αν δεν βαλουν γκολ παιζει να εχουν κανει αρνητικο ρεκορ...αν ξερει καποιος ποιος ειναι ας το ποσταρει
Printable View
αν δεν βαλουν γκολ παιζει να εχουν κανει αρνητικο ρεκορ...αν ξερει καποιος ποιος ειναι ας το ποσταρει
Θέλω να δει κάποιος πόσους βαθμούς είχε στο πρώτο chl η ΑΕΚ
Αν ο βαζελος σήμερα χάσει κάνει αρνητικό ρεκόρ πόντων
2 είχε. Με ήττα ισοφαρίζει το αρνητικό ρεκόρ της ΑΕΚ...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από R3DIzWhat1am [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
5 να φαει.
αν δεν εβαζε και γκολ μεσα στην μπαρτσελονα,σημερα θα μπορουσε να ισοφαρισει το χειροτερο αρνητικο ρεκορ σε cl,οπως περισυ η μακαμπι.
Ο Σίντνεϊ Γκοβού μίλησε στη γαλλική τηλεόραση για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την απόφαση της ομάδας να
του μειώσει τον μισθό ως ποινή για τα νυχτοπερπατήματά του, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Αναλυτικά τα όσα
είπε ο Σίντνεϊ Γκοβού στην εκπομπή Telefoot του γαλλικού τηλεοπτικού σταθμού TF1:
"Συναντήσατε τους διοικούντες του συλλόγου. Τι τους είπατε;"
"Μου εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους σχετικά με τις εμφανίσεις μου στον αγωνιστικό χώρο, οι οποίες δεν ήταν στο
ύψος αυτού που επιθυμούσαν, αυτού που είχαν στο νου".
"Τι τους προτείνατε;"
"Πολύ απλά να μου μειώσουν τον μισθό μου στο επίπεδο του μικρότερου επιτρεπτού μισθού στην Ελλάδα."
"Με πόσα, λοιπόν, αμείβεστε πλέον;"
"Νομίζω ότι είναι 1,015 ευρώ".
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Τι λέει ετούτος ρε; Πιωμένος έδωσε συνέντευξη; ppnxoxoppnxoxo
καλος πανο ε?
Για ποιο να γελάσω πρώτα δεν ξέρω... Που λέει ότι τα 1000 ευρώ είναι ο κατώτατος μισθός ή που λέει ότι παίρνει τόσα;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sk12072 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Σιγά μην βγει και στο πεζοδρόμιο για να ζήσει! Αντε καλά λεω, πιωμένος έδωσε συνέντευξη.
Μπαναθα, μπορεις, μπορεις να μπρογκριθεις.
Αυτο ειναι βεβαιο και μαλιστα πρεπει να ηταν και πρωι-πρωι που εδωσε την συνεντευξη μολις γυριζε απο τα μπουζουκια...ppnxoxoppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ZouPan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
τι λέει ο γκοβού ppnxoxo
Γιατι, αμφιβάλλεις..? :) Πάμε ρε Μπανάθαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αααααααααΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Oλα μεσα!!!!!!!!:reap:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από RedHacker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ολη η Ελλάδα βλεπει μπαναθα και ελπιζει στην πρόκριση στο Κύπελλο 4ων ομαδωνΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από RedHacker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Τωρα περιμένω την Πίτσα έχω κρύα μπύρα και θα απολαύσω το σόου..!!! Δεν χάνονται τετοιες στιγμές Σάκη... :0Παράθεση:
Ειναι πραγματικα μοναδικες...ppnxoxo
0-1 είναι το ματσάκι μάγκες.. :s6vhaha:
Μονο??Εγω νομιζα οτι ειναι 0-10..ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ZouPan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Με Λάζαρο και Νίνη, Μπανάθα μου καμίνι
με Γιούρκα και Γκοβού, στην πόρτα του κουφού
Μπουμσονγκ και Σαριέγκι, στην άμυνα πελέκι
Μπανάθα μου μπορείς, μπορείς να προκριθείς