o Oυζουνιδης εχει φασει σαν αντιπαλος του βαζελου(με Λαρισα και Ηρακλη),12 γκολ στα τελευταια 3 ματς...τυχαιοοοοοοο?????
Printable View
o Oυζουνιδης εχει φασει σαν αντιπαλος του βαζελου(με Λαρισα και Ηρακλη),12 γκολ στα τελευταια 3 ματς...τυχαιοοοοοοο?????
Οπως ειπαμε καθ φορα που νικαει ο ζελας κατι κακο γινεται οποτε περιμενουμε το τι θα συμβει..... clubbinggzx
6 γκολ είχαν φάει μέχρι σήμερα και κατάφεραν σε ένα ματς να φάνε 4 οι κ.λόγριες.
Για αυτους που ευχηθηκαν στο σισσε (και στον καθε σιισε,επαγγελματια παικτη οποιασδηποτε ομαδας) να παθει ζημια,το μονο που εχω να πω οτι πραγματικα σας λυπαμαι.Εισαστε αξιοι της μοιρας σας οταν σκεφτεστε ετσι,οπως αξια της μοιρας της ειναι και η χωρα μας,οταν κουβαλαει τετοια μυαλα.
Στο υπολοιπο φορουμ την καλησπερα μου
ναι ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.αξιοι της μοιρας σας και σεις ειστε οταν βριζετε νεκρους,αλλα να μην το κανουμε θεμα.τιποτε αλλο?
Δεν απαντω εκ μερους ολων αλλα νομιζω οτι οταν ο ζελας παιζει με μια ομαδουλα οπως ο Ηρακλης ολοι ευχομαστε να μην παιξει το μεγαλο οπλο του ο Σισε.Αλλα ειλκρινα δε νομιζω να χαρει κανεις πραγματικα αν τον δει να βγαινει με σπασμενη κνημη οπως ειχε συμβει οταν επαιζε με την Λιβερπουλ.Προσωπικα τον θαυμαζω πολυ τον Σισε και πραγματικα θα ηθελα να τον μαμουσαμε εμεις στο Καραισκαη υγιη και οχι τραυματια.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από konax [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εγω παλι επιτρεψε μου Ρενα να μην τον θαυμαζω καθολου,και δεν ειναι μονο αθλητικοι οι λογοι!και οχι,δεν θα το παιξω υπερανω απλα για να το παιξω...(δεν αναφερομαι σε σενα φυσικα,αλλα στις παραινεσεις και τα συμπερασματα του φιλου πριν αναφορικα με τις "ευχες" μου).
Αρα βαζεις τον εαυτο σου στο ιδιο καζανι με αυτουςΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Haris1984 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αρα δεν διαφερεις απο αυτους.
Αστο λοιπον γιατι εισαι πολυ μικρος για να μου πουλησεις ειρωνια και πνευμα
PS δεν χρειαζεται να απαντησεις διοτι 2 μνμτα σε σενα απο εμενα ειναι αρκετα.
Aμα εβριζα νεκρους σαν ζωον ναι,θα με εβαζα με αυτους.οσο για την ηλικια,τις ειρωνιες και τα πνευματα,αστο καλυτερα,για το ποιος πουλησε και σε ποιον.τη χαρηκες τη μεγαλειωδη νικη?ενταξει?τι λενε στο γκριν γουεμπ φανς?ανοιξανε σαμπανιες ακομα η οχι?
Ο φιλος κατα τη γνωμη μου και με ολο το σεβασμο προς το φορουμ θα ηταν καλυτερο να μην κρινει ανθρωπους απο τα πειραγματα και βρισιες που λογικο ειναι να ακουγονται σε ενα οπαδικο φορουμ.Και γνωμη μου ειναι οτι ειναι λιγο περιεργο να μπαινεις ως φιλος σε οπαδικο φορουμ αντιπαλης ομαδας και να μιλας περι ηθικης και δεοντολογιας για τους ανθρωπους που γραφουν σε αυτο.Περισσοτερο προκλητικο ειναι και λιγοτερο φιλικο.
Με καλυψες απολυτα Ρενα.ειπα να μην τα πω εγω,για να μην χαρακτηριστω και τιποτε αλλο,περαν απο βρωμικο μυαλο κατωτατου πολιτισμικου επιπεδου και ζωον.
Εδω εχεις ενα δικιο και ενα αδικο.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Rena [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δεν εχω ποτε κρινει ουτε πειραγματα ουτε βρισιες διοτι ξερω πολυ καλα σε τι φορουμ βρισκομαι.
Το να ευχεσαι το κακο ενος αθλητη ομως απεχει παρα πολυ απο μια βρισια η ενα πειραγμα,συμφωνεις?
Nαι,ειναι το απολυτο ονειδος.
Φυσικά και είναι.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Haris1984 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
E,για εμενα δεν ειναι.σορρυ κιολας.εδω εχουμε ακουσει,δει αλλα κι αλλα,οι "ευχες" στο Σισε μας πειραξαν.
Αν πω τώρα ότι συμφωνώ με τον konax θα χαρακτηριστώ φιλοβαζελίτσα;:s6vhaha: Όχι φυσικά για το "σας λυπάμαι", αλλά για το γενικότερο πνεύμα του...
Αλμερία - Μπαρτσελόνα 0 - 5 στο ημιχρόνιο...
κι εγώ θα ήθελα να δω τον ποα χωρίς Σισέ, αλλά όχι και ρήξη χιαστών ρε παιδιά...
εγώ έχω δηλώσει θαυμαστής του Σισέ και πως θα τον ήθελα στην ομάδα μου. πιστεύω πως με αυτόν τον παίκτη πέρυσι θα το παίρναμε, ενώ φέτος θα είχε ήδη 15 γκολ στο πρωτάθλημα (έχει 10 με τον ποα...).
τώρα για αυτά που λέτε για τις σχέσεις ποα-γηρακλέα,δεν μπορώ να έχω άποψη για το σημερινό ματς, αλλά μου φαίνεστε υπερβολικοί...όλες οι ομάδες παραρτήματα του ποα είναι??? όταν εμείς χάναμε 0-2 από το Αιγάλεω και το γυρίσαμε??? δεν είπε κανείς μας για καλές σχέσει Ολυμπιακού-Αιγάλεω...αντίθετα πανηγυρίζαμε. οπότε λέω να κοιτάξουμε την ομάδα μας και να έχουμε το νου μας να κερδίζουμε κάθε ματς και να βελτιωνόμαστε, γιατί δικαιολογίες για το φετινό πρωτάθλημα δεν χωρούν. όπως φάνηκε και πέρυσι μόνο ένας ΚΑΚΟΣ Ολυμπιακός χάνει πρωτάθλημα. ένας ΚΑΛΟΣ Ολυμπιακός αν χρειαστεί κερδίζει και τα 30 ματς για να το πάρει!
Χρηστο,κακα τα ψεμματα,οι σχεσεις μεταξυ ομαδων και παικτων παντα βοηθανε.ε και το να βαζει μεσα σε 25 καθαρα λεπτα 4 γκολ μια ομαδα που σερνεται,ενω η αλλη εχει δειξει καλο προσωπο,κατι δειχνει.
οσο για το τι μας σερνανε οι αντιπαλοι για ματς οπως το συγκεκριμενο που αναφερεις,αστο καλυτερα...αυτα που λεμε εδω μοιαζουν με...κομικς!
και ρεαλιστικα,καμια ομαδα,οσο καλη και να ναι,δεν μπορει να παρει 30 ματς.το φετινο πρωταθλημα θα ναι πολυ λεπτων ισορροπιων,γιαυτο και το παραμικρο μπορει να αλλαξει την ροτα.
Αμαν ρε παιδια! Πάνω στο καλό ηρεμήσατε?! Ντς ντς ντς, πάνω που έφερα πασατέμπο και κοκα κολα... ουγκ, παίρνω το ρόπαλο μου και πάω στην σπηλιά μου... με ξενερώσατε :-(