Απάντηση: F1-MOTO GP ΑΥΤΟΚΙΝΗTΑ-ΜΗΧΑΝΕΣ
Δεν ξέρω πόσοι παρακολουθείτε το GP του Μπαχρέιν, αυτό που συνέβει προ ολίγου στον Γκροζάν πραγματικά δεν το έχω ξαναδεί: το αυτοκίνητο έφυγε από την πίστα, χτύπησε στις μπαριέρες (που είναι δίπλα στο σημείο εκείνο), κόπηκε στα 2 και εξεράγει. Και ο οδηγός βγήκε σώος από μέσα!!!
Αυτός ο Γκροζάν έχει καταστρέψει τόσα μονοθέσια. Δε μπορώ να καταλάβω τι παιζει με την πάρτη του.
Παράθεση:
Δεν ξέρω πόσοι παρακολουθείτε το GP του Μπαχρέιν, αυτό που συνέβει προ ολίγου στον Γκροζάν πραγματικά δεν το έχω ξαναδεί: το αυτοκίνητο έφυγε από την πίστα, χτύπησε στις μπαριέρες (που είναι δίπλα στο σημείο εκείνο), κόπηκε στα 2 και εξεράγει. Και ο οδηγός βγήκε σώος από μέσα!!!
Το μονοθεσιο κοπηκε στην μεση, εγινε εκρηξη και αρπαξε φωτια και το κοκπιτ με τον οδηγο διαπερασε τις μπαριερες.
Βλεπω φορμουλα 1 πανω απο 20 χρονια και με δυσκολια θυμαμαι τετοια πραγματα να συμβαινουν μεμονωμενα. Σημερα εγιναν και τα τρια μαζι.
Σοκαριστικο, ευτυχως που ο Γκροζιαν βγηκε οχι μονο ζωντανος, αλλα ουσιαστικα ατσαλακωτος.
Παράθεση:
Αυτός ο Γκροζάν έχει καταστρέψει τόσα μονοθέσια. Δε μπορώ να καταλάβω τι παιζει με την πάρτη του.
Ισχύει αυτό που λες, δεν τον λένε τυχαία τον καταστροφέα της φόρμουλα 1. Αλλά σε αυτό που έγινε σήμερα αφενός δεν έφταιγε, αφετέρου ήτανε πραγματικά τρομακτικό!
Δε γίνονται αυτά: με την επανεκκίνηση, τούμπαρε ο Στρολ. Κοινός παρανομαστής και στα 2 ατυχήματα, ο Ντάνι Κβίατ.
Παράθεση:
Είχε συμβεί και με τον Γκεραρντ Μπεργκερ όταν ήταν στη Φερραρι.
Δεν αναφέρω τον Λαουντα, γιατί δε ζούσα.
Ayrton Senna, Alain Prost, Nigel Mansell και Nelson Piquet στο Estoril (1986)[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μόνο ο Φερνάντο Σάντος λείπει.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Να είναι καλά το halo γιατί θα ψάχναμε το κεφάλι του Χάμιλτον τώρα. Δεν τον συμπαθώ καθόλου αλλά άλλο αυτό άλλο η υγεία φυσικά.
Κατά τα άλλα είχαμε την επιστροφή της MacLaren με νίκη έπειτα από 9 χρόνια και μάλιστα κάνοντας το 1-2 soccerkid
Παράθεση:
Να είναι καλά το halo γιατί θα ψάχναμε το κεφάλι του Χάμιλτον τώρα. Δεν τον συμπαθώ καθόλου αλλά άλλο αυτό άλλο η υγεία φυσικά.
Κατά τα άλλα είχαμε την επιστροφή της MacLaren με νίκη έπειτα από 9 χρόνια και μάλιστα κάνοντας το 1-2 soccerkid
Δεν έχω ιδέα τι γίνεται στην F1 τα τελευταία χρόνια αλλά χάρηκα που διάβασα για το 1-2 της McLaren. Να φανταστείς γκουγκλαρα μόλις τώρα τί κινητήρα φοράνε φέτος...
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Και εγώ επειδή το έψαξες εσύ, το έψαξα για να μη κάνω τον έξυπνο ρωτώντας, ενώ θα μπορούσα να το δω ο ίδιος.
Έχει πέσει πάρα πολύ η F1 και είναι κρίμα. Και δεν ξέρω και ποιος φταίει. Στα νιάτα μου ξυπνούσα στις 4 το πρωί να δω, τώρα ζήτημα είναι αν ξέρω 5 οδηγούς.
Δε θα έλεγα ότι πέφτει - απλά έχει ένα πολύ συγκεκριμένο target group από το οποίο έχουμε εξέλθει, μάλλον...
πέφτει
και πέφτει λόγω ελλειψης ανταγωνισμού
Από ποιά άποψη; Δε βγάζει πολλούς οδηγούς; Πρωταγωνιστούν οι ίδιοι; Παίρνουν τίτλους πολύ συγκεκριμένοι; Υπάρχει τεράστια διαφορά στα μονοθέσια για μία συγκεκριμένη ομάδα;
(Κανονικά ρωτάω - όχι για να πω καμία εξυπνάδα, μετά)
αγωνίζεσαι για κάτι που ξέρεις πως θα τελειώσει, γιατί οι διαφορές είναι τεραστίες (με βάση τους κανόνες). Δεν υπάρχει νόημα να το παρακολουθείς και να χάσεις 2-3 ώρες από την ζωή σου
Οπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό ακόμη
Το moto gp έχει ανέβει συγκλονιστικά τα τελευταία χρόνια.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Παράθεση:
αγωνίζεσαι για κάτι που ξέρεις πως θα τελειώσει, γιατί οι διαφορές είναι τεραστίες (με βάση τους κανόνες). Δεν υπάρχει νόημα να το παρακολουθείς και να χάσεις 2-3 ώρες από την ζωή σου
Οπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό ακόμη
Κι όμως, εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει η formula 1. Ποιος περίμενε εχθές τον Ρικιάρντο να κερδίσει? Ποιος περίμενε εχθές την MacLaren να κάνει το 1-2? Ποιος περίμενε εχθές τον Φερστάπεν να καβαλήσει (κυριολεκτικά) τον Χάμιλτον? Οι εκπλήξεις υπάρχουν, όχι όμως στο βαθμό που υπήρχαν στον παρελθόν. Και αυτό οφείλεται κυρίως στην αλλαγή των κανόνων με στόχο την ασφάλεια. Κάτι θυσιάζεις και κάτι κερδίζεις. Ναι, θυσιάζεις το θέαμα, κερδίζεις (και σώζεις) ζωές.
δεν είναι έτσι
η ασφάλεια είναι άσχετη με την ποιότητα του αθλητισμού. το πρωτάθλημα έχει φτάσει σε φάση πληρώνω, τον παίρνω τον τίτλο (γιατί η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει δώσει αυτήν την δυνατότητα). Αλλωστε έχουν πάει πρόσφατα και στα δικαστήρια για το πως διοικείται και διανέμεται το κέρδος στην φ1
μια στις τόσες στατιστικά οπουδήποτε και αν είσαι θα γίνει η έκπληξη. η προτεραιότητα στην φιλοσοφία του αθλήματος όμως δεν είναι να προκρίνει την αθλητική δράση και ικανότητα τα τελευταία 20 χρόνια περίπου.