Αν κάνεις βάρη, είτε με μικρό είτε με κεφαλαίο, δεν χάνεις κιλά - αλλάζεις σύσταση στον μυικό ιστό. Αεροβική περισσότερη θέλεις.
Printable View
Αν κάνεις βάρη, είτε με μικρό είτε με κεφαλαίο, δεν χάνεις κιλά - αλλάζεις σύσταση στον μυικό ιστό. Αεροβική περισσότερη θέλεις.
Το 27 το πιστεύετε έτσι; Mε πιστεύετε ε;
Κανονικά, πρέπει να σου ζητήσω ταυτότητα, γιατί γράφεις απουσία γονικής επίβλεψης... Αλλά, κάνω το κορόιδο.
Δεν ξέρω αν έχεις δοκιμάσει να τρακάρεις - εγώ σε 5 μέρες έχω χάσει 3,5 κιλά χωρίς δίαιτα...
Πηγη?Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Εγώ: Μικρότερος είναι, αλλά σε κανένα 15αρι χρόνια, που θα προσπαθεί να κρύψει να δω ποιός θα τονε πιστέψει.
Βοσκε σε παρακαλω εχω μια απορια εδω και χρονια
Ποιος ειναι αυτος στο αβαταρ σου? ειναι καποιος λογιος? ο Καβαφης ασπουμε?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Τρακαρες? λυπαμαι! χτυπησες?
Θέλεις μόνο να σου πω ποιός είναι, ή και την ιστορία, πώς βρέθηκε να σέρνεται η φωτογραφία του εδώ μέσα και να συνοδεύει τα μεγαλειώδη κείμενα που έχω γράψει εδώ, προς ανύψωσιν του... πνεύματος υμών; (Γιατί το δικό μας, μονίμως όρθιο είναι.)
Έπεσε ένας νέος επάνω μου. ΑΝ δεν έμενα σε χωριό, θα σου έλεγα ότι δεν το πρόσεξα καν. Αλλά θα μείνω καιρό χωρίς αμάξι και θα περάσω πολύ δύσκολα...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikolaos_Kokkinos [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
οτι σε ευχαριστει, στο κρεβατι ειμαι και προσπαθω να με παρει ο υπνος, οποτε ριχτα να διαβασω να νανουριστωΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Λυπαμαι, αν εμενα κοντα θα σου εδινα του μπαμπα μου να βολευτεις που ειναι 90 χρονων και προσπαθω να τον αποτρεπω απο το να οδηγει, αλλα πηγες να μεινεις στα Ιμαλαια και συΠαράθεση:
Ο Σούμπερτ είναι: Ήμουν σε μία φάση που διάλεγα άβαταρ, μεταξύ Σίρερ και μεγάλων εισαγωγών που δεν τους ψάχναμε ούτε κατά την εκκαθάριση στις φορολογικές αποθήκες, καθαρά και μόνο από ντροπή που ξέραμε ότι υπήρχαν εκεί μέσα και από σεβασμό στον εισαγωγέα, που εξαπατήθηκε.
Τέλος πάντων κάναμε τότε κόμμα με τον Dimace, που είχε τον Ραχμάνινοφ, τον Καναδό και τον Μάνο και διαλέξαμε συνθέτες. Εγώ τον διάλεξα γιατί αν εξαιρέσεις το ότι πέθανε μικρός έχουμε αρκετά κοινά σαν χαρακτήρες και επιπλέον, ήταν και ένα πολύ ψαγμένο υπονοούμενο, για όποιον θυμάται την διαφήμιση με τον Γεωργίου, να αναλύει με τηλεθεατή κλασσική μουσική στον εφιάλτη του.
Μην λυπάσαι καθόλου - αφού δεν έπαθαν τίποτα τα παιδάκια, όλα τα υπόλοιπα, όπως και η αέναη γκαντεμιά μου, δίχως αύριο - διαχειρίσιμα είναι...
Ωραιος, αυτο με το Γεωργιου δν το θυμαμαι!Παράθεση:
Εγω εχω μεγαλη αδυναμια στον Hans Zimmer απο συγχρονους συνθετες.
Απο τους παλιους μου αρεσει ο Mozart και ο Ζαμπετας.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την μουσική που δεν γράφτηκε ή αντιγράφτηκε στην Ελληνική έντεχνη σκηνή και στον νέο κύμα rap της τελευταίας 5ετίας. Όλα τα υπόλοιπα τα ακούω σε βαθμό που μου είναι και σχεδόν αδιάφορο ποιός είναι ο συνθέτης και ποιός ο στιχουργός.
(Εντάξει με ενοχλούσε και η Πάολα και ο Παντελίδης, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας και τους περισσότερους Έλληνες τραγουδιστές σήμερα, τεχνικά τους θεωρώ ανύπαρκτους)
πωπω φιλε... τι επικη διαφημηση ααχχαχαχα
ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ: ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΗΞΕΡΑ ΠΡΩΤΑ!!!
Καλησπέρα από Καμπούλ, ο πόλεμος κόπασε, οι βομβαρδισμοί εξασθένησαν. Θα σας κρατώ ενήμερους. Για το MEGA, Θόδωρος Ανδρεάδης-Συγγελάκης
Τους ακούμε όλη μέρα στα κανάλια να λένε για την προστασία του αεροδρομίου και των f16 και ότι είναι εκτός κινδύνου και για τον κόσμο δεν μιλάει κανείς. Θα μας ενημερώσει κάποιος εμάς τι ακριβώς περιείχαν οι αποθήκες και τι υπάρχει στην ατμόσφαιρα; Δεν μας έφταναν τα σκουπίδια που φέρνουν για να καίει η Αγέτ που μας έχουν γεμίσει καρκίνο, τώρα έχουμε κι αυτό. Αρε πουσταράδες.
γενικά ότι ακούγεται στα κανάλια είναι προβληματικό, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα στο σύνολο του και ουσιαστικά κυνηγούν μια ακραία θέαση αμφιβόλου ποιότητας πληροφοριών (κάτι σαν το πιεστικό clik bait που λέμε στο ίντερνετ)Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
η 111 πτέρυγα μάχης είναι πολύ σημαντικό στρατόπεδο. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πολύ υψηλού επιπέδου εξοπλισμός και οπλισμός.
Επίσης, τέτοιου είδους στρατόπεδα είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στα νατοικά πρότυπα. Δηλαδή οι αποθήκες του εξειδικευμένου οπλισμού είναι σε θέσεις βαθιά μέσα στην γη με αυστηρά, δοκιμασμένα και σύγχρονα πρωτόκολλα ασφαλείας και μεταφοράς όπου είναι δύσκολο να υπάρξει πλήγμα καθότι σε εμπόλεμη κατάσταση θα είναι από τους πρώτους στόχους. Αν είχαν χτυπηθεί, τότε η ευρύτερη περιοχή και κάτι παραπάνω θα είχε εξαφανιστεί από τον χάρτη.
Αυτό σημαίνει ότι καταστράφηκαν πυρομαχικά εκτός της αποθήκης, λιγότερο σημαντικές παλαιού τύπου που δεν άντεξαν το θερμικό φορτίο. Αυτό που βγαίνει είναι ότι χτυπήθηκε μια υπαίθρια μεταλλική κατασκευή όπου έβαζαν τις παροπλισμένες βόμβες ΜΚ82 και Μ64 που δεν χρησιμοποιούνται πια από τα μαχητικά αεροπλάνα.
Τα 3χλμ αποκλεισμός μάλλον έγινε γιατί ίσως να φοβούνται ότι κάποια πυρομαχικά δεν εξερράγησαν. Λογικά θα μπουν πυροτεχνουργοί για να ελέγξουν πρώτα.
Λίγο με ενδιαφέρει τι τύπου ήταν κι αν χρησιμοποιούνται ακόμα. Αυτό που πραγματικά μας νοιάζει είναι οι επιπτώσεις που θα υπάρξουν στην ατμόσφαιρα και στις καλλιέργειες τριγύρω. Σε ένα ήδη πολύ επιβαρυμένο περιβάλλον.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Επειδη αναφερεις συχνα το ΤΙΤΑΝ, η Περιφερεια δεν κανει μετρησεις στον αέρα? Τι δείχνουν?Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]