αν δεν ψηφίζει νδ θα κάνει πισωγύρισμα.Παράθεση:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ηρεμία... Ούτε τα βρίσκουμε, ούτε θα βάλουμε μυαλό σε κανέναν...
Μλκ κλαίωΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]