Πλακώθηκαν και πούτσες μπλε! Τακτικές Μπάγεβιτς στον Παναθηναϊκό για να μας κάνουν να ασχοληθούμε μ'αυτό μετά την φούστα!
Printable View
Πλακώθηκαν και πούτσες μπλε! Τακτικές Μπάγεβιτς στον Παναθηναϊκό για να μας κάνουν να ασχοληθούμε μ'αυτό μετά την φούστα!
Το θεμα ειναι ο λογος που τσακωθηκαν.Ισως να εχασε καποιος απο τους δυο το τσαντακι του και να κατηγορησε τον αλλο.
Παικταράς ο Γάλλος, στο γούστο όμως, εφάμιλλος του Γιώργαρου του Μάγκα. Μη ξεχνάμε και την εμφάνισή του στο ντέρμπι του μπάσκετ.
Τα συνθήματα που θα εμπνεύσει η εμφάνιση, θα αφήσουν ιστορία...
Η βασική διαφορά, ωστόσο, είναι ότι ο Μάγκας βάζει το κλαρίνο στο στόμα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από thor [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από RedHacker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Το ρήμα που υποδηλώνει... τη συνουσία νομίζω πως χρειάζεται την προσθήκη ενός "ε" για λόγους ευφωνίας.. :whis:
Εχω μια ιδεα.Για να μη φανει οτι μονο ο σισε "εχει μεγαλα φρυδια που χρειαζονται αερα",να βαλουνε και οι υπολοιποι φουστιτσες και να ερθουν στο καραισκακη.Εδω χρειαζομαστε ενα φωτομονταζ με την καλυτερη ενδεκαδα του ελληνικου πρωταθληματος να φοραει πρασινες φουστιτσες.
Εδω [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] σχολια για τη φουστα του σισε.
Απο τις καλυτεες ατακες :
eVaN_GiAn
Τιμωρήθηκε άδικα και ο Γκοβού πάλι χθες. Είπε στην διοίκηση του ΠΑΟ ότι είδε τον Σισέ με φούστα και αυτοί νόμιζαν ότι είναι πάλι μεθυσμένος ppnxoxo
Κανενα ξυλο δεν επεσε στο βαζελο.οπως ειπε ο Σταθης,παλιες γνωστες τακτικες Μπαγεβιτσικης παραπλανησης στους αντιπαλους.Ευχομαι να μην τσιμπησουμε.Ολοι διαθεσιμοι θα ειναι και θα παιξουν.
Οσο για το Σισε και την ενδυματολογικη του επιλογη,οκ αστειο,γελασαμε,αλλα μου φαινεται πολυ το παρατραβαμε.
Να το τραβήξουμε κι άλλο redbasketxz
Eγω ενα ξερω παντως...ο υψωθεις εαυτον,ταπεινωθησεται...και το αντιστροφο.
Βρε χαρη λες οτι ειναι καραβλαμμενο ο καστιγιο,αλλα να μη το τραβαμε για τον σισε.
Πλακα κανουμε ολοι.Ο μονος λογος που τον υποστηριζουν καποιοι ειναι επειδη ειναι διασημος.Και μενα προσωπικα δε με νοιαζει να βγει και με ταγκα ακομα.Αλλα θα το χρησιμοποιησω μια και μου δινει την ευκαιρια για να τον πικαρω.
Και να στο πω κι αλλιως:αν φορουσες εσυ φουστα και πηγαινες σε μια εκδηλωση δε νομιζω να σε χειροκροτουσαν ή να επαιρναν το μερος σου.και μαλλον και ο ιδιος ο σισε κραγμενη θα σε ελεγε,ακομα και αν ο ιδιος υποστηριζει αυτην την ενδυμασια.
Ρενα,δεν το πα για τα σχολια εδω μεσα καταναγκην..Γενικα για ολο το πατιρντι που εχει προκυψει απο ολο τον ολυμπιακο τυπο και που αναπαραγεται και απο τους φιλαθλους.Οντως η εμφναιση του Σισε ηταν παρδαλη(αλλωστε και γω ο ιδιος τον εχω κατ επαναληψη αποκαλεσει Σισσυ,με αφορμη παλιες του δηλωσεις,πως θα του αρεσε να φορα και γυναικεια ρουχα,η καποιες φωτογραφησεις.Απλα και εν οψει ντερμπι μοπυ φαινεται εχει ψιλοξεφυγει το θεμα απο την αμιγως χιουμοριστικη του βαση,αν δεις γενικοτερα σχολια και στασεις(ακομα και γκρουπακια στο φεισμπουκ).
εγώ απλώς προσυπογράφω αυτό, γιατί όταν είπα ρατσιστικό ένα κολάζ έγινε ολόκληρο θέμα. συμφωνώ μαζί σου Τζον. όσο για τα ντυσίματα του Σισέ γενικότερα, κάποια μου αρέσουν, κάποια τα θεωρώ άθλια, αλλά εκκεντρικός είναι σίγουρα. το χθεσινό του ντύσιμο πάντως δεν μου άρεσε καθόλου, όχι για την φούστα, γενικά ήταν κακό. το περίεργο και το εντυπωσιακό είναι ότι καταφέρνει και το στηρίζει.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ΥΓ: δεν ξέρω αν γουστάρει να τον παίρνει πού και πού ο Σισέ, αλλά είναι παντρεμένος. πάντως και να είναι γκέι δεν αλλάζει κάτι...
Χαρη,να πω την αληθεια μονο τη χιουμοριστικη πλευρα και τα αστεια συνθηματα που δημιουργηθηκαν ειδα,οποτε δε ξερω τι εννοεις.Αν εγινε κατι πολυ ακραιο που δε ξερω μπορει να συμφωνησω μαζι σου.
Αλλα ειμαι σιγουρη οτι ειναι ικανος να υπερασπισει τον εαυτο του αν χρειαστει.
Εμένα προσωπικά δε με αγγίζει αυτή η εξωαγωνιστική κόντρα.Το ντέρμπι θα παιχτεί στο γήπεδο ό,τι κι αν γραφτεί κι αυτό θα μετρήσει.Τα υπόλοιπα για φούστες και για τα λοιπά χάνουν την αξία τους μόλις αρχίσει το παιχνίδι.Δε θα μας δώσει κανένα γκολ η φούστα που φόρεσε ο Σισέ.
Στρουμφάκια είναι και τις έχουν μπλέ; ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παρα πολύ ευαίσθητοι είναι μερικοί εδώ.Δηλαδή και τι έγινε που κάνουμε πλακά;Οπαδικό forum είναι και τον πικάρουμε δεν είμαστε ιατρικό ογκολογικό forum να μιλάμε για χημειοθεραπείες.Το αν είναι καλός παίχτης που είναι,δεν με εμποδίζει να του τα χώσω αφού μου δίνει αφορμές.Εγώ φταίω που ντύνεται κλόουν,που φοράει πατσαβούρες και μοιάζει σαν στραβοχυμένος λουκουμάς.Σιγά τον πολυέλαιο που έχει δηλώσει θα ήθελε να είναι γυναικα για να φοράει φορέματα και γόβες.Οποιου του αρέσει αυτή η μόδα υπάρχουν μοδίστρες να ράψουν,δεν θα σταθούμε εμπόδιο,δεν έχουμε το δικαίωμα πως να το κάνουμε δηλαδή.Είναι πολύ καλός παίχτης και είναι λαχείο για το βάζελο,αλλα είναι αντίπαλος,και σαν αντίπαλος θα τα ακούσει και θα τον γιουχάρουμε,ναι δεν είμαι αντικειμενικός είμαι Ολυμπιακός που έζησε πέτρινα με όλες τις ξεφτίλες.Είχαμε γάλλο επιπεδου όχι Σίσε και φουστίτσες,με γυναικα επιπεδου,ζευγάρι με παγκόσμια ακτινοβολία,όχι παρτάλια.
Και αλάνια να τον "σκίσουν" θα συμπλήρωναΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Dr.Red [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Dr.Red [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Προσωπικα δεν μιλω περι ευαισθησιας,αν αναφερεσαι σε μενα.Δεν ειμαι αλλωστε τοσο φιλο-σισσεδικος η τοσο φαν της εξτραβαγκαντ ενδυματολογικης αποψης,αλλα το αντιθετο θα ελεγα.Στο σημειο με το οποιο διαφωνω ειναι ολη η φανφαρα που εχει στηθει εκ μερους μας με αφορμη τη γελοια αμφιεση του Σισσε.Η για να στο πω αλλιως...μια χαρα μας εχουν βαλει στο παιχνιδι του αποπροσανατολισμου,οι "απεναντι".
Eσείς τον λέτε εκκεντρικό. Εγώ τον λέω Μπελαφιόνγκα η Τσουρνεύτρα. Καθείς με τις απόψεις του.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Πλακίτσα κάνουμε Νίκο.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nbqgr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ειλικρινά αν είναι ένας ομοφυλόφιλος,η metrosexual,η Bi-sexual,ούτε με νοιάζει.Άλλωστε ποιος δεν έχει φίλους η γνωστούς τέτοιους πλέον.ΟΛΟΙ.και είναι φίλοι μας μπαίνουν στα σπίτια μας είναι συνάδελφοι,τρώμε και πίνουμε μαζί.Αλλα πολλές φορες μπαίνουμε στο forum να αδειάσει λίγο το κεφάλι μας από την δουλειά από την καθημερινότητα να γελάσουμε να πούμε και καμια κουταμάρα,και μερικοί φίλοι μας το σοβαρεύουν πολύ,το βαραίνουν το θέμα.Χωρίς να έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά εδώ,είναι όλα πολύ καλά παιδιά και τους γουστάρω αλλα μερικές φορες.....