Φαντάζεσαι να έχει κάποιος τέτοιο αυτοκίνητο και να κάνει μια βόλτα μέχρι τη Μαδρίτη? ppnxoxo
Ή αντίστοιχα να έχεις ένα αυτοκίνητο βαμμένο στα χρώματα του Ολυμπιακού και να πας με αυτό Θεσσαλονίκη ppnxoxo
Printable View
Φαντάζεσαι να έχει κάποιος τέτοιο αυτοκίνητο και να κάνει μια βόλτα μέχρι τη Μαδρίτη? ppnxoxo
Ή αντίστοιχα να έχεις ένα αυτοκίνητο βαμμένο στα χρώματα του Ολυμπιακού και να πας με αυτό Θεσσαλονίκη ppnxoxo
μπππρρρρρρρρρρρρρρρρ .... ανατρίχιαξα μαρέ !!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
φαντάζεσαι να οδηγάς τέτοιο αυτοκίνητο και να είσαι ο Κασίγιας ;;; ppnxoxo
μαλακια μου φανηκε
Καλά, το δεύτερο πρέπει να είσαι παλαβός για να το κάνεις. Αρκεί το αυτοκίνητό σου να έχει αθηναϊκές πινακίδες για να το κάψουν, πόσο μάλλον να είναι έστω κόκκινο.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Στην Ισπανία δε νομίζω να γινόταν κάτι τέτοιο. Εδώ πριν λίγο καιρό (1 μήνα νομίζω) είχε πάει ένας οπαδός της βαζελόνα μέσα στη μπουτίκ της Ρεάλ Μαδρίτης και τραγούδησε τον ύμνο της ομάδας. Το πιο ενδιαφέρον όμως ήταν ότι οι άνθρωποι απλά τον κοιτούσαν. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι αν γινόταν το αντίστοιχο στη Βαρκελώνη, ο αντίστοιχος οπαδός της Ρεάλ μάλλον θα ήταν νεκρός, αλλά και μόνο η σύγκριση των καταστάσεων με την Ελλάδα προκαλεί γέλιο.
Τζουζέπε Ρόσι για 4 χρόνια!
Η Μπαρτσελόνα ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Τζουζέπε Ρόσι για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και μένει πλέον να συμφωνήσει στο οικονομικό με τη Βιγιαρεάλ για να φέρει στον 24χρονο φορ στο "Καμπ Νόου".
Όπως αποκάλυψε αργά το βράδυ της Παρασκευής ο ισπανικός ραδιοφωνικό σταθμός "Cadena Ser", οι πρωταθλητές Ισπανίας τα βρήκαν σε όλα με τον πρώτο σκόρερ του "κίτρινου υποβρυχίου" τη φετινή σεζόν (18 γκολ σε 33 εμφανίσεις του στη La Liga), με τη συμφωνία να κάνει λόγο για τετραετές συμβόλαιο του παίκτη με τους "μπλαουγκράνα".
Το ίδιο μέσο συμπλήρωσε πως οι Καταλανοί θα πρέπει τώρα να βρουν τη "χρυσή τομή" στο οικονομικό και με την ομάδα του, με τη Βιγιαρεάλ να εκτιμά την αξία του Ιταλού φορ γύρω στα 30.000.000 ευρώ.
Το ποσό όμως αυτό ενδέχεται να πέσει σημαντικά σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί ως αντάλλαγμα και κάποιος παίκτης της Μπαρτσελόνα, με το όνομα του Μπόγιαν Κρκιτς να αρέσει στους ανθρώπους της Βιγιαρεάλ και τη Μπαρτσελόνα να μην είναι αρνητική απέναντι στο ενδεχόμενο να αποχωριστεί τον νεαρό άσο για χάρη του Τζουζέπε Ρόσι.
πηγή: sport24
Άμα πάει κι αυτός Βαρκελώνη να δω ποιος θα κερδίσει μετά την Μπάρτσα!ppnxoxo
τοσα χρεη εχουν ολες οι ομαδες και παραυτα ξοδευουν σαν πουστρες. και να πεις οτι δεν εχει η μπαρτσα επιθετικους η φυτωριο κλπ...
κολλαει πολυ στον τροπο παιχνιδιου της μπαρτσα ο ροσι. καλη κινηση
Μεγάλη Εβδομάδα για την Μπάρτσα ... κατέκτησε και επίσημα το Πρωτάθλημα και πάει να πάρει και το Champions League!
Πιστεύω ότι θα δούμε καλό παιχνίδι το Σάββατο.
Διπλάσια η αξία της Μπάρτσα από τη Μάντσεστερ!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Σύμφωνα με την Ισπανική εφημερίδα «SPORT», η αξία της ενδεκάδας της Μπαρτσελόνα ανέρχεται στα 453,9 εκατομμύρια ευρώ, κατά πολύ περισσότερα της αντιπάλου της στον τελικό του Champions League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που η αξία της ενδεκάδας της, δεν φθάνει ούτε τα… μισά και ανέρχεται στα 216,5 εκατομμύρια.
Η Καταλανική εφημερίδα, που όπως είναι φυσικό πρόσκειται στην εκπρόσωπο της αυτόνομης περιοχής της, τη Μπάρτσα, παραθέτει και την αξία κάθε ποδοσφαιριστή που πιθανότατα θα ξεκινήσει το παιχνίδι στο Γουέμπλεϊ.
πηγή: protathlima.com
ppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxop pnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxopp nxoxo
να είναι καλά η φυλλάδα, με έκανε και γέλασα!!!!!! ο Φέρντιναρντ 11.9 και ο Πουγιόλ 30.7???????? ο Τσικαρίτο 17.7 και ο Πέδρο 30.5?????? ο Βαν ντερ Σααρ 0.6 και ο Βαλντέζ 20.4???? ο Βίντιτς 22 και ο Πικέ 40????? ppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxo εντάξει είναι πιο ακριβή η Μπάρτσα, αλλά αυτός εδώ το έχεσε το πράγμα....αν μην τι άλλο έχει χιούμορ πάντως ppnxoxoppnxoxo
Καλά άμα ο Φαν ντε Σαρ κοστίζει 0,6 μύρια ο Βαλντέζ θα έπρεπε να κοστίζει 0,6*10Ε-3 ppnxoxo
ρε σεις αυτος ειναι για τα καπη πλεον.ειναι 45+.ποσο κοστιζει δηλαδη?καλα τον εχουν.
Δεν ξέρω πόσο κοστίζει ή πόσο θα έπρεπε να κοστίζει Στάθη. Η σύγκριση με τον Βαλντέζ όμως είναι για γέλια καθώς ο Ισπανός δεν είναι ούτε μια τρίχα από το δεξί του @@.
ρε συ κοσμα.πες μου δηλάδη ποσο θα εδινε τωρα μια ομαδα για να τον παρει...σου φαινεται να κοστιζει
παραπανω?
Δηλαδή αν μια ομάδα ήθελε να αγοράσει σήμερα τον Βαλντέζ θα έδινε 20,4 εκατομμύρια?
ουτε και εμενα μου γεμιζει το ματι ο βαλντεζ (ειδικα σε σχεση με κασιγιας και βαν ντερ σαρ) αλλα συγκαταλεγεται στους 5-6 κορυφαιους τερματζηδες στον κοσμο
οποτε η τιμη σαφως κυμαινεται στα 15+ μυρια
Edwin van der Sar €3.500.000
Victor Valdez €20.000000
Σαφώς πιο λογική αναλογία μεταξύ τους από το 0,6/20.
αστον τον βαλντεζ.αυτος ουτε 10 δεν κανει...Παράθεση:
για τον φαν ντερ σαρ σου λεω.η τιμη μου φαινεται λογικη.ποια ομαδα θα εδινε παραπανω για να
αγορασει 41 ετων τερματοφυλακα?
έχοντας καλή διάθεση να δεχθώ όλη την ανάλυση της φυλλάδας
και μάλιστα να σας υποστηρίξω και το κάθε ποσό με επιχειρήματα
αλλά το ότι ο ο Πέδρο κοστίζει 30.5€ .... ούτε ο Σεφερλής σε παράσταση στο Δελφινάριο δεν θα το έλεγε