δεν μας είπες όμως ποιος φταίει.............Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από IERO [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ο Γιαννάκης φταίει.....:s6vhaha:
Printable View
δεν μας είπες όμως ποιος φταίει.............Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από IERO [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ο Γιαννάκης φταίει.....:s6vhaha:
ο γιαννακης φταιει για ολα.:s6vhaha:
ρε τι οργιο αυτός ο ζοτς
χθες αυτά που έκανε ο ομπράντοβιτς,αν τα έκανε ο γιαννάκης και το έχανε το ματς,θα ήταν ακόμα στο σεφ....και θα τον περίμεναν και 15 χιλιάδες κόσμος απο έξω να βγεί...
ρε χάνεις διαφορά απο αντίπαλο που έχει συνολικά 6/26 3π.και το χάνεις απο 2 παίχτες 1.75 και 1.90(μακιντάιρ,καουκένας) και ένα ψηλό σε ρόλο ελ συντ (λαβρίνοβιτς).ρε δεν υπάρχει αυτό το πράγμα....
αλλαγή στο σκρίν τον ιταλών και ξαφνικά είτε ο μακιντάιρ είτε ο καουκένας έβρισκαν διάδρομο με προσωπικούς αντιπάλους μπατίστ η πέκοβιτς,μις ματς καραμπινάτο και κατάληξη ένα απλό lay up...παίζει να έγινε ίσα με 25 φορές αυτό το πράγμα...αλλά ο ζοτς στο ύψος του...
η front line της σιένα απωντος λαβρίνοβιτς είναι για α2.παρ'ολα αυτά ο εγχειρησμένος μπήκε χτές και έδειξε οτι είναι μεγάλος παίχτης.τόσο μεγάλος που έκανε τον "κορυφαίο ψηλο της ευρώπης" πέκοβιτς να μοιάζει παιχτακι που έχει πολλά ψωμιά ακόμα μπροστά του....
το κερασάκι?το οτι ο παο έχανε 4 πόντους 30 δευτερόλεπτα πρίν το τέλος και δεν έκανε φάουλ....χαχαχαχαχα.
Ε, γι' αυτό λέμε ότι ο Γιαννάκης φταίει:s6vhaha:
Ενταξει καλο το αστειο με το "Ο Γιαννακης φταιει" αλλα για το εμετικο μπασκετ του μεγαλυτερου μερους της περιοδου ναι , ο Γιαννακης φταιει. Οπως και για την 17αρα στο κεφαλι. Οπως και για τα καλα τώρα.
Φυσικα για καποιους (οχι για σενα Γιωργο) αντιστοιχως "Ο Βαλβερδε φταιει" αλλα οταν μπαινουνε να γραψουνε για μπασκετ πεφτει...εκλειψη μνήμης...
Ποιοι θα είναι οι νέοι κανονισμοί; Μία από αυτές πάντως νομίζω ότι θα είναι το τρίποντο στα 6,75μ.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nbqgr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ΠΑΙΔΕΣ ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΕ MP3 ΜΟΡΦΗ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕ.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από thekanasoy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δεν ξερω εαν εννοείς αυτο αλλα παντως κατεβασε το να δεις...
ελα να μπαινουμε σε κλιμαααααααααααααααααααααααααααααααααααα
[youtube]oL9u0YCxWvU[/youtube]
[youtube]PP_tu6yRgbA[/youtube]
Η Ευρωλίγκα δεν αστειεύεται και το απέδειξε για μια ακόμη φορά. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός καλούνται να πληρώσουν πρόστιμα, για τα… καμώματα των οπαδών τους, στο δεύτερο αγώνα με τη Ρεάλ και τη Σιένα, αντίστοιχα.
Οι «πράσινοι» θα δώσουν 14.500 ευρώ και οι «ερυθρόλευκοι» 5.000 ευρώ, εξαιτίας των λέιζερ, των αντικειμένων που έπεσαν, αλλά και των κροτίδων, σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ.
Να σημειωθεί ότι πρόστιμα θα πληρώσουν και οι Παρτιζάν (5.000 ευρώ) και Σιένα (3.500 ευρώ).
Σε μας έδωσε κι ένα warning, γιατί αυτό; αφού οι βαζελ φάγανε μεγαλύτερη ποινή.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Airness [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Οι διοργανωτές του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας στην «O2 Arena» του Βερολίνου ανακοίνωσαν πως τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, καθώς τα 14.500 «μαγικά χαρτάκια» έχουν διατεθεί (ή έχουν δοθεί προς διάθεση σε πρακτορεία και άλλους μεσολαβητές για τη διανομή τους).
Ο Ντέτλεφ Κόρνετ, διευθυντής του γηπέδου, που έχει επωμιστεί σε συνεργασία με την Ευρωλίγκα το βάρος της προετοιμασίας για να φιλοξενηθεί το μεγάλο μπασκετικό γεγονός, δήλωσε στον γερμανικό Τύπο πως «… μόνο το 50% των εισιτηρίων έχει διατεθεί στις τέσσερις συμμετέχουσες ομάδες. Αυτό δείχνει το ενδιαφέρον που υπάρχει για το φάιναλ φορ στο Βερολίνο. Αυτές τις δύο ημέρες (1 και 3 Μαΐου) η Ευρώπη και όλος ο κόσμος θα έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στο Βερολίνο».
Ο ισχυρός άνδρας της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, είπε: «Αυτό το φάιναλ φορ είναι ένα γεγονός για το Βερολίνο, για τους φιλάθλους των ομάδων που συμμετέχουν και για τους φίλους του μπάσκετ», ενώ πρόσθεσε πως οι αγώνες του φάιναλ φορ θα μεταδοθούν σε 171 χώρες!
νίκη με αίσθηση υπεροχής απο την μπάρτσα σήμερα...και όπως φαίνεται "της πάει" η φετινή σεζόν σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.
ουτε μια στιγμή δεν έγινε αμφίροπο το ματς.απλά η ταου ήταν ανήμπορη να αντιδράσει.ρακό σε κακή μέρα,μαικλ λίγα πράγματα,πριτζιονι δεν μπόρεσε και μόνο ο σπλίτερ διασώθηκε επιθετικά γιατί αμυντικά αντερσεν και ιλιασοβα απο μπάρτσα σκόραραν όποτε ήθελαν και ειδικά στην 4η περίοδο...
εγώ βλέποντας αυτή την μπάρτσα απορώ πως πήγε η σειρά σε 5 παιχνίδια.και πραγματικά έχω απορία(μέχρι που ψήνομαι να το ψάξω) πως πήρε η ταου το πρώτο παιχνίδι στο παλαού...
Το χει στο τσεπάκι της το κύπελλο η Μπάρτσα. Είναι μιά σκάλα πάνω και από την ΤΣΣΚΑ.
εγώ πιστευω πως όσο θα φαγωθούμε εμείς με το βάζελο υόσο θα φαγωθουν η τσσκα με την μπάρτσα...
δλδ οι 2 του τελικού θα είναι εξοντωμένοι πλήρως...
και γαμώ τα final4 πάντως...χρόνια έχει να υπάρξει τόσο δυνατό...
πηγαμε εμεις και γαμηθηκε ο διας....
γάβρος - μπάρτσα ο τελικός ,
τί μου θυμίζει ; τί μου θυμίζει ; τί μου θυμίζει ; :whis::whis:
Δεν σηκώνει κούπα στο μπάσκετ η Μπαρτσελόνα που να κάνει κωλοτούμπες....
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ... ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ MADE BY ME!!!!!!!!!
[youtube]PSv1SYsUhB0[/youtube]