Ο Ριβάλντο παίρνει... την ΑΕΚ πάνω του!
Kala prosekse mhn patheis kana loumpagko.
Printable View
Ο Ριβάλντο παίρνει... την ΑΕΚ πάνω του!
Kala prosekse mhn patheis kana loumpagko.
A re Darkooo petakse 2 gkolakia giati den antexete to stoma tous!:diablo: kai to kerasaki tha einai na tous petaksei kai ena o Megas Sisic.:s6vhaha:
Γκαλέτι: Θα το πάρουμεΑποφασισμένος να γίνει πρωταθλητής, είναι ο Αργεντινός![Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Elpizo oles oi amfibolies sas na dialythikan!!!!:first:
Παντως κατι μου λεει οτι την Κυριακη μπορει να μαστε πιο πολλοι απ τους αεκτζηδες στο γηπεδο..
Εστω και στο κρυφο..:winking:
Θα πας φίλε; Εγώ δεν μπορώ να έχω αλλόθρησκους δίπλα μου να βρίζουν τον Πειραιά. :slap1:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sabar77 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
το εχω κανει αυτο μαρια και δεν μπορεις να κρατηθεις.θελει γερα νευρα.
σιγά το εχω κάνει πολλές φορές στην τούμπα...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sk12072 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
αρκεί βέβαια η ομάδα μας να γαμάει στο γήπεδο...
τότε οι βρισιές ακούγονται σαν ψαλμωδείες :s6vhaha:
και οταν ειχα παει ειχαμε κερδισει.μιλαμε για μεγαλη καυ*****α.αλλα οπως και να το κανεις ειναι δυσκολο.
δωστε ενα μαθημα στο χαμαλι ριμπο με τις μεγαλες πλατες, δωστε ενα μαθημα στο χεσμενο ζηκο , δωστε ενα μαθημα στο πατερ κων/γλου , δωστε ενα μαθημα στο μαλακα τον καφε, δωστε ενα μαθημα στο φουστη τον δελλα
δωστε ενα μαθημα στα νουνια τα χανουμια
ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΔΑΥΤΕΣ
ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
ερχεται η κυριακη αδερφε....
ειχα βρεθει σε αγωνα ΑΕΚ - ΘΡΥΛΟΣ στη Φιλαδελφεια, την περιοδο 2001-2002 οπου κερδισαμε. Ημουν σε θυρα με τα χανουμια (εκει που ηταν οι δημοσιογραφοι), γελαγα οταν αρχισαν τα βρισιδια στον πορτογαλο και ενιωσα την μεγαλυτερη γκ@υλα οταν βαλαμε το τριτο γκολ. Ημουν στις πανω σειρες και ειχα ολα τα χανουμια απο κατω. Εκει στο γκολ μας, υπηρχε ενας με ενα χαμογελο και πολλοι με τα κεφαλια κατω.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sk12072 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
τοτε ημουνα στους φανατικους μας και οπως θα ειχες δει ειχαμε ανοιξει μεγαλο γλεντι.ειχαμε παρει φωτια....Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από papdoux [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
εγω ειχα παει και σε παιχνιδι στη φιλαδελφεια που ειχαμε χασει(στα ποετρινα χρονια) και μετα στο μπασκετ(επι 2ης εποχης ιωαννιδη).
ειχαμε κερδισει με 3ποντο του μπλου εντουαρντς 15" πριν το τελος και μετα διακοπηκε το παιχνιδι.ημουνα στα επισημα και οταν μπηκε το 3ποντο σηκωνομαι να φωναξω.ξαφνικα συνειδητοποιω που βρισκομαι(ολοι να με κοιτανε επιμονα ετοιμοι να με πλακωσουν) και μετα τους λεω¨τι εβαλε ο πουστης?....
Αναλυτικά το μήνυμα του κ.Χατζηχρήστου:
«Η δουλειά της Original σήμερα δεν είναι ούτε στην Αθήνα, ούτε Λεωφόρο Αλεξάνδρας βέβαια, η δουλειά της Original σήμερα είναι κάπου στη κεντρική Μακεδονία. Τι πράγμα ; Ναι, εκεί βρίσκεται η Original σήμερα ουσιαστικά και σωματικά γιατί το τμήμα Χάντμπολ του συλλόγου, όπου αγωνίζεται στη Κιλκίς χρειάζεται τη βοήθεια μας και όσοι αυτά που ισχυρίζονται τα εννοούν φροντίζουν να τα κάνουν και πράξη, όχι μόνο να τα καταγράφουν.
Λοιπόν στο Κιλκίς είμαστε σήμερα. Τα νέα όσοι μείνετε στην Αθήνα και δε μας ακολουθήσετε στο Κιλκίς θα τα μάθετε στο «δωματιάκι». Ξέρω, ξέρω θα ρωτήσετε για τον Ολυμπιακό και τα υπόλοιπα σχετικά. Τρέξτε να προμηθευτείτε τώρα που είναι νωρίς, γιατί από την Δευτέρα μπορεί να αλλάξουμε ομάδα. Θα γίνουμε Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί ξέρω εγώ ; ’λλωστε με μια νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό ευκαιρία είναι να αλλάξουμε ομάδα. Πάμε για πρωτάθλημα δηλαδή. Γεια σου ΑΕΚάρα μου...».
santa1
Α! Κι επειδή πολύ γκρίνια δημιουργούν κάποιοι για τον Ζωγράφο, η ΑΕΚ ούτε ισοπαλία δεν έχει στο πρωτάθλημα με τον Αθηναίο διαιτητή. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή, κι όποιος θέλει περισσότερα στοιχεία, εδώ είμαστε…
εχθες αν θυμαμαι ακουγα ενα χανουμι να τα χωνει στο sportime για το Ζωγραφο και ποσο εχει ευνοησει το Θρυλο. Σε απαντηση, του λεει ο αλλος, ξερεις με το Ζωγραφο εχεις νικες και καποιες στιγμες περιεργες. Μιλαει το χανουμι μετα και λεει "Αυτα δε μας ενδιαφερουν".Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Airness [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παραλιγο να μου φυγει το κινητο απο τα γελια ppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxo
Μάλιστα επεσήμανε την αναγκαιότητα να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί ώστε να παραμείνει ανοιχτή η μάχη για τον τίτλο αλλά και να χαρεί επιτέλους ο κόσμος της ομάδας τη νίκη σε ένα ντέρμπι. Είπε ο 31χρονος αμυντικός:
- Για την κρισιμότητα του αγώνα:
"Είναι σίγουρα το πιο κρίσιμο ματς διότι πρέπει να νικήσουμε για να παραμείνουμε στο κόλπο του τίτλου και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα έως την τελευταία αγωνιστική. Είμαστε έτοιμοι να το πάρουμε το ματς, το πιστεύουμε και θα το καταφέρουμε".
- Για το ότι η ομάδα δεν έχει νικήσει στην έδρα της τον Ολυμπιακό τα τελευταία εννέα χρόνια σε αγώνα πρωταθλήματος, ενώ φέτος δεν έχει επικρατήσει σε ντέρμπι:
"Πρέπει να νικήσουμε γιατί είναι αλήθεια ότι εφέτος δεν έχουμε πάρει κανένα ντέρμπι. Κυρίως όμως θέλουμε τη νίκη για να παλέψουμε για τον τίτλο ως το τέλος".
- Για τους οπαδούς της ομάδας και τις προσδοκίες τους για νίκη:
"Είναι αλήθεια ότι θέλουμε να νικήσουμε και για τον κόσμο για να του δώσουμε χαρά και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".
- Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί από το ξεκίνημα του ντέρμπι:
"Νιώθω πολύ καλά και είμαι έτοιμος να καταφέρω να βγάλω όλο το 90λεπτο εφόσον φυσικά αγωνιστώ".
- Για το αν νιώθει η ομάδα πίεση για τον τίτλο, επειδή κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος δεν άντεξε όταν βρέθηκε στην πρώτη θέση και μάλιστα δύο φορές:
"Για την ΑΕΚ μιλάμε, δεν είμαστε μικρή ομάδα δεν υπάρχει λόγος να έχουμε πίεση".
- Για το αν βοήθησαν τα μεταγραφικά αποκτήματα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου:
"Το τελευταίο διάστημα η ομάδα παίζει καλά".
- Για το αν είναι στόχος η δεύτερη θέση που δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
"Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Είμαστε η ΑΕΚ και δεν ασχολούμαστε με τη δεύτερη θέση. Αν δεν τα καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα τότε θα κοιτάξουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς".
Στην ΑΕΚ έχουν μπει ήδη στη «μαύρη λίστα» οι Λυμπερόπουλος και Μαντούκα, ενώ προηγήθηκαν οι Μορέτο και Σέζαρ. Ο Ντέμης Νικολαΐδης και οι συνεργάτες του ψάχνουν για 9 παίκτες! Στόπερ, δεξί μπακ και χαφ, τερματοφύλακα, επιθετικό χαφ, κόφτη, αριστερό μπακ και χαφ, καθώς και για έναν γρήγορο γκολτζή που θα πλαισιώσει τον Μπλάνκο.
Όπως καταλαβαίνετε, το ότι η ΑΕΚ ψάχνει για δεκάρι σημαίνει πολλά… Για σκεφτείτε το λίγο…