Στραταρχης περικαλω ειναι τωρα... Ειναι ψηλος, με πλουσια χετη, κρυφος Ολυμπιακος και μοιαζει με ταρανδο στο κεφαλι!!! :s6vhaha:
Printable View
Στραταρχης περικαλω ειναι τωρα... Ειναι ψηλος, με πλουσια χετη, κρυφος Ολυμπιακος και μοιαζει με ταρανδο στο κεφαλι!!! :s6vhaha:
...Πρέκα :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ο Δομάζος έχει λυσσάξει και για έναν ακόμα λόγο πέρα του ότι είναι μαλάκας....
Χάνει και το ρεκόρ που πίστευε ότι κανείς δεν θα το έφτανε, των κατακτήσεων 10 πρωταθλημάτων. Προς το παρόν είχε απλώς ισοφαριστεί από τον Αλεξανδρή (7 με Ολυμπιακό και 3 με Αεκ...) αλλά τώρα και ο Τζόρτζεβιτς γίνεται ο πλέον πολυνίκης παίκτης γιατί οι κατακτήσεις είναι με μια ομάδα... 10 κουπάρες νααααααααααα με το συμπάθειο...
Ποιος τον γαμει μωρε τον Κερατα...
Μέχρι πριν από λίγο καιρό, έλεγε ο καραγκιόζης ότι ο βάζελος έχανε τα πρωταθλήματα γιατί δεν έχει αντίστοιχο Ριβάλντο. Και ότι με δύο αντίστοιχους παίχτες θα εάπιρνε τα πρωταθλήματα ο λαγός (βλέπεις δεν τους φτάνους οι δύο Ριβάλντο που έχει ήδη - βλέπε Έκι).Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από anderson [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Τώρα ξαφνικά και αυτός, πηγαίνοντας με τα νερά της διοίκησης μιλάει για διαιτησίες (βλέπεις δεν υπάρχει περίπτωση ο ραλίστας να τα χώσει για να φέρει αυτούς τους δύο Ριβάλντο που χρειάζετα η μπανάθα).
Δηλαδή ρε συ Αντρέα, του χρόνου που ο Τζόλε θα έχει 11 πρωταθλήματα και μάλιστα όλα με την ίδια ομάδα, τι θα λέει ο μαλακοκερατάς?????
εγωΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δεν έκρυψε ποτέ τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, ωστόσο, -μέχρι πρότινος τουλάχιστον- δεν είχε μιλήσει δημόσια για αυτές. Ο λόγος για τον Τζον Αμίτσι, τον πρώην παίκτη του ΝΒΑ, αλλά και του Παναθηναϊκού, ο οποίος μέσω του αυτοβιογραφικού του βιβλίου, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες με τίτλο "Man in the Middle" (Άνδρας στην μέση), μιλάει ανοικτά για την ομοφυλοφιλία του.
Τιποτα τελικα δεν ειναι τυχαιο σε αυτη τη κωλοζωη!!!:s6vhaha:
και ο δομαζος εχει γραψει ενα βιβλιο αλλα ακομα δεν εχει κυκλοφορησει
το βρηκα εγω σε μαυρη αγορα
Μιλαει για τις ψ----ς που τρωει τα τελευταια 10 χρονια, μιλαει για τα κερατοματα που ετρωγε και για κατι στημενα παιχνιδια τοτε στο γουεμπλει
Εχεις κι εσύ κάτι προτιμήσεις ρε παιδί μου...:(-vomit-)::s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από osfp20032002 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εχει πλάκα να λέει και για το πως χάιδευε το κωλαράκι του Αλβέρτη ή πως στρίμωχνε σε καμιά γωνιά τους κοντοπούτανους φαρμακοτρίφτες...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eχει και βαθυ λαρυγγιΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από anderson [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
επειδή περιμένουμε φορολογικό έλεγχο για να κλείσουμε τριετία, πρέπει τα βιβλία μας να είναι εντάξει...
Παιδιά δεν φτάνει μόνο ο Τζόλε τα 10 πρωταθλήματα.Τα φτάνει και ο Ανατολάκης.Διπλό το κακό για τον Δομάζο!!
"Μετανιωμένος που επέλεξε την ομάδα του Παναθηναίκού να συνεχίσει την καριέρα του, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Lietuvos Zinios», ο Ρομπέρτας Γιαβτόκας, "
Και αναρωτιομουν ποιος σοβαρος ανθρωπος πηγαινει να παιξει σε αυτην την ομαδα!! Ελα στον Ολυμπιακο ανθρωπε μου να δεις σοβαρη ομαδα :mrgreen:
ΠΑΕΙ ΑΝΑΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΤΙΚ ΤΩΝ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΙΑ ΤΡΑΠΟΥΛΑ. ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 13 ΦΥΛΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. ΚΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑ:
"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ! AΠΛΑ, Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΠΕΣ!".
Ομορφα και ωραια...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giorgossiderie [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Για να δουμε τωρα κοτοπουλαγουδακι μου τις δικες σου, οπως και των συναιτερων σου τις δηλωσεις...
Οχι ρεεεεεε...δεν εννοω αυτες τις δηλωσεις που κανετε καθημερινα... χαμενα!!!!! :lie::(-violin-)::(-redcard-):
Πολλοί θα νομίσουν ότι γράφοντας και εστιάζοντας την κριτική στον παο, έχουμε κάποιο βασανάκι μαζί του αδιαφορώντας για τις άλλες ομάδες. Όχι βέβαια. Η ενασχόληση με τον παο γίνεται διότι αυτός σηκώνει το μίζερο ανάστημα του στην ομάδα μας, μας έχει προκαλέσει και μας προκαλεί αδιάκοπα, μετέρχεται μεθόδους ανορθόδοξες για να επικρατήσει και τα τελευταία χρόνια έχει προσαρμόσει τα πάντα στην τακτική του στο πως να μας πάρει τα σκήπτρα. Με κάθε μέσο προσπαθεί να κάνει την αντεπίθεση του: απειλεί, εκβιάζει, διαμαρτύρεται. ψάχνει τρόπους να βγεί από τα αδιέξοδά του, τρώει παίχτες και προπονητές, ξοδεύει ασυλόγιστα χρήματα. Τρελλαίνεται στην ιδέα ότι ο Ολυμπιακός του κάνει τη διαφορά με 1-2 παίχτες συνέχεια. Δεν μπόρεσε όσο κιαν έψαξε να βρεί Ρίμπο-Τζόλε- Καρεμπέ κλπ. δοκιμάζοντας κονσεισάο, βίκτωρ, έκι και άλλους. Εγώ σήμερα δωρεάν θα τους δώσω μια συμβουλή πως να το κάνουν, όχι για τίποτ΄άλλο αλλά για να υπάρχει και ενδιαφέρον, να μην παίρνουμε το πρωτάθλημα από το φλεβάρη μήνα και να αφυπνίζεται ο Πρόεδρος μας μέσα από τον ανταγωνισμό των ομάδων. Άς ξεκινήσουν από τη Δευτέρα το πρωί κιας έλθουν στου Ρέντη με χαρτί και μολύβι. Ας μπούν στα αποδυτήρια, άς μιλήσουν με τους παίχτες μας, άς παρακολουθήσουν τις προπονήσεις μας, άς πάρουν συνέντευξη από Ρίμπο και Τζόλε, άς φάνε μαζί τους, 'ας πάνε ένα περίπατο στο πασαλιμάνι. Αυτά μέχρι τον αγώνα της Κυριακής σε καθημερινή βάση αφού ενδιαμέσως πάρουνε κάποιες οδηγίες από το Σάββα που θα τους είναι απαραίτητες για αρχή όταν θα επιστρεψουν στην παιανία. Την Κυριακή άς κάτσουν δίπλα στους οργανωμένους- στα άκρα θα τους συμβούλευα- 2-3 ώρες πρίν ξεκινήσει το παιχνίδι. Στο ημίχρονο άς πάνε στα αποδυτήρια. Μετά το τέλος του αγώνα άς τραγουδήσουν τον ύμνο μας και θα έχουν καταλάβει τι πρέπει να κάνουν για να μας ανταγωνιστούν. Βέβαια υπάρχει ο κίνδυνος να μην γυρίσουν ποτέ στην παιανία και να ζητήσουν άσυλο στο Καραισκάκη, αλλά φίλοι μου δεν μπορείς να φτάξεις ομελέττα χωρίς να σπάσεις αυγά, στον δρόμο της προόδου άν έχεις φιλοδοξίες πάντα υπάρχουν κίνδυνοι...
Υ.Γ. Προσοχή! όταν οι παίχτες του Ολυμπιακού πηγαίνουν για ντούς μην τους ακολουθείτε.Επειδή υπάρχει η ... συνήθεια , καταλαβάινετε τι θέλω να πώ, μη γίνει κανένα κακό. Εγώ το καλό σας θέλω γι αυτό σας προειδοποιώ... εκτός πια κιαν έχετε αρχίσει να το απολαμβάνετε, οπότε πάσο...
Α! και για να μην ξεχάσω αφού μιλήσαμε για συνήθειες θα σας θυμίσω τον απόλυτο διακορευτή σας, αυτόν που αντί για λέυ άπ σταμάταγε και σας τα κάρφωνε από το τρίποντο:
Βάζελοι και βαζέλες άν μπορείτε να το αντέξετε σας παρουσιάζω το απόλυτο φετίχ σας για να μην ξεχνόμαστε
ΠΑΡΤΕ ΚΙΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ... ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ