[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Δεν έχω ιδέα - αν ξέρει κανείς, να πει...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από evang [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δεν ήξερα καν πως υπάρχει άλλο με ζωντανούς ανθρώπους μέσα. Υπάρχει ακόμα και το επίσημο;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Σε κρίσιμη κατάσταση με εγκαύματα στο νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς" ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους
Τί Λάνθιμος και ποιός Οικονομίδης, το χθεσινό τηλεφώνημα του Γιάννη του Ρίβερ στον Τσουκαλά ξεπερνάει όλο τον ελληνικό βweird waveβ κινηματογράφο. Αρκετά λεπτά καθαρής παράνοιας.
Δεν μπόρεσα να μπω χθες να γράψω για το επικό τηλέφωνο του Οικονομάκου στον Μπάμπη το μεσημέρι. Πρέπει να μένουν στην ιστορία αυτά. Λέει σε μια φάση:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που ακυρώθηκαν οι εσωκομματικές στον Σύριζα γιατί είμαι ευχαριστημένος με τον Στέφανο. Αν και θα προτιμούσα τη Θεοδώρα Τζάκρη που είναι μορφωμένη, έξυπνη, όμορφη και σέξι."ppnxoxoppnxoxo
Μετά του λέει ο Μπάμπης:
- Τι θα φας το μεσημέρι;
- Της Κυριακής. Το κρατάμε 4 μέρες γιατί τέλειωσαν τα λεφτά.
- Ναι αλλά τι θα φας;
- Ρεβύθια. Αυτά που δεν άρεσαν στον πατέρα μου. Όταν είχε πάει πρώτη μέρα στην Σχολή Ευελπίδων τους έβαλαν ρεβύθια και τον ανάγκασαν να φάει όλη την κατσαρόλα.
- Εξαντλήθηκαν τα πολιτικά σχόλια και άρχισαν οι μαλακίες.
ppnxoxoppnxoxoppnxoxo
Κουμπώνει hipnosedon αυτός και παίρνει τηλ. Και μιλάει σα χαλασμένο γραμμόφωνο.
Αυτό, μου ξέφυγε: Όχι - ο Γιάννης μας είχε πει ότι έκλεισε...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drizzt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ζόρικη μέρα η σημερινή. Θλίψη και οργή 1 χρόνο μετά τα Τέμπη. Μακάρι να βλέπαμε όλους τους ιθύνοντες πίσω απ τα σίδερα (για να μη πω τιποτ άλλο).
Το να ζηταμε λαϊκίστικα να φυλακιστει υπουργος χωρις να εχουμε βαλει πρωτα στο στοχαστρο ολους τους απο κατω ή τους ιθυνοντες της hellenic train, δε βοηθαει παντως. Δε λειτουργει ετσι το πραγμα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paneas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Είπα εγώ συγκεκριμένα για Υπουργό;
Γενικα το ειπα. Εσυ καλα εγραψες ο,τι εγραψες. Η περιρρεουσα ατμοσφαιρα ειναι αυτη που περιεγραψα ομως. Ακομα και η μητερα που πρωτοστατει στις προσπαθειες, αυτη τη ρητορικη ακολουθει.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paneas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Τελικά ήταν ντροπή όταν του «έθεταν» θέματα ασφαλείας; Η μάνα έχει χάσει παιδί. Και πολύ αξιοπρεπής είναι.
E μονο αυτη δικαιολογειται και οι υπολοιποι φιλοι και συγγενης. Ολοι οι υπολοιποι αντιμετωπιζουν υποτιθεται το ζητημα με νηφαλιοτητα.Παράθεση:
Φυσικα υπαρχει ηθικο ζητημα και ζητημα επαρκειας στη συμπεριφορα του υπουργου, αλλα εκει τελειωνουν ολες οι συζητησεις νομιζω. Χρειαζονται περισσοτερα για να δικαιολογησεις νομικες ευθυνες και ακομα και να τις ανακαλυψεις, εισαι στην κορυφη του παγοβουνου.
αυτός είναι ο ύψιστος θεσμικός επόπτης, αυτός πρέπει και να είναι το πρώτο πρόσωπο που θα του ζητηθούν ευθύνες. Μάλιστα επιβραβεύτηκε για τις πράξεις του από την βούληση των δημοτών.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chainsaw [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
εχει πέσει το κουκούλωμα της αρκούδας για μην μην υπάρξουν κατηγορίες.
και όπως είπε και η εισαγγελέας στην μάνα, αυτά συμβαίνουν τράβα στην εκκλησία να παρηγορηθείς
Αξιοι της μοιρας μας. Πρωτον η απαγορευση ενασχολησης με την πολιτικη επρεπε να ειναι η δεδομενη τιμωρια πριν καν ξεκινησει η ερευνα. Δευτερον, αυτοι που τον ψηφισαν ή ειναι ντουγανια ή εχουν συμφεροντα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Γιατί να μην έχει ποινικες ευθύνες ο υπουργός; Ποιος να τις έχει; Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν και αυτοί κι εμείς πως δεν πηγαίνουν εκεί για χαβαλέ και για να τιμήσουν την οικογενειακή παράδοση. Μέσα θα έπρεπε να είναι ήδη.
Ήθελα να ξερα εκεί στις Σέρρες είναι όλοι βολεμένοι; Τομάρια πήγαν και τον ψήφισαν όλοι. Όχι μόνο δεν καταλογίζουμε ευθύνες αλλά επιβραβεύουμε κι όλας.
Ναι. Ανέκαθεν ήταν δεξιοί νεοδημοκράτες.Παράθεση:
Ωραίο θα ήταν να είχαν ευθύνες και αυτοί που τους ψηφίζουν.