Το είπαμε αυτό ρε.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Στο θέμα του σκαρπα.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Το είπαμε αυτό ρε.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Στο θέμα του σκαρπα.
Πάντως το κατσίκι είναι πιο νόστιμο.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από flessanto [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Περί ορέξεως κολοκυθόπιταΠαράθεση:
τρία σχόλια των τελευταίων ημερών
-έχει κάνει την εμφάνιση του στο κάγκελα του πολυτεχνείου μεγάλο πανό κατά του Ζελένσκι από "αναρχική ομάδα"
-βλέπουμε όλο και πιο πολλές τράπεζες να κλείνουν τα ταμεία τους και να σε αναγκάζουν στις ηλεκτρονικές συναλλαγές για να εξοικονομούν μισθούς υπαλλήλων. Γι αυτούς που δεν έχουν γνώση pc τους έχουν αφήσει κάποιες ελάχιστες ώρες που γίνεται το σώσε από κόσμο
-βλέπουμε μεγάλη επίθεση στον γερουσιαστή μενέντεζ από το παρακράτος της τουρκίας. σε αυτήν συνεπικουρούν και εντός των τειχών τζοχανταρέοι συγκεκριμένων πολιτικών χώρων/εφημερίδων/ιστοσελίδων
Εμένα μου έκανε εντύπωση που ασχολούνται όλα τα κανάλια κι έχουν πρώτο θέμα την πέμπτη υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Για τις άλλες δεν είδα τόσο ενδιαφέρον, ενώ ο τύπος είναι αλλού γι'αλλού...
Μεγαλωμένος στην Εκάλη που μετανάστευσε στην Αμερική και καλά μόνος του από τα 14 του, γιατί πολεμήθηκε η οικογένεια του από το παραδικαστικό κύκλωμα με αποτέλεσμα να πτωχεύσουν. Εκεί εργάστηκε στην goldman sachs αμέσως μετά τις σπουδές του, δηλώνοντας πως έτσι γνώρισε για τα καλά τον καπιταλισμό! Όταν επέστρεψε πήρε δάνειο για να πάρει παπόρι ενώ δεν είχε χρήματα, με προσωπικές εγγυήσεις;;;;Τέλος, ο γάμος του με τον Τάιλερ και η επιθυμία για απόκτηση παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας.
Οκ, έχει ευτελιστεί εντελώς κάθε έννοια πολιτικής ορθότητας, μιλάμε για παρατράγουδα που κάνουν το ψώνιο τους και κόμματα που δεν έχουν καμιά ιδεολογία και στηρίζονται στο life style και στα social media και στα άτομα που έχουν πέραση σε αυτά για να αρπάζουν ψήφους.
Λογικό μου φαίνεται, απευθύνονται σε άτομα που δουλέυουν 80 μεροκάματα για να πάρουν το καινούργιο IPhone και το πρωί πριν κατουρησουν τσεκαρουν τα σοσιαλ μίντια. Όταν πάνε σε συναυλίες τις βλέπουν μέσα από το κινητό τους και η άποψή τους για τα κοινά εξαντλείται στο αν έχει καλό λογαριασμό στο τικτοκ ο ηγέτης.
Όχι τόσο μακρυά από τώρα, δυστυχώς κατά την άποψή μου, αυτοί θα επιλεγούν κυβέρνηση.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Είμαστε μια χώρα που αρκει να πεις ότι γαμιεσαι ώστε να προχωρήσεις. Μάλιστα αυτό θεωρείτε πλέον τόσο προοδευτικό που και ο Χίτλερ αν ήταν γκευ θα τον θεωρούσαν αριστερό σήμερα
Σε αυτήν την υπόληψη μας έχουν, αυτούς τους υποψηφίους μας παρουσιάζουν.
8ο πραξικόπημα στην περιοχή του Σαχέλ από το 2020
πολύ σημαντικές μάχες/γεγονότα για την πορεία του κόσμου
Έλα Κόκκινε, αεροδρόμιο στην έκανε την πόλη ο Δήμαρχος. Τώρα θα μπορείς να προσγειωθείς μέσα στο κέντρο. :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikolaos_Kokkinos [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ρε φιλε κοντεψε να καρφωθει το παπακι πανω του χαχαα,
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Πάντως εκείνος ο παππούς πέρσι νομίζω, πότε ήταν που πλακώθηκαν στον δρόμο, θα τον είχε σαπίσει στο ξύλο αν δεν είχε τον μπράβο μαζί ο Μπέος. Πολύ μαχίμι ήταν.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μλκς έχω πεθάνει στο γέλιο [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxo
Περίμενε τώρα ο Οικονομάκος στη γραμμή για να βγει στον Χριστόγλου και τελευταία στιγμή έβγαλαν τον γιο του Βαρδή να μιλήσει για την συναυλία προς τιμήν του πατέρα του μεθαύριο. Και ακούστηκε ο Οικονομάκος να λέει "ε άντε γαμήσου". ppnxoxo
-- edit --
Είπε τώρα ο Μπάμπης ότι τρώει άκυρο για πάντα από την εκπομπή για ασέβεια.
Κλαιω ρε μαλακες χαχαχαχαχαχαΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Όλα τα υπόλοιπα που έλεγε, ήταν η επιτομή της ευσέβειας στις εκπομπές, τους παραγωγούς και τους ακροατές και με τον Γιάννη, πέρασε την κόκκινη γραμμή...
Ρε, ή αφήστε τον άνθρωπο να λέει ό,τι του κατέβη εκεί πέρα, ή φωνάξτε τις υπηρεσίες να τον μαζέψουν να μην εκτίθεται κιόλας σε διαφόρους κινδύνους από την ηλιθιότητα των υπολοίπων.
Κύριε Παναή θέλω βοήθεια. Μου έκλεισε ένα παλιό λαπτοπ που είχα από μπαταρία, όταν το άνοιξα μου έβγαλε μια πίπα πως δε μπορώ να συνδεθώ και είμαι σε προσωρινό προφίλ. Εκανα επανεκκινήσεις και την ίδια πίπα μου βγάζει. Τι κάνω???Έχω παλιό λογισμικό που το χρειάζομαι και δεν έχω πλέον πρόσβαση
Βάλε καμιά φωτό να καταλάβουμε λίγο παραπάνω. Ή πες ακριβώς τι δείχνει και τι λέει.Παράθεση:
Δεν ειναι δυνατή η είσοδος στον λογαριασμό σας.
Αυτό το πρόβλημα συχνα μπορεί να διορθωθεί αν εξέλθετε από τον λογαριασμό σας και στη συνέχεια εισέλθετε ξανά.
Αν δεν εξέλθετε τώρα τυχόν αρχεία που θα δημιουργήσετε ή αλλαγές που θα κάνετε θα χαθούν.