Δεν ξέρω γιατί αλλά μου θύμισε φάρσα από Φουσέκη.ppnxoxo
Printable View
Δεν ξέρω γιατί αλλά μου θύμισε φάρσα από Φουσέκη.ppnxoxo
Δεν είμαι σε θέση να το αποκλείσω, αλλά πιο πιθανό βλέπω να προσεγγίσουν το ΚΙΝ.ΑΛ. για να μαζέψουν το αντικαραμανλικό μπλοκ, που είναι και το μόνο που έμεινε, παρά να συμπράξουν με τη Χ.Α. και να παραδώσουν ξανά ψηφοφόρους στο κόμμα του Βελόπουλου και του Μπαλτάκου, όπως έγινε στο παρελθόν με τον Καρατζαφέρη και τον Καμμένο...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από celticfrost [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μεγάλη γκάφα, επίσης ήταν και η αναφορά του Τσίπρα στο ΝεοΔημοκράτη πολιτικό που ταύτισε τη 17Ν με τον Παπανδρέου (ήταν ο Καμμένος), εκτός και αν δεν ήταν τόσο ατόπημα...
Τιποτα δεν μου κανει εντυπωση, τους πολιτικους τους εχω ικανους για ολα, αλλα αυτο που εχει αρχισει να ταυτιζεται τοσο εκδηλα με τον αντρεα παπαντερου ο τσιπρας με ξεπερναει.
Μεχρι προτινως το εκανε πιο κομψα, αφηνε τους αλλους να τα λενε, οπως αφηνε και τους αλλους να λενε για το οτι τον στηριζει ο καραμανλης.
Γενικα καθε φορα απορω γιατι καθομαι και ασχολουμαι σοβαρα με αυτα τα πραγματα. Ολα ενα παιχνιδι που αυτοι εχουν δει τρεις κινησεις μπροστα κι εγω προσπαθω να δω μια και παλι δεν τα καταφερνω κι οταν ερχεται το μελλον, σκεφτομαι "τι χαζος που ημουν".
Γαμιόσαντε όλοι, τύποι. Αποδεδειγμένα. Δουλεύουμε, αγωνιούμε κάθε μέρα για να παίρνουν 8 κασέρια αυτοί και να κάνουν πλακίτσα... και να έχουν από κάτω εμάς να διαφωνούμε για τα μελλούμενα... Γαμιόσαντε πατόκορφα ρε.
Γιατι αραγε αυτα τα κειμενα να αποτελουν αποδειξη οτι δεν εχει νοημα ή δεν βασιζεται στην ιστορικη αληθεια η διεκδικηση του ονοματος της Μακεδονιας απο την Ελλαδα, αλλα αντιθετα να θεμελιωνουν το δικαιωμα των Σκοπιανων να ονομαζονται ετσι; Και αυτοι ηταν μονο ενα μερος του συνοθηλευματος στην βυζαντινη και μετεπειτα τουρκικη επαρχια.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από celticfrost [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα να ονομαζονται με μια παραλλαγη του ορου "Μακεδονια", αποκλειστικα βαση γεωγραφικου προσδιορισμου, αν δεν εδειχναν τοσο εντονες εθνικιστικες τασεις και καπηλευονταν την ιστορια της αρχαιας Μακεδονιας.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chainsaw [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δεν ειναι απόδειξη φυσικά. Απόδειξη είναι η ιστορία.
Την μαλακια του Κουλη καταδεικνύω
Κάτσε ρε μενιο... Βλέπεις σοβαρά ότι υπάρχει περίπτωση συγκυβέρνησης με την ΧΑ;;;;;Παράθεση:
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι πάμε σε εκλογές. Και λέω εγώ τώρα... (όχι ότι υπάρχει περίπτωση να ψηφίσω κάποιον εκ των δύο αλλά λέω) να βγει ο βλακας η να μείνει ο ανώριμος βλακας;;;;Παράθεση:
Στην οποία προφανώς η Πηνελόπη έπαιρνε βαθμό ΔέλταΠαράθεση:
[YOUTUBE]UTT1mIinoJ0[/YOUTUBE]Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από flessanto [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αλφα με τονο θα ελεγαΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από flessanto [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Οπου φυσαει ο ανεμος...και το μαρουλι
Λοιπόν παιδιά, οι εντυπώσεις μου από την πρόσφατη επίσκεψή μου στα ιερά χώματα των Αθηνών και προαστείων:
Τι μου άρεσε:
1. Οι τυρόπιτες ήταν καλύτερες από ό,τι τις άφησα!
2. Οι κοπέλες το ίδιο όμορφες με πριν! Το ίδιο και ο καπουτσίνο από τα Έβερεστ. Τέλειος arabica.
3. Το φαγητό, ακόμα και σε μέρη όχι Α, πολύ ανεβασμένο! Φρέσκα, διαλεγμένα υλικά, καλό σέρβις και φιλική εξυπηρέτηση. Φαίνεται πως υπάρχει ανταγωνισμός. Οι τιμές πολύ καλές.
4. Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στη Κηφισιά, που μου ξύπνησε μνήμες.
Τι δεν μου άρεσε:
1. Η κυκλοφορία στους δρόμους. Ακόμα και σε (θεωρητικά) ώρες μη αιχμής, μποτιλιάρισμα. Μου φάνηκε πως τα αυτοκίνητα έχουν αυξηθεί. Το ίδιο και οι μηχανές κάθε κυβισμού.
2. Η πλήρης αναρχία στο παρκάρισμα. Μόνο στα μπαλκόνια δεν είδα παρκαρισμένα αυτοκίνητα... Σε στενούς δρόμους, εξαιτίας του φαινομένου, η οδήγηση γίνεται δύσκολα και πολύ αργά, αν δεν θέλεις να προκαλέσεις φθορές στο όχημά σου ή σε κάποιο ξένο.
Αυτά για φέτος, από την ωραία μας πατρίδα.
Εντάξει ρε μλκ αυτό δείχνει ότι η ΧΑ θα δεχθεί να συνεργαστεί με την ΝΔ. Όχι όμως ότι η ΝΔ θα το ζητήσειΠαράθεση:
Τα δροσερά αγοράκια με πράσινα κασκόλια και αποτριχωμένα κωλαράκια, τύπε; Νέα σοδειά ζελεδένιων... λίγα -υπο εξαφάνιση- αλλά πολλά υποσχόμενα...ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimace [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Πού να βρεις πλέον Βάζελο στην Αθήνα, Τύπε μου; Είδος υπό εξαφάνιση οι Λαγοί. Λαγούμια στην άσφαλτο έσκαψαν και έχουν κρυφτεί μέσα σε αυτά, να μην τους βλέπει ανθρώπου μάτι. Όπως πάει η ομάδα τους, σε 20 χρονάκια δεν θα υπάρχει Βάζελος ούτε για δείγμα. Κάτι σαν τους λευκούς Ταράνδους θα γίνουν...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The Dude [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Θα κανει κανα αφιερωμα ο Σκαι για το ενδοξο παρελθον (χουντεμπλει, ευρωπαικες πορειες) ωστε να μην ξεχασουν τελειως την υπαρξη τους.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimace [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
"35 χρονια απο τον αθλο του Γουεμπλει", "35 χρονια και 2 μηνες απο τον αθλο του Γουεμπλει" κλπ. ppnxoxo
Σας έχω πει την ιστορία που γαμιούνται ε;
Αυτό που κάνει ο Μιχαλολιακος ονομάζεται ρίχνω γέφυρες - προετοιμάζω το έδαφος. Και επειδή δεν μπορεί να το κάνει η Ν.Δ., το κάνει η Χ.Α.Παράθεση: