Αν δεν κανω λαθος, στα κυβικα στον λογαριασμο του νερου η χρωση ειναι κλιμακουμενη.
Printable View
Αν δεν κανω λαθος, στα κυβικα στον λογαριασμο του νερου η χρωση ειναι κλιμακουμενη.
Το θέμα δεν είναι να καταδικάζεται, το θέμα είναι ο ευκατάστατος να συνεισφέρει μέσω των φόρων του περισσότερο από αυτόν που παλεύει να τα βγάλει πέρα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Eddiedimitris [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ένας λόγος όμως για τον οποίο μπορεί κάποιος να μη βλέπει με καλό μάτι όσους έχουν συσσωρεύσει τον πλούτο είναι επειδή έχει σε πολλές εκ των περιπτώσεων δεν είναι διόλου διαφανή και στα πλαίσια του ανταγωνισμού τα μέσα με τα οποία τον συσσώρευσαν.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Eddiedimitris [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
το προβλημα φιλε eddie ειναι σε αυτο ακριβως που αναφερεις.υποτιθεται οτι θα ακριβηνει η τιμη του νερου για να μειωθει η σπαταλη και να προστατευθουν
οι υδατινοι ποροι.πρασινη και κοινωνικη πολιτικη και αρχιδια...το μετρο ευνοει τους πλουσιους οι οποιοι δεν εχουν προβλημα να πληρωνουν οσο γουσταρουν
να κατασπαταλησουν.ή θα κανεις κοινωνικη πολιτικη λοιπον και πρασινη πολιτικη και θα βαλεις οριο νερου για ολους με δελτιο ή κρατα το νερο κοινωνικο αγαθο
οπως ειναι τωρα.
Την πισίνα τη γεμίζεις μία φορά και μετά ανακυκλώνεις το νερό, δεν έχεις συνέχεια την κάνουλα ανοιχτή να τρέχει. Εξάλλου η κτήση πισίνας αποτελεί τεκμήριο και φορολογείται ξεχωριστά.Παράθεση:
Για τον Ποντενσε άλλαξες γνωμη;Παράθεση:
Τι γνωμη να αλλαξω ρε συ;Εχω πει οτι εχει απιστευτο ταλεντο αλλα υστερει σε ουσια γιατι προφανως δεν εχει το μυαλο να διαχειριστει τις ικανοτητες του.Προφανως εκανε καποιες ομορφιες με Τοτεναμ αλλα και το δευτερο που ρουφηξαμε απο βλακεια του ηταν αν θυμαμαι...Τωρα σοβαρα εσυ θεωρεις οτι αποδιδει συμφωνα με τις ικανοτητες του????Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Φιλε differance για την πισινα εχεις δικιο δε το σκεφτηκα ετσι λαθος μου.
Οσον αφορα το ποιοι πρεπει να πληρωνουν φορους κατα τη γνωμη μου θα πρεπει οσο ανεβαινει το δηλωθεν εισοδημα να πεφτει το ποσοστο του φορου.Μονο ετσι θα αρχισουν να δηλωνουν ειλικρινη εισοδηματα καποιες χιλιαδες ατομα.Επισης ετσι δινεις κινητρο να αυξησει καποιος τα εσοδα του και να μη πηγαινουν τις εταιριες στη Βουλγαρια κλπ.
Για παραδειγμα οπως ειναι ο νομος για το ασφαλιστικο αυτη τη στιγμη για ακριβως τις ιδιες παροχες υγειας αλλα και συνταξης καποιοι πληρωνουν 160 ευρω το μηνα και καποιοι 1.500 ,για ακριβως τις ιδιες παροχες μονο και μονο γιατι εχουν παραπανω εισοδημα.Ε δε το λες και δικαιοσυνη.Απλα ολοι κυνηγουν να φοροδιαφυγουν με αυτη τη μεθοδο.
Γενικα για μενα ο πλουτος δεν ειναι λογος να καταδικαζεις.Κλεφτες και παρανομοι υπαρχουν και στα χαμηλα και στα ψηλα στρωματα.Ελατε εδω μια Αγια Βαρβαρα να δειτε ολους τους τσιγγανους που παιρνουν ενα καρο επιδοματα και στην καθημερινοτητα τους κυκλοφορουν στη χειροτερη με κωλοφτιαγμενα Smart και ζουν απ το παρεμποριο και τις κλοπες..Και ολοι αυτοι με συνταξεις προνοιας που προφανως καποιοι φορολογουμενοι τα πληρωνουν...
Υ.Γ.Καπου αρχες Μαιου πιασαν με προιοντα παρεμποριου εδω στη Σαντα και παλιο μας μεγαλο αστερι που ειναι απο δω...Φισκα το αμαξι του...ppnxoxo
Εγώ θέλω να ρωτήσω τα εξής.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Α. Πως γίνεται ο κόσμος να αγοράζει ακόμη στα jumbo και
Β. Ποσο ηλιθιος πρέπει να είναι κάποιος να πάει να εργαστεί εκεί με αυτές τις συνθήκες εργασίας.
Το έχω πει και το ξαναλέω. Μόνο αν κλείσουν τα jumbo τα praktiker τα Leroy merlin και τα ikea, θα έχει ήδη ξεκινήσει η ανάκαμψη.
Και μην μου πείτε για θέσεις εργασίας και μλκιες. Σκεφτείτε μόνο ποσα έπιπλαδικα ποσα παιχνιδαδικα και πόσα ακόμη καταστήματα που ζούσαν οικογένειες ολόκληρες έχουν μείνει στον δρόμο
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό που λες γίνεται έτσι κ αλλιώςΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση:
Αναφορικά με το Μινιον δεν ισχύει αυτό που λες. Ψάξε το πρώτα και μετά γράψε.
Δεν ειναι απαραίτητο να γράφουμε ανακρίβειες και ψέμματα έτσι ώστε να στοιχειοθετήσουμε την άποψη μας ή να δημιουργήσουμε κλίμα για κάτι που διαφωνούμε.
Χαιρετώ άπαντες μετά από κάτι χρόνια...!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dtakis80 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
καλως τον τακαρο
Καλως ηρθες πισω Τακη!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dtakis80 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Στις 22 Δεκεμβρίου η οργάνωση-φάντασμα «Επαναστατική Οργάνωση Οκτώβρης 80» ανέλαβε την ευθύνη του εμπρησμού. Μεταξύ άλλων, στην προκήρυξη αναφερόταν ότι «κάθε επιχείρηση, έτσι και αυτές στηρίζονται στην εκμετάλλευση των προλετάριων. Τα αφεντικά εκμεταλλεύονται της ανάγκη των προλετάριων να έχουν ένα εισόδημα για να ζήσουν και τους στριμώχνουν στο μεροκάματο, την αλλοτρίωση και τη μιζέρια».Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από celticfrost [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ανέβηκε και ως συνήθως κατέβηκε μετά από λίγο.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Θελω να μοιραστώ με όλους σας τη στιγμή, που έβαλα κι εγώ cosmote tv. Τον συνεδεσα μονη μου (:s6vhaha:). οπότε μάλλον (τονίζω το μάλλον) σήμερα θα δώ τη θρυλάρα μας χωρίς lag. Ναι, μπορείτε να στοιχηματίσετε πόσα γκολ θα φαμε.
Αν το συνεδεσες μονη σου, δε θα καταφερεις να το δεις! Ξερο διπλό!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Rena [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εχει κάτι ύπουλο και παράξενο το μήνυμα αυτό... φρουράααα...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Rena [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ΑΝτε καλοριζικο! Πολυ βολικο. Οχι πια λινκ!Παράθεση:
Ευχαριστω!!! Βεβαια θα ψαχνω λινκ για τη σουπερλιγκ. :s6vhaha:
θυμηθηκα το ανεκδοτο με το Λιβιερατο τωρα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ttg_red [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ο Λάμπης Λιβιεράτος τραγουδάει σε ένα κέντρο. Στο πρώτο τραπέζι πίστα κάθεται φανατικός θαυμαστής του, εντελώς τελείως λιώμα, και του φωνάζει:
- Γεια σου ρε Μπάμπη!
Ο Λιβιεράτος κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Ο λιώμας ξαναφωνάζει μετά από λίγο:
- Είσαι μεγάλος, ρε Μπάμπη!
Γίνεται αυτό καναδυό φορές ακόμα ώσπου ο Λιβιεράτος τα παίρνει και, διακριτικά, σκύβει στο τραπέζι και του λέει, με τα δόντια σφιγμένα:
- Λαμπης...
Και απαντά ο τύφλας, όλος χαρά:
- Και συ λάμπεις, Μπάμπη!!!