Αν αισθάνεστε περιορισμένοι, σκεφτείτε ότι στο Βέλγιο απαγορεύσανε τις παρτούζες και βάλανε κόφτη στα 3 άτομα ανά συνεύρεση...
Printable View
Αν αισθάνεστε περιορισμένοι, σκεφτείτε ότι στο Βέλγιο απαγορεύσανε τις παρτούζες και βάλανε κόφτη στα 3 άτομα ανά συνεύρεση...
Γραψτε τιποτα ρε μαλακες, βαριεμαι.
Τίποτα...
Είχα μία υποψία ότι είμαστε πολλοί οι ταξιτζήδες σε αυτή την κοινωνία, αλλά με όσα διαβάζω τις ημέρες που είμαι σε κατ' οίκον περιορισμό, ξεπερνούν τις προσδοκίες μου: Εύχομαι να τα διαβάζει και κανένας από την Πάνια και να καλέσει κανέναν, όταν με το καλό τελειώσει όλο αυτό...
Ο σκύλος μου πάντως απολαμβάνει την καραντίνα, πέρα από τις βόλτες του έχει παρέα όλη μέρα σπίτι, κλείνει μέσο όρο κανά 18ωρο ύπνο καθημερινά.
Σκυλισια ζωη σου λεει μετα...ppnxoxo
Γαμιούνται όλα τύπε.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giovanni#10 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Προτεινω να δειτε τα ντοκιμαντερ Long way round και long way down. Καταγραφει το ταξιδι 2 φιλων με μηχανη απο το Λονδινο στις Η.Π.Α μεσω ασιας και απο το Λονδινο στη Νοτια αφρικη αντιστοιχα. Εχω δει μονο τα 2 πρωτα επεισοδια, αλλα νομιζω πως θα ειναι καλη και η συνεχεια.
To ενα ντοκιμαντερ υπαρχει ανεβασμενο στο youtube, το αλλο σε γνωστο ελληνικο πειρατικο σαιτ με ενσωματωμενους υποτιτλους.
Επίσης προτείνω να δείτε την σειρά του Netflix The English Game, που διαδραματίζεται στο 1870 και μιλάει για το πώς περίπου ξεκίνησε να δημιουργείται το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και την κόντρα ανάμεσα στην αριστοκρατία και την εργατική τάξη....πολύ καλό....
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να φανταστω οτι για την Ρενα δεν εχει διακοπει το πρωταθλημα αλλά συνεχιζεται κανονικα.
Λογικα την Κυριακη παιζουμε με τον Ακρατητο για τη σεζον 2001-02...
Ποιά διακοπή λέτε?? Πρόσφατα είδα τον αγώνα με Αστερα τριπολης. Καλο παικτακι αυτος ο Μπρεσκα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Rena [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Και εγω νομιζα οτι θα ελεγες κανα ζαϊρι...!!! ppnxoxo ppnxoxo :D :D
Θα τον δεις και στον Ολυμπιακό...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Rena [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Aραγε θα πωληθουν περισσοτερα εμβολια αν κολλησει ολος ο κοσμος ή τωρα που η διαδοση του ιου ελεγχεται; Ας απαντησει πρωτα αυτο και μετα παμε και στην καθαρα ιατρικη συζητηση.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ο Μάριο ερχόταν μαζί με την κοιλίτσα του συχνά πυκνά σε μαγαζί που δούλευα πριν λίγα χρόνια ωραία φάτσα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Στον πανιωνιο τα πηγαινε σχετικα καλα παντως...
Καλησπέρα. Να ανοιξω το θέμα με τον επαναληπτικό με την Γουλβς??
Ναι αλλά μην ξεχασεις να βαλεις την ημερομηνια.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Φέτος μπορεί να είμαστε η πρώτη ελληνική ομάδα που θα παίξει Ευρώπη το Μάη.
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
To σκεφτομουν και εγω τις προαλλες αυτο....!!! Θα εχουμε να το θυμομαστε... :) :)