τζολακης ζηλεψε Στρακοσια
Printable View
τζολακης ζηλεψε Στρακοσια
τζολακης απο τα παλια , εκανε την εξοδο του μεσολογγιου , προφανως για να μαθουν τα αγγλοπουλα ελληνικη ιστορια
πως σας φανηκε ο σταμενιτς?
Μέτριος. Λογικό όμως. Πρώτο του ματς προετοιμασίας είναι.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jonk [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αναμενόμενο πάντως το γκολ όπως και η ποιότητα του Ζέλσον. Μιλάμε για παίκτη που αν δεν είχε τα θέματα τραυματισμών θα έπαιζε άνετα σε ομάδα από το Top 5 της Ευρώπης.
Εύχομαι να μην υπάρξουν θέματα με τραυματισμούς.
Σταμενιτς δεν είναι κακός.
Ο Κοστινια για την ώρα δε μου αρέσει καθόλου. Ο Πιρολα δε ξέρω αν είναι καλύτερος του Σισέ αυτή τη στιγμή
θα τους δουμε στην πορεια στα φιλικα ας κανουν οτι θελουν.
Θα έχουμε δράματα με αυτόν και τον Παναγιωτάκη φέτος.Ο Πασχαλακης είναι καλό μπακ απ' για το τέρμα. Στην άμυνα υπάρχει ερωτηματικοΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jonk [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
3 γκολ απο στημενα, δυστυχώς εδω φαινεται η ελλειψη του Καρμο
Κάθε στημένο γράφει. Θείο έχουμε θέμα. Επίσης, Βέλντε και Γιάρεμτσουκ έπρεπε να παίξουν ανάποδα στα φιλικά, γιατί δεν ξεκίνησαν σήμερα και να παίξουν μισή ώρα στην Κύπρο; Το σημερινό ήταν το δυνατότερο τεστ, περίεργα πράγματα.
μεταγραφες επειγοντας.ξυπνατε. στοπερ βαρβατο και αριστερο μπακ.
Αυτόν τον βλάκα που σφυρίζει πού τον βρήκαν; Θα τον έχουμε φέτος στο πρωτάθλημα; Το παλικάρι είναι άσχετο εντελώς, όχι μόνο δίνει ότι να 'ναι, κόβει και τον ρυθμό συνέχεια.
αν βγαλεις μασουρα κ κωστουλα εξω κ μπω εγω με τη μπυροκοιλια θα ειμαι πιο επικινδυνος
να την χαιρομαστε την αμυνα
Τους μοιράζει. Δεν θέλει να βάλει την καλή εντεκάδα στο ένα ματς και τα δεύτερα στο άλλο.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Καρμο λείπεις...
Το μοίρασμα πού το βλέπεις; Σχεδόν δεν θα παίξουν σήμερα, στο 70' φτάσαμε. Σήμερα έπρεπε να παίξουν "οι βασικοί" και στην Κύπρο οι σημερινοί.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από flessanto [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αυτός ο Μπυρόλα είναι που λέγατε οτι είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι; χαχαχαχα ούτε από ξαπλωμένο νήπιο δεν παίρνει κεφαλιά.
Η ομάδα δε βλέπεται.
δεν θυμιζουμε σε τιποτα την περσινη ομαδα δυστυχως
Καλά χαλαρώστε. Οι άλλοι παίζουν με βασική 11αδα και εμείς με τον Μπακουλα και τον Κωστούλα και καλώς κάνουμε.
Το αμυντικό δίδυμο είναι τραγωδία σήμερα και σε κακή μέρα ο Τζολ.
Μακάμπι, βάζελο μέσα...Παράθεση: