Ποιο ΤΙΤΑΝ αναφέρω εγώ συχνά;; Και τι σχέση έχει;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Oberon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Ποιο ΤΙΤΑΝ αναφέρω εγώ συχνά;; Και τι σχέση έχει;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Oberon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Άκουγα χθες έναν αντιπτέραρχο που έβγαλαν να μιλήσει και με περίσσεια άνεση λέει σε μια φάση:
"Αυτές οι αποθήκες είναι φτιαγμένες με Νατοϊκά πρότυπα ασφαλείας, τα πολύ βαριά πυρομαχικά είναι "θαμμένα" σε βάθος και γύρω τους έχουν ισχυρή προστασία. Προφανώς, αυτά που έσκασαν ήταν κάτι παλιές βόμβες που χρησιμοποιούνται κυρίως σε άσκηση και ξεχάστηκαν εκτός αποθήκης". (σαν να λέει έλα μωρέ τώρα πώς κάνετε έτσι)
Και συμπληρώνει ο αρδ ΓΕΛΩΝΤΑΣ:
"Εμ βέβαια και δεν ήταν τόσο μεγάλη η απειλή, αν είχαν σκάσει αυτά δε θα υπήρχε τώρα πόλη (ο Βόλος δηλαδή) και θα είχε δημιουργηθεί ένα καινούργιο νησάκι στον Παγασητικό". (!!!)
Κι αυτά τα λένε δημόσια στην τηλεόραση, σαν να μην τρέχει τίποτα. Και το ακόμα χειρότερο, ότι ο κόσμος τα ακούει πλέον αδρανής, χωρίς να καταλαβαίνει το βάρος όσων λέγονται.
Το ίδιο υπεύθυνοι είναι όλοι στις δουλειές τους - τί να τους ενοχλήσει; Βάζεις τον κάθε χαζό, όπου βρεις, γιατί "είναι κρίμα", ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει επειδή οι "άλλοι κάνουν χειρότερα" και δεν συμμαζεύεται. Σταματήστε να κάνετε τους ιεχωβάδες και κοιτάξτε γύρω σας πού ζείτε και τί έχετε δίπλα σας.
Σε αυτήν την κοινωνία ζούμε και όχι από το 19... Δεν θα είμαστε μονίμως κωλόφαρδοι να περνάει στο ντούκου ο σταρχιδισμός μας.
Θα ήθελα να δηλώσω ΘΑΝΑΤΟΣ στις υπογραφές των ποστ απ' το tapatalk που δεν ξεχωρίζουν και μας αναγκάζουν να συνεχίσουμε να διαβάζουμε ξανά το ίδιο και το ίδιο μέχρι να καταλάβουμε που τελειώνει.
Δεν χρειάζεται να επαναφέρει συνέχεια το θέμα του ΤΙΤΑΝ, ο Παναής.
Τι εννοείς δεν ξεχωρίζουν; Εμένα μου τις δείχνει με άλλη, μικρή γραμματοσειρά.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Στάλθηκε από τα έγκατα του ντάρκνετ με αλκοόλ και παραισθήσεις.
Ναι αν είσαι απ' το ίδιο το app. Σε desktop είναι έτσι.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Josimar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Josimar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εμάς, όχι...
Νόμιζα το έβλεπες από την εφαρμογή, γιατί δίπλα στο nickname σου βλέπω το σύμβολο του tapatalk.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Στάλθηκε από τα έγκατα του ντάρκνετ με αλκοόλ και παραισθήσεις.
Ορίστε, την έβγαλα.
Να 'σαι καλά, αλλά υπάρχουν άλλοι 10. :s6vhaha:Παράθεση:
Παρατηρώ να γράφεται συνέχεια από τον Παναή πως στον Βόλο υπάρχει μόλυνση από την εγκατάσταση στην περιοχή της TESLA. Θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες για τον λόγο που συμβαίνει αυτό.
Μπέος.
Για τους επικοινωνιολόγους της ΝΔ, το ζεϊμπέκικο του Πατούλη και οι διακοπές του Μηταράκη είναι πρόβλημα, ενώ ο κλόουν αρχηγός του κόμματος που γελούσε και έβγαζε "σέλφι" στις φωτιές κι έλεγε στον Έλληνα πυροσβέστη γελώντας "αυτή η περιοχή μας βγάζει δουλίτσα συνέχεια", δεν είναι.
Αυτός είναι σεσημασμένο νούμερο και για να μην τα ξαναλέμε, αυτά που απασχολούν εμάς, αυτοί, ούτε σε ταινία δεν τα έχουν δει: Για τις αντουανέττες που διοργάνωσαν τον χορό, θα πούμε τίποτα; Μην το πάμε πιο μακριά, να ψαχτούμε πόσο βαριά έχουμε πάρει το πένθος (όχι μόνο αυτό) ένας - ένας, ξεχωριστά...
Γάμος ήτανΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εγώ, για εκδήλωση γυναικών διάβασα, αλλά, δεν το δένω και κόμπο...
Πως;Παράθεση:
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ότι θέλω σας κάνω. :s6vhaha:
Ψάξε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού, έχει μια επιλογή.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από flessanto [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]