Και μετα το χαρούμενο διάλειμμα, ήρθε η ώρα για ταινίες.
Printable View
Και μετα το χαρούμενο διάλειμμα, ήρθε η ώρα για ταινίες.
άμα τους μυριστούμε θα τους αντιμετωπισουμε...
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Παντος ρε φιλε με το προχθεσινο σου ποστ στο λαγοφορουμ ακομα γελαω.ppnxoxoppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Haris1984 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από celticfrost [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παρακαλώ να λάβουμε γνώση με pm και μεις οι πρασινοαλλεργικοί
Ναι τι ωραίες ταινίες χριστουγεννιάτικες που μου έγραψες να δω...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ντροπή λέω και ξαναλέω...
Πως θα μπω εγώ τώρα στο κλίμα αν δεν δω το Πνεύμα των Χριστουγέννων;
Είμαι και αδειούχα ρε είναι αμαρτία από το Θεό....
Λέω να φτιάξω κεικ σοκολάτα....
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από celticfrost [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Για ποιο λες;
Βάλε ειδήσεις... μέσα στο Χριστουγεννιάτικο πνέυμα είναι....Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μου καρφώθηκε στο μυαλό και θέλω Σουφλέ σοκολάτας! Εσυ φταις
Δεν πραζ το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα πρεπει να διατηρείται όλο το χρόνο. Και που να βρω Χριστουγεννιατικο πνεύμα χωρίς χιόνι και χωρίς Πατέρα; Ε;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ΠΑΟ η πουτανάρα με τα σπίρτα
Μην δικαιολογείσαι άστα αυτά....Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δεν έχεις άλλοθι πλέον....
Θα οριστεί ποινή...
Χιονια στο καμπαναριό, που χωρίς Πατέρα είναιΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nbqgr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
χιονια στο καμπαναριό και Πατέρα που να βρώ;
Χιόνια στο καμπαναριό κι εμεινα με τον κοντό
Χιονια στο καμπαναριό τον Παυλάρα για γαμπρό
Παυλάρας στην ΕΡΑ Σπορ:
“Αυτοί που έφεραν τον Παναθηναϊκό στο σημερινό κατάντημα θα πρέπει να βρουν λύση. Το σημερινό θέμα είναι οικονομικό. Να κάτσουν να βρουν λύση στο πρόβλημα που δημιούργησαν. Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα ξεφύγει εύκολα από την κακομοιριά που βρίσκεται σήμερα.
Δυστυχώς η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου δεν έγινε όπως έπρεπε. Θα διεκδικήσω τα χρήματα μου δεν είμαι το κορόϊδο της παρέας.
Θα πρέπει να διατεθούν αρκετά χρήματα για μεταγραφές προκειμένου να ορθοποδήσει η ομάδα.
Αυτοί που έφεραν ως εδώ τον Παναθηναϊκό να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Εγώ δεν ήθελα να γίνω πρόεδρος υπό έλεγχο από τον άνθρωπο που κρατάει την πλειοψηφία. Δεν νομίζω ότι ο Βαρδινογιάννης θα αφήσει τον Παναθηναϊκό. Ο κ. Βαρδινογιάννης έχει ποσοστό πάνω από 50%. Γιατί σηκώθηκαν και έφυγαν (σ.σ. Βγενόπουλος Πατέρας) χωρίς λόγο και αιτία;
Ο κ. Πατέρας ήθελε ενότητα μόνο για τον εαυτό του. Κανένας δεν ζήτησε την βοήθεια μου ή την γνώμη μου. Αγόρασε μετοχές ο Πατέρας τις οποίες έχει στα χέρια του. Δεν έδωσε μια δραχμή. Όλοι μας αγοράσαμε μετοχές.
Οι δικαιολογίες ότι φταίνε οι φίλαθλοι είναι για μωρά παιδιά. Δεν θα γλιτώσω εγώ αυτούς που φέρανε τον ΠΑΟ ως εδώ. Πρόταση μου να βρεθούν δύο άνθρωποι να αναλάβουν εν λευκώ τον παναθηναϊκό.
Φοβάμαι ότι στον ΠΑΟ δεν υπάρχουν χρήματα. Μου είπαν ότι ο προπονητής μένει στο ξενοδοχείο γιατί δεν ύπάρχουν λεφτά για να του νοικιάσουν σπίτι…
Καληνύχτα και ο Θεός βοηθός!”.
ppnxoxo ppnxoxo ppnxoxo ppnxoxo ppnxoxo
Κέικ θα κάνω όχι σουφλέ αλλά θα είναι σοκολάτα..Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από d.n.a. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μιλάμε για πολλή σοκολάτα. Μέσα έξω.....
Να τρέχει από παντού το γλάσο....Κι έτσι όπως είναι ζεστό το μισό θα το φάω πριν το βάλω από πάνω...
Θέλεις; :D
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nbqgr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δεν θέλω ποίημα παραμύθι θέλωωωωωωωωωΠαράθεση:
Θες να με κολάσεις βραδιάτικα???Παράθεση:
Μια φορά κι εναν καιρό , σ' εναν τοπο μακρινόΠαράθεση:
ζούσε γίγαντας τρανός και Παναθηναϊκός
τον ελέγανε Παυλάρα με πελώρια κορμάρα
και πολλά πολλά λεφτά, απ' τα χρόνια τα παλιά
ο Παυλάρας είχε σθένος περπατούσε σα χεσμένος
του πεφταν τα παντελόνια και θαβότανε στα χιόνια
δεκαπέντε πόντους μπόι, είχε όλο του το σόι
και τον λέγανε "Θεέ, πάρε τώρα την ΠΑΕ"
Κι ο Παυλάρας κουρδισμένος και νταής και καβλωμένος
στάθηκε μπρος στον Πατέρα, λίγο πριν χαράξει η μέρα
ο Πατέρας δεν τον είδε, μισοσκόταδο που πήγε
και τον πάτησε περνώντας και μισοχαμογελώντας
και εδώ το παραμύθι μας αφήνει μ' επιμύθι
αμα είσαι τέτοιος τάπας και παλικαράς της φάπας
να προσέχεις που πατάς, και το πως θα περπατάς
και ωραία ζήσαν όλοι και των βάζελων οι κώλοι.
Καλο σας βραδυ παιδάκια.
Παράθεση:
με το Δεκαγατο?:P
Εννοείται....Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από d.n.a. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Υπερπαραγωγή σοκολάτας θα είναι...
Θα σου φτιάξω ένα ολόκληρο δικό σου....
Πρώτα όμως θα μου γράψεις τις ταινίες που σου έχω παραγγείλει εδώ και 100 χρόνια...
Αλλιώς θα κάνω το κέικ και θα στο στείλω με φωτογραφίες να το βλέπεις μόνο...
yeap yeapΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Haris1984 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
κάτι σε σουφλέ σοκολά Ελενίτσα και για μας ; ppnxoxo