Και να σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που περιμένουν να τα κονομήσουν από πυραμίδες πωλήσεων, 20 χρόνια μετά...
Printable View
Και να σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που περιμένουν να τα κονομήσουν από πυραμίδες πωλήσεων, 20 χρόνια μετά...
Καλησπερα ρε Αλανια, τι κανετε?
Νταξ μωρε, εδω, τα γνωστα.
Κάθε μέρα το ΦΩΣ έχει σχολιάκι κατά του Φορτούνη, ότι δεν τρέχει, δεν μαρκάρει, δεν σκοράρει... Και κάθε φορά που ο Μασούρας τρώγεται από την ενδεκάδα ή ο Ντόι τα κάνει μαντάρα, την επόμενη μέρα τους ζητάν καμμιά 10 ομάδες απο το εξωτερικό. Δυστυχώς μετά τον θάνατο του Νικολαίδη το κάναν μαγαζάκι για ...μπαχτσίσια. Του στυλ, "ρίχτα για να σε ανεβάσω", ή "ρίχτα για να μην κάνω κλίμα εναντίον σου"
Και με τον κυρ-Θόδωρο ήταν...
Ο Μαρτίνς τους βάζει.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Oberon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Σε είπε κανένας ότι είσαι ...χιουμορίστας και τον πίστεψες?Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αμαν εχουμε μπιφ
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Όλοι ΜΕ το λένε, στα όπα όπα μ' έχουν και μ' αγαπάνε. Στο εύχομαι κι εσένα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Oberon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Roast ή corn;;;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikolaos_Kokkinos [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ρε, Σαββατιάτικα κάνετε έλεγχο ασφαλείας για τους κανονισμούς στο forum;
Μερικοι δουλευουμε περιεργες ωρες και δεν κοιμομαστε ποτε, απλα παραμονευουμε :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Κλέφτες και... αμαρτωλοί, κάνουν μεταμεσονύχτια γιουρούσια σε διερχόμενα λεφούσια...
Άφησε που για εσένα, μπορεί να είναι και legit ώρα, όταν είσαι πολύ εκτός Ελλάδας. Εμένα, που το τρώω αυτό στην ίδια ζώνη ώρας όλο το χρόνο πες...
μπα ιδια ζωνη ειμαστε, και στο σπιτι μου 5μιση το πωι ειναι ppnxoxo
Καλημέρα παιχταραδες μου
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Ναι - τι;
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Τις καλημέρες μας από το Μακεδονικό Σαντιάγκο...
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΓΙΑ ΧΩΡΑ ΡΕ!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!
Το θέμα Πάνο μου όπως έγινε και με τόσες άλλες τραγωδίες είναι πως χάθηκαν τόσες ψυχές και τα ρεμαλια που έχουν την ευθύνη θα κυκλοφορήσουν ελεύθεροι,ήδη έχουν βγει στη δημοσιότητα έγγραφα που πριν από λίγο καιρό προειδοποιούσαν για μεγάλο δυστύχημα εάν δεν λαμβάνονταν μέτρα όπως και επιβεβαιώθηκαν....
Κουράγιο στους συγγενείς που δυστυχώς τα θύματα ήταν στην πλειοψηφία νέα παιδιά φοιτητές....
Το σκέφτομαι όντας πατέρας δύο παιδιών και δεν μπορώ να το χωνέψω....
Send from my S20+ using Tapatalk
Τιποτα. Ολα αφημενα στην τυχη τους. Δε λειτουργει τιποτα. Απλα περιμενουμε ποτε θα γινει η επομενη θανατηφορα πυρκαγια, η επομενη πλημμυρα, η επομενη συγκρουση τρενων, το επομενο ατυχημα σε σταθμους ηλεκτρικης ενεργειας
Ημαρτον....
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φυσικά και ο αχαμνοξύστης που έστειλε την εμπορική αμαξοστοιχία στην ίδια γραμμή με την επιβατική χωρίς λόγο φταίει, αλλά και είμαστε και εμείς που μας φτιάχνουνε τις γραμμές από συστάσεως του Ελληνικού κράτους, για να έχουμε διπλή γραμμή τουλάχιστον για την σύνδεση των δύο κυριότερων αστικών κέντρων της χώρας και πάλι για ψύλλου πήδημα χρησιμοποιούμε την μία... και δεν έχουμε κρεμάσει κανέναν από την ηλεκτρονική σήμανση που δεν λειτουργεί...