[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εδώ μεταφέρθηκαν τα φανταστικά κείμενα του φίλου και ελπίζουμε να δούμε ακόμα περισσότερα.
Printable View
Εδώ μεταφέρθηκαν τα φανταστικά κείμενα του φίλου και ελπίζουμε να δούμε ακόμα περισσότερα.
Προχωρα καλε μου φιλε Χρηστο εκει που σου υποδειξαν τα παιδια γιατι τετοια κειμενα ειναι διαμαντια πραγματικα.
Καλυτερα εκει Χρησταρα μου γιατι εδω οι βαζελοι θα τρωνε τα βρισιδια τους, αυτα τα ιστορικα ντοκουμεντα πρεπει να μηνουν αμολυντα.
Μακαρι να ειχα και εγω εδω μερικα κειμενα να εβαζα, αλλα δυστυχως τα εχω στην Ελλαδα.
Αλλα με τον καιρο εδω η καπου αλλου θα βαλω την ιστορια των νταμπλ μας η και μερικα αλλα που εχω...
Κι επειδή καποια πραγματα δεν πρεπει να μενουν σε "στενα πλαισια" ενος φορουμ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] με τις ευχαριστιες του red-dna στον giorgossiderie
Ναι μανωλάκη μου . Άς τους αφιερώσουμε λοιπόν αυτό το απόκομμαΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Εμμανουηλ Καρακατσανης [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ή μήπως αυτό σας κάνει;
ακόμη υπάρχουν δύσπιστοι;
ΤΟ 1963, O ΒΟΥΤΣΑΡΑΣ, ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑ "ΝΕΑ" ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΥΣΙΑ :
"... O ΜΑΝΤΖΕΒΕΛΑΚΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ 1962-1963. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ Η ΝΙΚΗ ΕΙΧΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΘΕΙ ΠΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ !".
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΑ ΜΑΤΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΠΑΟ ΔΟΝΟΥΣΕ ΤΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ "ΡΟΥΛΑ ΡΑ, ΡΟΥΛΑ ΡΑ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΒΟΥΤΣΑΡΑ...".
ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΕΤΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ:
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ:
ΥΨΗΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ Η ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΣ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ
ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΑΥΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΥΨΗΛΟΤΗΣ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ...
ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...
Εισαι φανταστικος Χρηστο μου και σε ευχαριστω πολυ μεσα απο την καρδια μου!!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Εμμανουηλ Καρακατσανης [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αν μη τι άλλο οι φωτογραφίες και τα κείμενα του giorgossiderie συνέθεσαν ενα φανταστικο αρθρο.
Διονύση ξεχάστηκα πάλι;:) ο μεταφορέας μήπως μπορεί να βάλει ένα χεράκι ;
Θα το κανει παραυτα :)
Μεταφέρθηκαν, αλλα τα συγκεκριμένα θα μεινουν και εδώ για να δείχνουν σε ολους τη "λαμπρή" ιστορία του σιχαμένου...
Δεν μπορεί, αυτό το απέκτησες από την βασιλική δημοπρασία του λονδίνου προχθές!:)Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giorgossiderie [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
...και όχι μόνο. Επιφυλάσσομαι...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jojo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:s6vhaha::s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jojo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Άσε Κώστα, μην ανοίγεις και άλλες πληγές τώρα...
Μέσα σε κλίμα συναίνεσης, φιλοφρονήσεων και προεδρικών αβροτήτων, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της ελληνικής λίγκας. Έτσι λοιπόν μετα τις ευχές [...] Κόκκαλη προς πελάτη και άρθρο44, για καλή συνέχεια στο κύπελλο ουέφα, ήρθε η σειρά του Βάζελου να απαντήσει: Επιστροφή στην λεωφόρο της απάτης και των στεναγμών για την σεζόν 07'-08'.
Πεποίθηση μου είναι ότι τα στοχευμένα δημοσιεύματα με τις διοικητικές ευλογίες για επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος ( βλέπε Δούρο),έχουν πρόθεση να απαντήσουν άμεσα στην φιλοφρόνηση του Προέδρου μας, καθώς η ξεγυρισμένη και ταπεινωτική 4άρα από τον Θρύλο έλαβε χώρα εκεί με τον Τάκαρο στον ερυθρόλευκο πάγκο και πάνω απ' όλα παραμένει νωπή!
Τέτοιο δώρο μεγάλε τιμωνιέρη είχαμε να δούμε από την μεταγραφή των σκάτσελ, μπίδι, τόργκελε.......:bye:
Τα παιδιά ψωφάνε για για νέα τεσσάρα... δεν εξηγείται αλλιώς...
Η επιστροφή όμως στην περιβόλα αποτελεί φοβερή κίνηση από διοίκηση και λοιπούς τσάτσους, αν αναλογιστεί κανείς τα πολλαπλά οφέλη:
-με στάνταρ τα 10 χιλιάδες εισιτήρια και πάλι μένει χώρος για γιουρτώματα και λοιπές αξιόποινες πράξεις.
-τα επίπλαστα γεννέθλια του συλλόγου, πρέπει να εορταστούν με τυπικούς και ανάλογους συμβολισμούς.
-ικανοποίηση του λαικού αισθήματος περί απόκτησης επιπλέον τζάμπα έδρας.
-αναβολή του ποικιλότροπου ρεζιλέματος για την χαμένη 20ετία που διανύουν.
Άραγε θα μας κάνει την χάρη ο καλός Θεούλης να παίξουμε του χρόνου στην Λαγοφλώρο κοντά στην ημερομηνία γεννεθλίων των λαγών να πάμε να τους κάνουμε κανένα αξέχαστο δωράκι πάλι?????