Καλωσόρισες, Ηλία, καλά ποσταρίσματα και ο Θεός μαζί σου...
Printable View
Καλωσόρισες, Ηλία, καλά ποσταρίσματα και ο Θεός μαζί σου...
Καλώς ήρθες Ηλία! Καλή παραμονή και καλά posts!
Να καλωσορίσω κι εγώ όλους τους συγγαυρους! Να είμαστε καλα να τα λεμε!
Καλώς ήρθες Θρυλικέ στην παρέα μας!
Eμενα δε με ειχε καλωσορισει κανεις, αν θυμαμαι καλα.
Μονο μπαναρισματα ενιωσα, νωρις νωρις.ppnxoxo
Έτσι. Στρατιωτικά γυμνάσια :s6vhaha:
Εσύ, Σταυράκη μου, δεν είχες περάσει από εδώ και αν θυμάμαι καλά, πρέπει να σε είχα καλωσορίσει (συνήθως, όταν αντιλαμβάνομαι νεοεισερχόμενο στα σχόλια, δεν τον αφήνω ακαλωσόριστο) και αν δεν το είχα κάνει, θυμήσου τι έγραψες, γιατί θα φταις...:s6vhaha:
Του Θρυλικού, του ευχήθηκα και αλλού, αλλά ας τα πούμε και από εδώ.
Καλωσόρισες, καλά ποστ και αν θέλεις, ας μας πεις και το όνομά σου, για να κάνουμε πιο βολικό διάλογο.
Eυχαριστω!Σταυρος ονομαζομαι και μου ευχομαι, καλα ποστ!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Καλως όρισες τύπε Τρύφωνα... καλά ποσταρίσματα και καλά κουρέματα...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Υστερα από χρόνια διαβάζοντας το φόρουμ, αποφάσισα να γραφτώ :)
Λοιπόν γειά σε όλους! Με λένε Κώστα (προφανως) και ειμαι στον Καναδά από το '91! Συνήθως έρχομαι εδω για να διαβάζω απόψεις για πως τα πηγαμε σε αγώνες και για τους παίχτες (καινούριους και παλιους) αφου συνήθως δεν καταφέρνω να βλέπω απο λινκ. Το ποδοσφαιρο με ενδιαφερει πιο πολυ απο τα αλλα αθληματα, και εδω στον Καναδα έγινα διαιτητης (τώρα στην ηλικία μου πιο πολυ καθηγητής και παρατηρητής είμαι...τρομάρα μου)
Έχω πολύ καιρό να γράψω στα Ελληνικά μιας και εδω στον Καναδά μόνο Αγγλικά γράφω. Αντε στο καλο με τους τονους....γραψε-DEL-γρ΄΄αψε---αι σιχτιρι....-γράψε ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ! Μια ωρα μου πήρε.
καλως ορισες και καλα ποσταρισματα Κωστα
καλως ηρθες στην παρεα μας κωστα
Καλώς ήρθες φίλε
Καλως μας ηρθες φιλε.
Πολύ γουέλκαμ, τύπε καναδέ...
Καλωσόρισες Κώστα, καλά ποσταρίσματα και όλα να σου πηγαίνουν καλά, γενικότερα!
Γράφε όπως βολεύεσαι, καθώς και εμείς, που γράφουμε κάθε μέρα Ελληνικά, δεν την πολυπαλεύουμε και έχουμε συμβιβαστεί με την ιδέα ότι κάποια ποστ, θα βγάλουν μάτια.
Ευχαριστώ παιδιά για το καλωσόρισμα :)
Καιρό έχουμε να καλωσορίσουμε κάποιον σε τούτο δω το θρέντιον (και γ@μώ τα ελληνοκαναδικά, χαχαχα).
Καλωσόρισες φιλαράκι στην παρέα μας και καλά ποστς!!
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Γράφε όμως πιο συχνά, να σε μάθουμε και λίγο, να μιλάμε και πιο άνετα...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αφού δεν έκανες quote στο δικό μου post πάλι καλά χαχαχα!
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk