ναι ειμαι για τα σαλονια εγω...οχι για τα αλωνια....τρομαρα μουppnxoxoppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
ναι ειμαι για τα σαλονια εγω...οχι για τα αλωνια....τρομαρα μουppnxoxoppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Καμμιά 30 χιλιόμετρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ANDREASPROEDROS [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Που είναι ο γουρλής; Ποιος έκοψε τους δύο βαθμούς και πως;
Εξήγησε Αντρέα παιδί μου γιατί πρέπει να φακελώσω το άτομο.
Δεν μπόρεσα να καταλάβω....
Στείλτον μου να τον περάσω από τα κατάλληλα τεστ....
Ποιος είναι ο γουρλής οέο;
Βασίλω μιας και μάλλον έπαθες αγκύλωση στα χεράκια σου από την πολλή χρήση :whatever:
κι επειδή δεν είδα πουθενά τα αριστουργήματά σου ακόμη θα ήθελα να σου πω ότι δεν πειράζει ρε κοπελιά...
Πάρε το τραγουδάκι σου καλή μου να βογκάς μετά μουσικής...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Κυρία SportDay... -2 από σήμερα, πιάσανε τα κρύα!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ;;;;
τι γραφει ο παπαροχελακης πανο?
κι επισης..
για να δουμε
Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει τι γράφουν. Εγώ λέω για τις προηγούμενες αγωνιστικές που είχαν τον βάζελο 1ο πρινΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Haris1984 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ακόμη παίξουμε εμείς με τον Εργοτέλη..
Να τους χαίρονται αυτοί που τους αγοράζουν. Πολύ θα ήθελα να μάθω ποιοί είναι κι αν είναι και Ολυμπιακοί μέσα...
ppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxo Γίναμε ανύπαρκτοι....? Αυτοι έχουν 2-13..!!! Αυτοι παίζουν την χειρότερη μπάλα. Εμείς είμαστε ανύπαρκτοι..... ppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxo
Κοιτάξτε τα χάλια σας, εκεί στην ΠΡΑΣΙΝΗ και αφήστε μας εμάς.... :D
εχουν συνηθισει στη φαπα βασιλη.
Oso kruwnei i poutsa megalwnei
Sent from my E10i using Tapatalk
O konax ηταν στο γηπεδο χθες στην Τριπολη:D!Φακελωμα τωραgoalgxx!!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ζεστό καφεδάκι, ωραία μουσική και ανάγνωση σχολίων στο άρθρο
του κατάπτυστου. Απλές καθημερινές απολαύσεις της ζωής. :s6vhaha:
εεεεελα σας εχω το καλυτερο!!!
Ενα best of απο μενα!
Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει στο blog του για την εικόνα του Τριφυλλιού στην Τρίπολη και τον Παναθηναϊκό που δεν... είδε στην Αρκαδία, καθώς δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την περσινή ομάδα.
Αυτό που είδαμε στην Τρίπολη ασφαλώς και δεν ήταν [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]. Όπως και δεν είναι και στο μεγαλύτερο κομμάτι των έως τώρα παιχνιδιών. Μια ομάδα (;) που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την περσινή, αυτή που ακόμη κι αν δεν έκρυβε την μπάλα είχε συγκεκριμένο πλάνο και μάτια που γυάλιζαν.
Μπα Νικολακη κ περυσι το ιδιο "πλανο" ειχατε απλα ειμεις ημασταν ανυπαρκτοι.
.....Προσωπικά έχω την περιέργεια (και τη σχετική αισιοδοξία) για την «επόμενη μέρα», καθώς δεν βλέπω διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο.... γλαυκωμα?μυωπια?αστιγματισμος?εχω εναν πολυ καλο οφθαλμιατρο αν θες!
....Ψαχτείτε πρώτα τι γίνεται με την αστυνομία, ρωτήστε πως χωρίς δεύτερη κουβέντα ξερνάνε τα (ληγμένα) δακρυγόνα για να δημιουργούν… ατμόσφαιρα και μετά ας τα βάλουμε και με τον κόσμο που σαφώς και έχει ξεφύγει και χρειάζονται ΜΕΤΡΑ. Το γεγονός και μόνο ότι τα επεισόδια γίνονται σε «άκυρα» παιχνίδια, χωρίς καν αντίπαλους οπαδούς κάτι δείχνει και «βρομάει».....το μονο που βρωμαει ειναι το σκατο στην καλτσα σας!...Τι έγινε τώρα, μάθανε τα παιδιά να βαράνε πέναλτι και τους τα κάνουμε μαζεμένα; Τα προσχήματα ρεεε… ειδες ρε Νικολιο αυτη η παραγκα ακομα ζει!...Μετά την Καβάλα και η Λάρισα χωρίς τη μισή της ομάδα, έτσι ξαφνικά που λέει και ο κολλητός του Πηλαδάκη. Τυχαίο; Δεν νομίζω… καρπαζοεισπρακτορας μια ζωη!!τυχαιο???μπαααααα
και ολοκληρο το "αρθρο" [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eγω περιμενω να δω τι τιμωρια θα φανε..
μιλαει ο αντωνιου στον σεντραsoccerkid
βιτσια?βιτσια?Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
την μια διαβαζεις βασιλαρα,μετα ακους αντωνιου...
kinky girl
Μια ζωή περιμένω τα γαλάζια σου γράμματαΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από RED-S [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μια ζωή περιμένω μα δεν γίνονται θαύματα
και τι λεει ο τρομπας;