Αν δεν τερματίσουν 5οι φέτος να λένε και ευχαριστώ..!!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Αν δεν τερματίσουν 5οι φέτος να λένε και ευχαριστώ..!!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μιλάς με την επιστημονική σου ιδιότητα τώρα έτσι δεν είναι; :DΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Τους αξίζουν και χειρότερα. Με ένα πρωτάθλημα πέρυσι και είχαν το θράσος να μας αποκαλούν πέμπτους, συνέχεια και προκλητικά...
Μέχρι στιγμής καλά τους έχει κάτσει το νούμερο 5......
το βαρελι δεν εχει πατο...
Επόμενη γκέλα στην Ξάνθη... :) Πω πω χαρά που θα κάνει ο Πανόπουλος μετα τον Άρη σειρά έχουν τα βαζελάκια....
α παιζουν Ξανθη μετα? αντε να το γιαρτασουν, αφου ηταν κι η πρωτη τους γκελα στο φετεινο πρταθλημα. Ευκαιρια για επαναληψη!
ερώτηση!
πότε θα γίνει το γήπεδο της Μπαναθας??????????????????????????????????
ppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxop pnxoxo
Μόλις τελειώσει η απεργία των βαρκάρηδων στο Καρπενήσι ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panty [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Πότε δεν ξέρω αλλά το μέρος ξέρω να σου το πώ.....Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panty [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Πω..!!! Θα σε ΣΚΟΤΩΣΩΩΩΩΩ.....Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nbqgr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
εδω θα το στησουν!!! να καθεται ο Αλεξ να του πετανε μπαλιες απ την στεριαppnxoxo
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Γιατί είναι το μόνο νησί που μπορεί να πάει η αρμάδα του Πολυπουτανικού χωρίς να βουλιάξει
Παράθεση:
Δεν ξέρω για το γήπεδο,αλλα έχουν έτοιμη μια ωραιότατη μακέτα που την έχουν βγάλει πρωτοσέλιδο όλες οι φυλλάδες.Και όπως λέει ο σοφός ο λαός η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.:s6vhaha:
Αυτούς στο Kαρπενήσι δεν τους θέλω... Θα καούν τα δάση μας..!!! Πω πω μακριά απο κει.....Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nbqgr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δεν λυπάσαι το χωριουδάκι μου...? :(
τι θυμηθηκα η ρουφιαναppnxoxo
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, 18/07/2008
Μπορούμε να συμμετέχουμε στο νέο ισχυρό Παναθηναϊκο
Η «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» είναι μια κίνηση που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία φιλάθλων και παλαιών αθλητών οι οποίοι συμφωνούν σε ένα κοινό όραμα: Προσβλέπουν σ’ έναν Παναθηναϊκό πολυμετοχικό, ενιαίο και αδιαίρετο, έναν Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή σε όλα τα αθλήματα, παράδειγμα λειτουργίας και συνεισφοράς στην Ελληνική κοινωνία.
Μας ενώνει η απόφασή μας να ξεπεράσουμε την κατάσταση διάσπασης, διχόνοιας και απαξίωσης που επικρατεί στο Σύλλογό μας με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Μας δυναμώνει η αποφασιστικότητά μας να βοηθήσουμε, στη δημιουργία μιας νέας αφετηρίας για τον Παναθηναϊκό στην αρχή του δεύτερου αιώνα της λειτουργίας του.
Μας χαλυβδώνει η δράση μας που έχει ως μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Παναθηναϊκού για την υλοποίηση του πολυμετοχικού, ενιαίου, αδιαίρετου και «πρωταθλητή σε όλα τα σπορ» Παναθηναϊκού.
Αυτός είναι μεγάλος ο Παναθηναϊκός που όλοι θέλουμε. Μεγάλος, ισχυρός, πρωταγωνιστής όχι μόνον στα ελληνικά αλλά και στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
Αυτός είναι ο κεντρικός μας στόχος και θα τον πετύχουμε, γιατί είμαστε εκατομμύρια «πράσινες καρδιές» και τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει!
:s6vhaha::s6vhaha::s6vhaha::s6vhaha::s6vhaha:ppnxo xoppnxoxoppnxoxoppnxoxo
Λοιπόν είδαμε που κατέληξε η πολυμετοχικότητα του αγαπημένου μας κούνελου. Αυτά για την ιστορία τη δικη μας,που φώναζαν και έλεγαν μερικοί να γίνουμε πολυμετοχική να δούμε άσπρη μέρα αφού θα ξεφoρτωνομασταν το "χτικιό" τον Κόκκαλη. Μερικοί λέγαμε όπου λαλούν πολλοί κοκόρι αργεί να ξημερώσει,δεν είναι καλή φάση να έχει πολλούς καπετάνιους ένα καράβι.Δικαιωθήκαμε. Θα μου πείτε τώρα παλιές ιστορίες σκαλίζεις και θες να την πεις στους αλλου.Ναι αυτή τη φορα.Γιατί είχαμε ακούσει χίλια μύρια εγώ και κάνα 10 aria άλλοι εδώ μέσα.
Παράθεση:
Από ότι ακούγεται Παντελή έχει αναλάβει η εταιρία του Ψωμιάδη (βλέπε αγαπούλα) να το κάνει.Έχει βρει έναν υδραυλικό του έδωσε μπουλντόζα και πιάνει δουλειά από αύριο.ppnxoxo
:wor::wor:Παράθεση:
ppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxop pnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxopp nxoxoppnxoxo
φανηκε αλεξ ποσο δικιο ειχε ο κοκκαλης...ποσο μπροστα ηταν ο ανθρωπος....
απο μενα ποτε δεν ακουσε κακη κουβεντα και ουτε προκειται να ακουσει
Πέρα από την πλάκα και τη χαρά, που δικαίως υπάρχουν, δυο μόνο λόγια
για την κατάσταση στο απέναντι στρατόπεδο.
1. Ο Σωκράτης Κόκκαλης (έμμεσα) διέλυσε τον Παναθηναικό!
Μην έχοντας βρει τρόπο τόσα χρόνια για να τον αντιμετωπίσουν,
κατέφυγαν σ' αυτήν την αρλούμπα του πολυμετοχικού σχήματος.
Κατάφεραν να πάρουν ένα νταμπλ (αφού ο δικός μας ήταν προ της
εξόδου) και τώρα βυθίζονται χωρίς σωσίβιο.
2. Ο πόλεμος Κόκκαλη/ Βαρδινογιάννη και ΕΠΙΣΗΜΑ ανήκει στην ιστορία.
Ο μόνος στο πράσινο στρατόπεδο με ανάστημα και επιφάνεια (Τζίγγερ), φεύγει
για διακοπές στη Σουηδία αύριο, ενώ την Πέμπτη θέλουν να εκλέξουν πρόεδρο!
(αυτά για να καταλάβουμε πόσο τυχεροί είμαστε...) Πέρα της όποιας αντιπάθειας,
οι Βαρδινογιάννηδες ήταν οι ΜΟΝΟΙ σοβαροί αντίπαλοι που θα μπορούσαμε να έχουμε
(οι νάνοι, ΔΕΝ έχουν την επιφάνεια ΚΑΙ για μπάσκετ και για τόπι) και πιστεύω πως
ΠΛΕΟΝ ο μόνος εχθρός θα είναι ο ίδιος μας ο εαυτός.
3. Δεν υπάρχουν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ και ΕΠΙΣΗΜΑ!
Στη πρώτη δυσκολία Πατέρας, Βγενό, την ΕΚΑΝΑΝ με πλάγια πηδηματάκια,
αφήνοντας το καράβι ακυβέρνητο. ΚΑΝΕΝΑΣ πρόεδρος στου Ολυμπιακού
(ακόμα και ο Σαλιαρέλης, ο απατεώνας) δεν έφυγε στην ΠΡΩΤΗ δυσκολία.
Οι διαιολογίες που προφασίστηκαν ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΕΣ (οι φίλαθλοι πέταξαν μπουκάλια
στους παίκτες, δεν υπάρχει αγάπη κλπ) και ΔΕΙΧΝΟΥΝ και το δικό τους επίπεδο
και το επίπεδο των οπαδών τους στους οποίους απευθύνονται.
Εγώ πάντως θέλω να γ@μάω έναν ισχυρό και ολοζώντανο Παναθηναϊκό, όχι το πτώμα του.