Αφου ολοι ξερετε ποιον παικτη πρεπει να ποσταρετε για να ξυπνησει,γιατι κωλωνετε?
Αντε να το κανω πενταρακια:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Αφου ολοι ξερετε ποιον παικτη πρεπει να ποσταρετε για να ξυπνησει,γιατι κωλωνετε?
Αντε να το κανω πενταρακια:
ενταξει αδερφια αυτο με τους καρκινους πανω στην αγανακτηση μας το λεμε.
αλλα οι πρακτικες αυτου του αντριδιου εχουν μπει στο πετσι μας.
εχουμε περασει τοσα χρονια υπομενοντας αυτον τον σκατοψυχο.
ας ελπισουμε γρηγορα να εξαφανιστει απο το προσκηνιο αφου δεν υπαρχει
δικαιοσυνη να προστατεψει το αθλημα απο αυτον τον μαλακα.
Ο Παύλος, Μένιο μου, ήταν οικογενειακός φίλος. (μιλάμε πριν γεννηθώ εγώ)Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από celticfrost [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Πάιζανε χαρτιά με τους γονείς μου. Καλός και ανεξίκακος άνθρωπος, μου είπαν,
που ΜΟΝΟΣ του σχεδόν έφτιαξε την αυτοκρατορία των Βαρδινογιανναίων.
Εγώ ΔΕΝ είχα προσωπική επαφή με κάποιον εξ' αυτών και γνωρίζω μόνο όσα
μου είπαν οι γονείς μου. (δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο, αν και ο πατέρας
μου είναι Ολυμπιακός απ' τα γεννοφάσκια του και αυτός πρώτος με πήγε στο
Καραισκάκη και στα γύρω μέρη, για να δω πως είναι ο κόσμος και όχι οι βιτρίνα του)
αυτο ειναι πραγματικο σοκ................:s6vhaha::s6vhaha::s6vhaha::s6v haha:
Δημητρη , αφου ηταν οικογενειακος σας φιλος τοτε γνωριζεις και πως εκανε τα λεφτα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimace [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ασιατική σαλάταΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Υλικά
Για το ντρέσινγκ:
-2 κουταλιές της σούπας φρέσκος χυμός λάιμ
-2 κουταλιές της σούπας σάλτσα ψαριών (όπως nam pla ή Nuoc nam)
-2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
-1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
-1/2 φλιτζάνι κρεμμυδάκια σε λεπτές φέτες (περίπου 2 μεγάλα)
-1 μικρή πιπεριά jalapeño (χαλαπένο) σε λεπτές φέτες
-3 κουταλιές της σούπας φρέσκα φύλλα μέντας
Για τη σαλάτα:
-16 ξεφλουδισμένες μαγειρεμένες μεγάλες γαρίδες μαζί με τις ουρές τους
-1 1/4 φλιτζανιού ανανά κομμένο σε κυβάκια
-1 μεγάλο αβοκάντο καθαρισμένο και κομμένο σε κομματάκια
-2 κουταλιές της σούπας αλατισμένα φιστίκια
-1 λάιμ κομμένο σε 8 λωρίδες (για γαρνιτούρα)
Εκτέλεση
Για το ντρέσινγκ:
Σε ένα μπλέντερ, ρίξτε το χυμό λάιμ, τη σάλτσα ψαριών, το λάδι, τη ζάχαρη και ανακατέψτε τα μέχρι η ζάχαρη να διαλυθεί. Στη συνέχεια, προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά για το ντρέσινγκ και ανακατέψτε.
Για τη σαλάτα:
Σε ένα μπολ, αλατοπιπερώστε τις γαρίδες. Προσθέστε τον ανανά, το αβοκάντο και το ντρέσινγκ. Ανακατέψτε καλά. Από πάνω, για γαρνιτούρα προσθέστε τα φιστίκια και το λάιμ κομμένο σε λωρίδες.
Μπορεί κάποιος που μένει κοντά στον Σάκη να πεταχτεί να δει τι συμβαίνει; Ή έστω να καλέσει το 166... :s6vhaha:
Μένιο μου, εγώ ήμουν ακόμα στα αρχ...α του πατέρα μου. Ό, τι μου είπαν,Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από celticfrost [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
λέω. ΤΛΠ. Με το σταυρό στο χέρι δεν κάνεις (γενικά μιλώντας) τέτοια μεγαλεία.
Πάντως ο Θοδωρής (ο πατριάρχης) και ο Παύλος, ουδεμία σχέση είχαν με το
τόπι... Το αρ...ι ο καπετάνιος μπήκε στο τρυπάκι της μπάλλας και έγινε ο
βιαστής του ελληνικού ποδοσφαίρου. (και το γιο του με το ζόρι τον έβαλε, το
μαλάκα, στο κόλπο. Αυτός ήθελε γκόμενες και αυτοκίνητα αλλά τελικά έκανε
το χατήρι του σκατόγερου)
Έγινε κάτι;
Χημεία και τέρατα!!! ppnxoxo:s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δώσε αναφορά....Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ZouPan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Επεστρεψε ο καπετανιος και ο προεδρος ανεβασε ζαχαρο,αμα τη εμφανισει..
Όλα καλά όλα ανθηρά.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ο Γιώργος ξαναέκανε ντου (αν και δε θυμάμαι τα παλιά:whis:, το ίδιο είχε κάνει τη δεκαετία του '80 με αστυνομικό που του είπε να βγει από τον αγωνιστικό χώρο κι εκείνος τον απείλησε μπροστά στις κάμερες ότι την επομένη δε θα έχει δουλειά!).
Ο Σάκης μουρλάθηκε.
Και η coach μαγειρεύει για να πάτε στην Ιαπωνία.
Αυτά...
Κέρδισε μουσαντένιο πέναλτυ ο βάζελος και ο σπίκερ είπε ότι δεν είναι και μπούκαρε ο Καπετάνιος με τους φουσκωτούςΠαράθεση:
στο μπούθ, σταμάτησε την μετάδοση για 5' και κάποιοι λένε ότι άπλωσε και χέρι στον Στυλιάδη που έκανε την μετάδοση!
Επίσης κάποιον καινούριο ιό κόλλησε το pc του Σάκη και ποστάρει συνεχώς την ίδια φωτό!ppnxoxo
Σάκη εντάξει θα πάμε στο μπάσκετ την Πέμπτη..... :)
Ακούς εκεί ο κάθε Στυλιάδης να έχει άποψη και να τη λέει κατά τη διάρκεια της μετάδοσης;
Άτυχος ο συνάδελφος. Έπεσε στην περίπτωση να ακούει ο καπετάνιος ή μάλλον κάποιος να τον πήρε στο τηλέφωνο και να τον έκανε "μπαρούτι". Κι όλοι ξέρουμε πόσο εύκολα "αρπάζει" ο πρόεδρος.
Κι όλοι ξέρουμε πως ξηγιέται όταν τον πιάνουν τα μπουρίνια του.
Κι όλοι ξέρουμε πως ο ίδιος αντιλαμβάνεται τον Παναθηναϊκό και τα περί πολυμετοχικότητας. Πως τα αντιλαμβάνεται και που ακριβώς τα έχει γραμμένα.
Όταν λέω "όλοι" εννοώ εμείς οι κάπως μεγαλύτεροι που τα ζήσαμε τον καιρό της παντοδυναμίας του Γιώργου Βαρδινογιάννη. Γιατί με τον καιρό κοντεύαμε να τα ξεχάσουμε. Ο "σκληρό δίσκος" κρατούσε μόνο τα έργα και τις ημέρες του Σωκράτη Κόκκαλη.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη το θέμα δεν έχει να κάνει με το "μπουκάρισμα" του καπετάνιου. Και μπράβο στον Άγγελο Στυλιάδη γιατί διατήρησε την ψυχραιμία του και το επεισόδιο έληξε σχετικά γρήγορα.
Το θέμα αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται η περιγραφή του αγώνα. Ποιος εγγυάται την ασφάλεια του περιγράφοντος στην τηλεόραση. Υπό την έννοια αυτή ας μας πουν κάτι ουσιαστικό και από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τη διοργανώτρια Σούπερ Λίγκα.
Εκτός αν σφυρίξουν αδιάφορα ή απαντήσουν με εκθέσεις ιδεών φοβούμενοι το επόμενο μπουκάρισμα του καπετάνιου...
Συντακτης Γιωργος Χελακης
Πηγη : sport-fm.gr
p.s. Του βγαζω το καπελο
Φτάνει! Αηδία κατάντησες! :s6vhaha: Είσαι και Mod... Ντροπή σου!