Σφίγγεται το στομάχι μου τι να πει κανεις.. θλίψη και οργή.
Printable View
Σφίγγεται το στομάχι μου τι να πει κανεις.. θλίψη και οργή.
Για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών δεν έχει γράψει κανείς άποψη.
1st world problems...
Για να μην επεκταθούμε σε ένα σκασμό άλλα ζητήματα που είναι ζητήματα επιβίωσης για όλους, ας λύσουμε, πάνω σε αυτό, σαν κοινωνία (γιατί κράτος δεν υφίσταται για αυτόν τον λόγο και για άλλους πιο βασικούς), ζητήματα του πώς αντιμετωπίζονται (και πώς αντιλαμβάνονται και τον ρόλο τους) οι συγκεκριμένοι άνθρωποι και το περιβάλλον τους και κυρίως του ποιός είναι σε θέση να τεκνοποιεί, αλλά και να υιοθετεί, ακόμα και με το προϋπάρχον καθεστώς.
Για εμένα, δεν είναι πρόβλημα του αν ο νομοθέτης πρέπει να επιτρέπει ή να περιορίζει ομόφυλους να υιοθετούν, ή να αποκτούν παιδιά ( για την τεκνοθεσία, περίεργη η σιωπή των φεμινιστριών - σε αυτές τις παρένθετες εγκυμοσύνες, δεν είναι μηχάνημα, ή εργαλείο το γυναικείο σώμα; ): Τα συγκεκριμένα παιδιά, πώς θα τα αφήσεις μέσα στην κοινωνία, με την συγκεκριμένη παιδεία που της έχεις κληρονομήσει;
Εγώ θέλω νόμο για τα στρέιτ ζευγάρια να μη μπορεί ο κάθε στόκος, ναρκομανής, μεθύστακας κτλ να κάνει παιδί, αν δεν περάσει πρώτα απ' τις απαραίτητες υπηρεσίες ελέγχου. Αν γινόταν αυτό, δεν θα είχε γεμίσει η κοινωνία τώρα γίδια που δεν έχουν την παραμικρή κριτική ικανότητα σκέψης, αλλά επηρεάζουν ΑΜΕΣΑ την δική μου ζωή.
Έχουμε αναγάγει σε πρόβλημα την υιοθεσία των παιδιών από ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ενώ ταυτόχρονα στο όνομα της υπογεννητικότητας προσπαθούμε να φέρουμε στη ζωή κι άλλους ανθρώπους που θα μεγαλώσουν χωρίς παιδεία, δουλειές, υγεία και δε συμμαζεύεται και θα αποκτήσουν ψυχολογικά. Εκεί είναι όλα καλά, θα έχουν μαμά και μπαμπά.
Είναι δύσκολη υπόθεση να βάλουμε στειρώσεις στην ατζέντα (και ειδικά να δώσεις τέτοιες αρμοδιότητες σε ελληνικό δικαιοδοτικό όργανο), όσο εύλογο και αν ακούγεται και ίσως είναι. Για εμένα πιο βασικό είναι να βάλεις στο παιχνίδι της ευθύνης τους λειτουργούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (και εννοώ τους διευθυντές των σχολείων, που αφήνουν τους υφισταμένους τους ακάλυπτους θεσμικά), ώστε ο κάθε κωλομπαράς, ή κάθε βίζιτα, αν κάνει κάποιο λάθος και πουλήσει μαγκιά στο δάσκαλο ή τον καθηγητή του παιδιού, να τρέχει και να μην φτάνει.
Με το που παρατηρεί ο εκπαιδευτικός κάτι που παρεκκλίνει του κανονικού στη συμπεριφορά του παιδιού, ή των γονέων, να στέλνει την οικογένεια σε ειδικό, αλλά και αν στέλνει αδίκως όποιον κρίνει, να λογοδοτεί, για να μην γίνει σώβρακο η υπόθεση από την αντίστροφη.
Ψυχολόγοι υποχρεωτικά σε εκπαίδευση και αστυνομία.
..ΤΗΝ Ιδια στιγμη εντωμεταξυ που αυξανομαστε εκθετικα πανω στον πλανητη, σαν τα ποντικια, μην πω σαν τα παρασιτα, και εινια 12 παρα πεντε πριν κανει μια ετσι το οικοσυστημα και μας "φυσηξει" σαν ειδος απο την υπαρξη, μας πιανει και μια μανια για - κ καλά -υπογεννητικοτητα κ οτι σωνει κ καλα θελουμε κ αλλα παιδια.,. κ εδω δεν μορουμε να κανουμε ζαφτι τα υπαρχοντα και μεγαλωνουν ντουβαρια και τουβλα (Οσα δλδ γλυτωσουν απο ενδοοικογενοιακα προβληματα).
Τουτεστιν, βρακι δεν εχει ο κωλος μας, woke κοινωνια θελει ο ψωλος μας
Το μέλλον ανήκει στην Ανατολή: Από όπου και να το δει κανείς.
Το ότι η Ελληνική κοινωνία ασχολείται με τέτοια ζητήματα, με όλα αυτά τα μέτωπα που έχει αφήσει ανοιχτά στην καθημερινότητά της, είναι για γέλια.
Δυστυχως ετσι ειναι.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εγώ βλέπω ότι σύμπασα η Δύση ωθείται σε σεξουαλική απενεργοποίηση. Δείτε την Κ19 της Ελλάδας σήμερα, λίγο πιο προσεκτικά και ίσως μπορείτε να φανταστείτε τί έρχεται... Σε 30 χρόνια από τώρα, (και δεν είναι δύσκολο πλέον στην ηλικία που είσαστε οι περισσότεροι να καταλάβετε πόσο κοντά είναι) το woke κίνημα, θα μοιάζει με την Πύλη του Ουρανού, όταν διαβάζεις για αυτήν πρώτη φορά το 2024.
Σε πειράζει δηλαδής να παντρεύονται ζελεδένιοι μεταξύ τους; Οπεν γιο μάιντ... και θα έχουν παιδάκια δικέφαλα κοτόπουλα...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Επικροτώ, έχουν δει τα μάτια μου λόγω επαγγέλματος, αίσχη.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δίκιο έχεις, τύπε λάγνε... χάλια ομάδα, 3 έφαγε με κάτω τα χέρια από την Ολλανδία...ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Στο είκοσι ήταν τόσο - μην μάθεις πόσο έληξε...
Καταστάσεις gang bang που λατρεύει και η κούλα τύπε...Παράθεση:
η υπογεννητικότητα είναι κρίσιμης σημασίας πρόβλημα για εμάς που θα το βρούμε τις επόμενες δεκαετίες μπροστά μας σε πολύ βασικά θέματα
εδώ δεν μπορούμε να συντηρήσουμε τον εαυτό μας λολΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Και στο τελος bukakeΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The Dude [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ΙΘα πεθάνουμε τύπε, δε μας νοιάζει...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Α γεια σου... μερακλής...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikolaos_Kokkinos [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
γι αυτό ευθύνεται όμως η δομή της οικονομίας. Όταν την αλλάξεις θα μπορείς.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paneas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
όταν την μπλοκάρεις κάποιος λόγος υπάρχει που γίνεται αυτό