ΝΔ + ΠΑΣΟΚ / ΣΥΡΙΖΑ / Ό,τι άλλο - όπως θα το πούνε μετά (παραδόξως, μόνο το ένα έχει ακόμα το παλιό όνομα) είναι το 65-80% του εκλογικού σώματος: Αν θέλεις δημοκρατικές διαδικασίες, δε μπορείς να λες ότι παραπάνω από τους μισούς συμπολίτες σου είναι ηλίθιοι και εσύ είσαι η λύση στην κρίση (όχι σαν Σταύρος, επί προσωπικού).Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εγώ, αμφισβητώ ευθέως την ικανότητα του δούλου (όχι μόνο στην Ελλάδα) να ψηφίζει γιατί αν κάποτε στερούνταν γνώσεων ώστε να αξιολογεί, τότε, στερείται πλέον βέβαια και παιδείας.
Από την άλλη, δεν έχω καμία όρεξη να είμαι οπαδός κάποιου και καμία ψυχολογική εμμονή να είμαι πολέμιος κάποιου άλλου, επειδή κάποια ιδεολογική επιρροή με έχει κάνει να βλέπω φαντάσματα στα πρόσωπα κάποιων και σωτήρες - παιδιά θαύματα που "...είναι μικρά και θα μάθουν" από την άλλη.
Επομένως, δέχομαι την απόφαση των συμπολιτών μου, αφού γίναμε έτσι όπως γίναμε και προχωράω. Δε με πιάνουν ούτε υστερίες, ούτε τάσεις φυγής, ούτε αυτοκτονίας...
Το ποιός ξεκίνησε το ποδοσφαιροποιημένο παιχνίδι στις εκλογές του Πειραιά, ήταν φως - φανάρι από τις πρώτες δηλώσεις του, άγνωστος ων και ακόμα υποψήφιος άνευ ψηφοδελτίου.
Ο Πετράκης, πήρε λιγότερες ψήφους ακόμα και από τον Γεωργούλη.
Κανένας Μαρινάκης δεν κέρδισε στον Πειραιά - χάσανε όλοι αυτοί που θέλανε να χάσει, μπαίνοντας σε μία μάχη που κανείς, ποτέ δε τους κάλεσε να δώσουν με αυτούς τους όρους: Αυτό, το λες και επίτευγμα.